Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale dziś miałem dziwny dzień tzn elektrownia mnie chyba chciała zmusić do wyjścia z domu xD

przytoczę wam ową sytuację : zobaczcie godzina 17 off prąd mówię sobie pewnie zaraz wł... godz 17.15 myślę chyba sobie jaja robią z porządnego nołlajfa.... godzina 17.28 (wstaje przebieram się z dresioków w coś eleganckiego i schodzę na dół zakładam buty pstryk jest prąd)

wbijam na pc patrze ravia tyka, mówię wbije sobie na ts wbijam 2 minutki i o 18 prąd off

myślę dobra nie będę kampić jak w cs za skrzynkami wstaje idę autem objechać miasto może jakaś ciekawa nogą będzie się przemieszczała chodnikiem już łapię za klamkę prąd on wchodzę znów na pc odpala steam mówię może skyrim machniemy z 2 misje ledwo gra się władowała znów prąd off... zrobiłem w tym momencie tzw POKER face -.- i szybko udałem się kolejny raz do drzwi wychodzę wsiadam w auto jade mija 30 min żadnej zdrowej foki na mieście (oczywiście chciałem popaczeć bo podupić obcej ja już nie mogę) wracam jest git jest prąd wbijam na pc i tu znów po max 10 min off

i tak do teraz się ze mną bawiła elektrownia... niech ich rudy byk na łące od tyłu zapnie...

xD

dzień dzisiejszy alt + ctrl + del -.- ani nie popaczalem na baby anie nie pogralem na pc xD

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NO właśnie niech ktoś coś powie o servie Welesa...

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

Tak pacze i pacze na posty IsAmU i Bambosa to mi się śmiać chce o wytępienie botów poprzez dodanie dropu muszli z mobow i autobanow hahhahahahhaha

Może jakieś gimby w to uwierzą ale za długo gram w ten badziew ;) żeby to było możliwe boty były są i będą od poczatku do końca istnienia metina to że wy "coś tam" probujecie działać nie oznacza że każdy będzie grał uczciwie wrecz przeciwnie teraz będzie chmara exp botów itp mówisz że będą ay bany za kamera bo łatwo go wykryć? hahaha chyba gimbów już na mpc widziałem logowanie poprzez clienta z łatką kamera a jak to zablokujecie znów ktoś znajdzie obejście ta wojna nigdy nie bedzie miała końca zawsze ktoś znajdzie sposób żeby bocić to jest nieuniknione ;)

Ja nie żyje Metiniem tak jak większość Graczy Ravi w tym i IsAmU po 25/7h dla paru pixeli i szpanowania co ma sie w grze człowieku wyjć gdzieś bo nie wiesz co pier*olisz

Pzdr

sygna2ow.jpg

Opublikowano

Serwer naprawdę z sympatyczną atmosferą , ale ulepszanie może odstraszać . Mimo tego polecam grę na tym serwerze ponieważ jest stabilny i możecie mieć pewność że nie padnie .

Pozdrawiam

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Opublikowano

biegalem dziś i sobie myślałem i wymyśliłem w niedziele ZUO :)

a OX za tydzień (bo muszę nowe pytania napisać xD)

wiecej info jutro

Opublikowano

biegalem dziś i sobie myślałem i wymyśliłem w niedziele ZUO :)

a OX za tydzień (bo muszę nowe pytania napisać xD)

wiecej info jutro

a lagi na ox ogarniecie?-,- no i zapewne jakis ddos pojdzie na ten czas

Opublikowano

Dla tych co nie wierzą w administracje i maszynę "ravia.eu"

to dla was

http://akk.li/pics/anne.jpg

dla hejterów

rudych

niedowiarków

polecam podgłośnić głośniki ;]

a co do serwera , czekam na to ZUO wkońcu może jakieś konkretne KU mi dropnie bo narazie nawet aura mi nie poleciała.

A i takie pytanie dot. tych orkowych na badania biologa >? czemu to tak słabo dropi ;? :> drop tego jest juz od dłuższego czasu taki ustawiony czy jak?

Pytam sie bo nie grałem a teraz jestem na etapie expa na BO i jak dowiedziałem się że to nie żeby orka oddajemy jak zazwyczaj do biologa na misje 30 Lv. to się przestraszyłem bo nic innego mi nie poleciało :P tzn Folska zen itp. ale nie to co mnie interesuje w tym wypadku ten cały przedmiot do badań biologa :}

A tak poza tym wszystko zajebiaszczo tylko dopompowywać postać heh!

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Dla tych co nie wierzą w administracje i maszynę "ravia.eu"

to dla was

http://akk.li/pics/anne.jpg

dla hejterów

rudych

niedowiarków

polecam podgłośnić głośniki ;]

a co do serwera , czekam na to ZUO wkońcu może jakieś konkretne KU mi dropnie bo narazie nawet aura mi nie poleciała.

A i takie pytanie dot. tych orkowych na badania biologa >? czemu to tak słabo dropi ;? :> drop tego jest juz od dłuższego czasu taki ustawiony czy jak?

Pytam sie bo nie grałem a teraz jestem na etapie expa na BO i jak dowiedziałem się że to nie żeby orka oddajemy jak zazwyczaj do biologa na misje 30 Lv. to się przestraszyłem bo nic innego mi nie poleciało :P tzn Folska zen itp. ale nie to co mnie interesuje w tym wypadku ten cały przedmiot do badań biologa :}

A tak poza tym wszystko zajebiaszczo tylko dopompowywać postać heh!

To zes powiedzial xD nie pamietam ox w ktorym by nie bylo problemow... ale to przeciez wina graczy bo maja za slaby sprzet ;p

Najgorsze jest to ze cierpia wtedy tez ci ktorzy niechca brac w tym udzialu bo serwer co 10min off

A na zuo napewno wbije(mam nadzieje ze nie bedzie zadnych przygod jak ostatnio)

Wiec 1dzien zarabiac na wyzynce bede musial do poludnia ;/

Opublikowano

To zes powiedzial xD nie pamietam ox w ktorym by nie bylo problemow... ale to przeciez wina graczy bo maja za slaby sprzet ;p

Najgorsze jest to ze cierpia wtedy tez ci ktorzy niechca brac w tym udzialu bo serwer co 10min off

A na zuo napewno wbije(mam nadzieje ze nie bedzie zadnych przygod jak ostatnio)

Wiec 1dzien zarabiac na wyzynce bede musial do poludnia ;/

arena ox to bardzo mała mapa jak wbije tam 1k osob to i pc z nasa mają lagi ;/

ograniczymy wstęp 1 lvl itp aby ludzie nie wchodzili na 12 kont

Opublikowano

Ox od 50 lvl i tyle

Juz sobie wyobrażam jak przez wekeend wyexpimy 50 postaci z 50lvl :>>>

Ty na kompie troche udźwigniesz, troche ja, troche danthe i moze Lokian, moze Gieniek i oczywiscie kasiasty Fazzie Oo

Kiedyś proponowałem Welesowi aby coś spróbował aby powiekszyc mape do OX.

Ale niestety odpisał ,,to wykluczone'' Lipa bedzie jak bedzie 3/4 servera z OX logac :>

Opublikowano

Server świety ,godny uwagi.

Polecam.

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

Zdecydowanie serwer jeden z najlepszych, jest na dłużej, choć grafika jest do d*py i gdyby nie kilka aspektów gry, na których zmianę Weles się nie zgodzi/zgadza to by grało luźno z 4-5k osób, przy takiej reklamie jaką jest IsAmU :)

Opublikowano

Zje*aliście sprawę z tym tobołem ... (że da się na rynku tylko wystawić) do dupy.. Zróbcie głosowanie na stronie czy są za tym "ulepszeniem" czy też nie. Oraz dodajcie jakiś support na stronie np jak na PL'u, bo na dzień dzisiejszy bardzo ciężko skontaktować się z Administracją. Serwer jest mocno napompowany i o to chodzi :) Najlepszy hard w Polsce :)

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Wiadomości z ost chwili

Ok mamy IP maszyny która wyprowadzała ataki w naszą stronę serwerownia ich została powiadomiona ze zostanie wszczęte postępowanie karne skierowane w ich klienta który atakował nasz serwer z ich maszyny

Jest to pracownik firmy A..... ataki byly przeprowadzane z siedziby firmy przez jednego z jej pracowników ich firma zablokowała nasz adres IP do połączeń wychodzących tak samo nasza serwerownia zablokowała ich adresy ip zaczynające się na 217...... teraz czekam za telefonem od serwerowni A... która udzieli mi dalszych informacji które przydadzą się w wszczęciu postępowania przeciwko tzw napastnikowi

(ataki wysyłane były z serwerowni w wawie)

próbki logów i ip główne (podejrzane) zostało wysłane do odpowiednich osób które z takimi sprawami gdzie mają wszystko podane jak na tacy powinni sobie szybko poradzić

Opublikowano

IsAmU mam problem bo zgadałem się z kumplem ze starego serwa pisalismy porobilismy pvp i sie spytal czy nie zamienili bysmy sie tarczami na pvp on dał swoja nno 6 sila 5 lud a ja mu 10 lud nno po tym wzieliśmy pvp po pvp dał tarcze na handel odrazu zamknał okienko i logł i jest pytanie mam szanse odzyskać jbc mam ss all mam

eVeRyBodY sHoTiNg NoW

Opublikowano

IsAmU mam problem bo zgadałem się z kumplem ze starego serwa pisalismy porobilismy pvp i sie spytal czy nie zamienili bysmy sie tarczami na pvp on dał swoja nno 6 sila 5 lud a ja mu 10 lud nno po tym wzieliśmy pvp po pvp dał tarcze na handel odrazu zamknał okienko i logł i jest pytanie mam szanse odzyskać jbc mam ss all mam

dałeś to dobrowolnie na handlu podobną sytuacje mialem na pl lecz tamten jak usłyszał ze jade do niego oddał mi moje itemy i jego xD ale nie o to tu chodzi jest opcja ściągniecia tego gracza na ts na siłę tzn dostanie bana na konto na którym aktualnie gra z powodem do wyjaśnienia na ts3.org.pl kilka razy udało się zrobić tak aby gracz oddał item dobrowolnie

choć nie popieram tego sposobu rozwiązywania spraw

Opublikowano

Byłbym wdzięczny jakbyś to zrobił jak bd miał czas wbije na ts i dam Ci te ss

ok ale teraz lece na pakownie bede późnym wieczorem lub jutro w połodnie zobacze co da sie zrobić

pozdrawiam zapraszam do nołLajfienia

Przypominam Niedziela 16:00 ZUO !

Opublikowano

Serwer działa ? Cały dzień mam off.. Aktualizacja, ani nic nie pomaga..

serwer działa odpal gre przez patcher exe :)

(aktualizacja jak nie pomaga odpal patcher jako admin)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...