Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla mnie serwer już się wypalił nic ciekawego, a ty IsAmU jako HA to przez ten czas męczenia się wystawiania pudełek KU, PD 1H, ręki 2H i innych dupereli pozmieniać w bazie nawet poszukać poradnika na MPC jak nie wiesz lub tego welesa czy jakoś tak się spytać żenada..

Opublikowano

Słowa Pirexa w większości to bezsensowne pieprzenie, ale zgodzę się z tym, że Weles się tutaj marnuje. Wyraj i Nawie były najlepszymi hardami na jakimi grałem, ale miały słabą reklamę 50osób na hardzie to niestety bardzo mało. Teraz Weles chciał reklamę i połączył siły z Isamu i wyszła moim zdaniem lipa, nuda na serwie, a nie raz mam wrażenie, że Weles w teamie mało do powiedzenia ma.

Nawet nie wiesz jak sie mylisz. Ja nie jestem od tego by ci tlumaczyc struktury teamu ravia.eu bo nawet nie jestem w teamie ale skwituje twoj post: mylisz sie 10razy w 3liniach textu.

Mnie smiesza takie posty, bo wiem ze to nie jest prawda, potwierdzic to moze kazdy gracz ravi/uzytkownik ts'a, ale oczywiscie nazwiesz ich "przydupasami".

A co do tych postow o jakies EQ dla letsplejerow etc. Jak ja gralem na ravia.eu (mialem wtedy na kanale 5k widzow) i wrzucilem pare odcinkow to nie dostalem zadnych DM/SM/Yang czy EQ, ale z tego co wiem teraz jest otwarcie mowione (od paru tygodni) ze pare najlepszych Letsplejerow dostaje tygodniowo troche DM na serwerze.

Jednak czasami lepiej sie doinformowac niz pisac takie puste komentarze.

Opublikowano

Serwer zarabisty polecam 10/10
CZEKAM NA WARNA BO PRZECIEZ NIE MOZNA NAPISAC CO SIE KOMU PODOBA BO PO CO?! Cmoknijcie mnie w dupe 10letni moderatorzy
AHH KOCHANI MODERATORZY SA TEPI <3

smiech.gif
Opublikowano

Jak juz ktos powiedzial"Wszystkie drogi prowadza na ravie"Nie wazne gdzie grasz i tak tutaj wrocisz.

Topic@Ostatnio brakuje mi troche stabilnosci.Zdarzaja sie duze lagi i padajace channele.

Po za tym grajac na ch2/3/4 nie mozna sie porozumiec z ludzmi ktorzy graja na ch1.Nie szloby tego naprawic?;)

Srij9JT.png

Opublikowano

.

Jednak czasami lepiej sie doinformowac niz pisac takie puste komentarze.

Ty z Isamu jak i reszta lets pleyerow trzymacie sztame.

I taki mały przykład...

Wy wejdziecie na TS i od razu Isamu czy inna glowa z ranga GM od razu z Wami rozmawia itp.

A zwykly szary gracz? Musi czekac 7h na ts codziennie...

To jest taki przykład - idiotyczny ale daje do myslenia.

Wiem ze Ty na pewno jesteś lepiej doinformowany ale nie musisz przeciez mowic prawdy...

Opublikowano

I taki mały przykład...

Wy wejdziecie na TS i od razu Isamu czy inna glowa z ranga GM od razu z Wami rozmawia itp.

Wiem ze Ty na pewno jesteś lepiej doinformowany ale nie musisz przeciez mowic prawdy...

czasem mnie nie ma na ts ;/ a jak wejde lecą admini mówić co się działo

;/

staram się jak mogę ale praktycznie jestem teraz sam

Zenith wróci na dniach

i może Nymfa więcej zacznie pomagać

najłatwiej trafić na kogoś z nas od 18-22

Opublikowano

czasem mnie nie ma na ts ;/ a jak wejde lecą admini mówić co się działo

;/

staram się jak mogę ale praktycznie jestem teraz sam

Zenith wróci na dniach

i może Nymfa więcej zacznie pomagać

najłatwiej trafić na kogoś z nas od 18-22

Dlatego po raz kolejny namawiam Ciebie abys pomyslał nad "pisemnym" supportem.

Wiem ze czesto mozna was spotkac pozno w wieczor ale nie kazdy ma tyle czasu spedzac czas przed komputerem. Np. Ktos moze napisac o godzinie 13 i ktos z Was odpisałby np. O 22. I na drugi dzien chłop miałby odpowiedz. Jest Was tylu w teamie ze jakos byscie sie podzielili obowiazkiem. Weles pewnie ładnie by wam oskryptował support i kazdy byłby zadowolony.

Opublikowano

Eee tam ja nie siedzę często na górze tsa tylko gadam z ludźmi dowiaduję się ciekawych rzeczy , wypatrzę ciekawe info itp ; p

Więć ze mną możecie na luzie pogadać więc tufast nie piernicz że zwykły szary gracz zawsze na nas trafi.

A co do obowiązków oczywiście jest teraz marnie z aktywnością .

Ja już mam fajrant ze szkołą bo all poprawione ale w weekend idę w balety więc dopiero w next tydzień będę długo aktywny + jeszcze muszę przygotować prezentację co będzie na urodziny ravii , zapowiedzieć turniej pvp i wiele wiele innych eventów .

­39566146920630933015.png

Opublikowano

I taki mały przykład...

Powiem ci cos z reka na sercu:

- Z Benqiem nie rozmawialem nigdy

- Z Nymfa rozmawialem 2 razy + 5 razy gralem z nia w lola

- Z Zenithem hmmm.. dokladnie to ja nie wiem kto to jest ;d

- Z bambosem rozmawialem 3 razy a to tylko dlatego ze wbil na kanal

- Z Isamu rozmawialem czesciej ale tez nie rozmawiam z nim codziennie, czasami w nocy jak siedzi to sobie rozmawiamy.

To ze ktos siedzi na kanalach administracji to nie znaczy ze z GMami sie buja, zazwyczaj na tych kanalach siedzi administracja TS3.org.pl a nie GMowie Ravi.

Opublikowano

Co do moderatorow, teraz kazdy leci na range i plakietki tutaj.

Lidermt2 (nie podam nicku bo sie boje) ma pojecie mniejsze o grze niz Zielak o spamowaniu (taki chamski zart). Kiedys była twardza dyscyplina na takich modkow i kidow.

P.s sorry Bambos ale Ty chyba w 2k9r lub 2k10 startujac na kid moda mt2 chwaliłes sie ocena z polskiego. Jak mnie pamiec nie myli to byłes chyba Ty. Myle sie?? Xddd Tak mi se teraz przypomniało xdd

Uwazam ze nitrem wyjasniłem to i owo

co do dostepnosci gm na ts. Jak wiecie ja na forum ravii przebywam wiecej czasu niz Tusk w rzadzie. I widac tematy jak ludzie narzekaja na wasza aktywnosc na ts, i raczej nie tylko ja tak sadze. Rozumiem ze wolicie ts ale tradycyjny email jest czasami lepszy.

Opublikowano

Lidermt2 (nie podam nicku bo sie boje) ma pojecie mniejsze o grze niz Zielak o spamowaniu (taki chamski zart). Kiedys była twardza dyscyplina na takich modkow i kidow.

P.s sorry Bambos ale Ty chyba w 2k9r lub 2k10 startujac na kid moda mt2 chwaliłes sie ocena z polskiego. Jak mnie pamiec nie myli to byłes chyba Ty. Myle sie?? Xddd Tak mi se teraz przypomniało xdd

co do dostepnosci gm na ts. Jak wiecie ja na forum ravii przebywam wiecej czasu niz Tusk w rzadzie. I widac tematy jak ludzie narzekaja na wasza aktywnosc na ts, i raczej nie tylko ja tak sadze. Rozumiem ze wolicie ts ale tradycyjny email jest czasami lepszy.

napisz mi tu pw postaram się jakoś z tobą ustawić :)

Opublikowano

napisz mi tu pw postaram się jakoś z tobą ustawić :)

Isamu znow warna dostaniesz.Takie sprawy zalatwiaj na pw .

Co do serwera jest zajebisty,duzo graczy,podobno maja pozbyc sie botow.Podejrzewam w jaki sposob.

Lepiej pograc tutaj,bo masz pewnosc ze serwer nie padnie.Z kazdym dniem Isamu ma wiecej widzow,co za tym idzie graczy jest wiecej.Polecam!!!

Srij9JT.png

Opublikowano

Jakbyś nie wiedział randą to w tamtych latach właśnie takie były podania , nie pisało się takich jak teraz tylko taki był wzór , zobacz sobie inne podania na moda w tamtym czasie więc elo

Opublikowano

Jakbyś nie wiedział randą to w tamtych latach właśnie takie były podania , nie pisało się takich jak teraz tylko taki był wzór , zobacz sobie inne podania na moda w tamtym czasie więc elo

Ohh bambos przecież wiem :> Ja Tylko dałem taki przykład jak kiedyś a jak dziś dobieraja kidów. A ze Twoj post byl blisko wiec sobie pozwoliłem napisać Twój nick :>

Pis Joł

@Isamu, zaraz napiszę ale o czym Ty chcesz ze mną rozmawiać? Wytlumacz na PW

Opublikowano

to jest prawda i nie ma co tego ukrywac

Prawda, prawda . Teraz też dostanę warna , ale chuj :D

Isamu 8:25 rozjebałeś mnie tym tekstem hahahahah :D " pod sam koniec tego jebanego metina musiałem się wyjebać na plecy kurwa mać" jebłem z beki :D

Serwer polecam, długo stoi stabilny nie ma o co się martwić.

Opublikowano

UP co do serwera zgodzę się jest naprawdę fajny ale jedna rzecz mnie denerwuje a właściwie to 2

1) ludzie nie maja zasad

2) Serwer jest przeludniony

Ale nie ma co narzekać gra sie fajnie ^^

Opublikowano

Wczoraj rozmawiałem z welesem prawie 3h i mamy dużo jak na razie planów lecz musimy mu jeszcze dać czas żeby ogarnął się tam w życiu realnym a potem będą same fety na ravii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...