Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Isamu prosze cie wywal te zwoje powrotu z hematów, moje 3 pierwsze hematy podjarany otwieram i 2 razy wypadły zwoje powrotu i raz poty..

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Robie tak, odpalam nawet 2x patcher i nic. Jak chcę wejśćna strone to też błąd 404. Nie mam pojecią o co chodzi ;\

Odpal strone przez inną przeglądarkę i zobacz co się będzie działo.

Opublikowano

Niestety na Ravi ostatnio administracja strzela sobie samobóje :(

Zaczeło sie od nowego bossa na wyżynie, który był tak zbugowany, że muszono go zastąpić jakimś diablo, który wcale nie jest jakimś super wyzwaniem(co widać na filmikach na yt)

Następnie sie wzięto za fb. Inicjatywa słuszna ale dodano drop muszli z każdego moba przez co rynek sie załamał

(ceny red pereł spadły o min. 30%)

Skoro już mówie o handlu- kolejnym super pomysłem było wprowadzenie moźliwości otwierania shopków TYLKO w kółku! Chyba nie musze mówić, że nie tylko cieżej tamtędy przejść ale i cokolwiek kupić ;/

Mam nadzieje, że następne zmiany bedą i lepiej przemyślane jak, i dopracowane technicznie. Bo jak wiadomo lepiej raz a dobrze niż kilkd razy chu...... ;)

Opublikowano

IsAmU o tym z tobolkami sie dowiedzial wcozraj wieczorem i pogada o tym z welesem a z muszlami maja tego nie zmieniac impomysl sie bardzo podoba i sa bardzo zadowoleni ze ceny sa tansze (GM-owie)

eVeRyBodY sHoTiNg NoW

Opublikowano

A mi sie bardzo nie podoba bo straciłem w h..j Yang, pewnie nie tylko ja juz raczej nie wrócę na ravia pozdrawiam

p.s. to raczej Update dla nowych graczy bo jeszcze miesiąc temu wydawałem kilka kkk Yang na perły a teraz wiem że nie bylo warto tak pompować w eq które jest juz o wiele tańsze.

Ej sprawdź TO (koleś jest zajebisty !)

http://www.youtube.com/user/TheAsterkcr#p/u/9/wTflXMsnf4c

To jest prawdziwy Polski Underground !!!

Opublikowano

Bardzo prosił bym o zrobienie gotowego patcha, ponieważ dużo ludzi ma problem z uruchomieniem jako administrator. Z góry dziękuje :)

Opublikowano

Otóż to , tu się zgodze, z 200osób ma problem z tym patcherem i musimy kombinować z patcherem stronka forum itp mi działa, ale jak wchodze do gry to Łączenie wyskakuje. Brawo admini , niszczycie sami sobie serwer.

...

Opublikowano

Isamu prosze cie wywal te zwoje powrotu z hematów, moje 3 pierwsze hematy podjarany otwieram i 2 razy wypadły zwoje powrotu i raz poty..

z hematów zwojów nie usuniemy lecz możemy usunąć potki

ps co do tobołków w kółku to nie mój pomysł proszę się kiedować do Weles z pytaniami

Opublikowano

z hematów zwojów nie usuniemy lecz możemy usunąć potki

ps co do tobołków w kółku to nie mój pomysł proszę się kiedować do Weles z pytaniami

Jak możecie usunąć potki to na co jeszcze czekacie

Pomysł może i nie Twój ale serwer jest Twój

692272Ice%20Cube.png

Opublikowano

Jak możecie usunąć potki to na co jeszcze czekacie

Pomysł może i nie Twój ale serwer jest Twój

O ile mi się wydaje to isamu robi tutaj za reklame i dba o porządek na serwerze. Ogólnie żeby pompa była. Weles jest głównym założycielem / stworzycielem..

astiumsign.png

Opublikowano

Weles jak to on robi on bardzo dobre serwery dopracowane itp itd ale wiecie czemu nir zwraca uwagi na propozycje graczy? Doigrał się na tym na wyraj serwer byl zaje*isty ale jak np ktoś na forum dał temat by małże były u npc było 10 głosów na tak 3 na nie robił to tamtych 3 kończyło a tych 10 poewidzmy za 2 tyg. skończy tak tracił graczy teraz nie ma takiego zaufania do propozycji graczy Isamu robi reklamy fakt ale jakby miał graczy w dupie toby nawet reklama Roja czy innych jutuberów nie pomgła

eVeRyBodY sHoTiNg NoW

Opublikowano

O ile mi się wydaje to isamu robi tutaj za reklame i dba o porządek na serwerze. Ogólnie żeby pompa była. Weles jest głównym założycielem / stworzycielem..

Serwer jest Isamu i Welesa

692272Ice%20Cube.png

Opublikowano

Najlepszy Hard w Polsce:

*Dużo ludzi- rywalizacja, handel

*Dobry kontakt z Administracją

*Dobra reklama serwera (Chodzi mi o Isamu)

*Brak Bugów

*Ciekawe Eventy

*Motywacja do wbijania poziomów poprzez Wyżyne.

- Lagi i często strona off - przez Ataki

Sam dobrze wspominam serwer, zamierzam zacząć grać od nowa, kiedy tylko naprawie komputer czyli od następnej soboty. Lepszego harda nie znajdziecie

1. Robicie WP'ka, wbijacie poziom idziecie na wyżyne.

2. Kupujecie postać do pvp/wojny i bawicie się na zayebistym serwerze.

Pozdrawiam i polecam grę na Ravi, Presik

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

witam cale szefostwo słuchajcie stała się rzecz straszna o godzinie 12:00 wył mi neta (bo przechodzę z Neostrady na DSL) i tak po wyzywaniu się z nimi przez telefon mam dostęp do neta lecz download mam od 0,07 do 0,19

niby ma być tak do jutra do 14 ale sam nie wiem bo oni coś kręcili przez telefon i mówili ze jakiś technik ma mi do domu przyjść i coś tam sprawdzać... ale do czego zmierzam z takim netem nie moge nic zrobić wiec prosił bym was abyście wszystkie sprawy kierowali do SGM Nymfy lub GA GodWelesa bądz GM B3nq który jutro w południe będzie na ts3.org.pl

dlaczego to piszę wolę wam napisać tu i teraz aby gracze nie czekali za mną na kanale na ts bo fizycznie nie mam wam jak pomóc ;/

(z takim netem czuję się jak bez ręki)

Umówmy się ze jutro wróci wszystko do normy i odrobię wszystkie zaległe sprawy

Opublikowano

witam cale szefostwo słuchajcie stała się rzecz straszna o godzinie 12:00 wył mi neta (bo przechodzę z Neostrady na DSL) i tak po wyzywaniu się z nimi przez telefon mam dostęp do neta lecz download mam od 0,07 do 0,19

niby ma być tak do jutra do 14 ale sam nie wiem bo oni coś kręcili przez telefon i mówili ze jakiś technik ma mi do domu przyjść i coś tam sprawdzać... ale do czego zmierzam z takim netem nie moge nic zrobić wiec prosił bym was abyście wszystkie sprawy kierowali do SGM Nymfy lub GA GodWelesa bądz GM B3nq który jutro w południe będzie na ts3.org.pl

dlaczego to piszę wolę wam napisać tu i teraz aby gracze nie czekali za mną na kanale na ts bo fizycznie nie mam wam jak pomóc ;/

(z takim netem czuję się jak bez ręki)

Umówmy się ze jutro wróci wszystko do normy i odrobię wszystkie zaległe sprawy

Trzeba było zostać w neo :D. Odpisz mi na PW mam takie "dziwne" pytanie? :)

Moje tut'y.

Można odrobić procenty? :D

Opublikowano

Trzeba było zostać w neo :D. Odpisz mi na PW mam takie "dziwne" pytanie? :)

odpowiem tu na to pytanie daj mi znać wcześniej żebyś mnie zastał ;)

Opublikowano

czy mógłby jakiś GM wbić z rana (10-12) gra wtedy taka ilość botów! mam pare nicków zpisanych jak by jakiś GM chciał moge podesłać na pw ;]

Opublikowano

znow byla jakas aktualizacja w przeciagu 2-3 dni? ;f bo nie moge wbic na zadne konto, ciagle laczenie z serwerem, sciagnalem nowego clienta i dalej to samo, patchuje, uruchamiam jako admin itd i gowno;f to raz, a dwa czy kurwa w koncu ISaMu powiesz mi w koncu kiedy i czy oddacie mi dm'y, ktore mieliscie mi oddac jak sie metiny w grocie spieprzyly i expa zabieraly caly czas bo czekam juz 2-3 miesiace?;f

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

znow byla jakas aktualizacja w przeciagu 2-3 dni? ;f bo nie moge wbic na zadne konto, ciagle laczenie z serwerem, sciagnalem nowego clienta i dalej to samo, patchuje, uruchamiam jako admin itd i gowno;f to raz, a dwa czy kurwa w koncu ISaMu powiesz mi w koncu kiedy i czy oddacie mi dm'y, ktore mieliscie mi oddac jak sie metiny w grocie spieprzyly i expa zabieraly caly czas bo czekam juz 2-3 miesiace?;f

@IsAmU;O

Mam ten sam problem ;/ , dzisiaj po 3 czy 4 dniach przerwy nie mogę wejść na serwer...

Cały czas "Łączenie z serwerem"

Jeżeli jest jakaś łatka czy coś w tym rodzaju weź ją podaj tutaj na mpc , ew. jeżeli nie chcesz możesz wysłać mi na pw link z forum ;D

Chyba, że ja mam jakiś błąd w co wątpię i wina leży po mojej stronie ;?

Czekam na jakąś odpowiedź, gdyż nie mogę dopompowywać postaci hehe

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

@UP

Jako adminisrator odpalasz? W zaporze może blokuję/firewall/anty wirus? Spróbuj wyłączyć any wirusa oraz zaporę ew. firewalla :)

11573538277329494069.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...