Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodajcie drop czarnej perly

Nwm po co ale zajebiscie to brzmi ;p taki pro elo ulepszacz lub cos

Chodzi Ci o kawałek kamienia? :)

astiumsign.png

Opublikowano

wiesz co pogadam z Welesem jeszcze raz ale nie był za bardzo szczęśliwy jak mu ostatnio gadalem aby dodał taki pierścień

I dobrze :)

Serwer polecam, ale ogar boty ! :)

ReallSkill co Ci się w tym poście nie podoba ?

Opublikowano

Serwer fajny , tylko jest jeden problem.. miałem problem z is że mi zabrało 30tych monet a to jest sporo , napisałem emaila i juz czekam okolo tygodnia i zadnej odpowiedzi !! co sie dzieje -.-

Opublikowano

i co muszle mają załatwić problem ? teraz z wędek przerzucą się na miecze... 0 rozumu przy wstawianiu pomysłu. Jedynym sposobem jest wrzucenie wedki od 60 lvla lub 65 nawet. wtedy botów będzie znacznie mnieej. :)

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

i co muszle mają załatwić problem ? teraz z wędek przerzucą się na miecze... 0 rozumu przy wstawianiu pomysłu. Jedynym sposobem jest wrzucenie wedki od 60 lvla lub 65 nawet. wtedy botów będzie znacznie mnieej. :)

Coś kosztem czegoś..

Twój pomysł jest jeszcze gorszy, ponieważ ucierpią mniejsze lvl ..

Boty były są i będą .. Tego nie ogarniesz : )

Opublikowano

Moja opinia na temat botów jest trochę inna, ponieważ gdyby nie boty na rynku było by o wiele mniej rzeczy na które jest zapotrzebowanie, nie oszukujmy się, ale większość zmianek/dodań pochodzi od botów (hematyczne szkatułki) Banowanie botów to syzyfowa praca, one zawsze będą dostaną bana zrobią nowe konto raz się uda raz nie, teraz są takie sposoby, że nawet głównego konta bota nie wykryje. Jedynym sposobem na zlikwidowanie tego jest jakiś genialny sposób administracji Ravii na zabezpieczenie przed kamer modem itp. w końcu boty są stworzone aby ułatwić grę, może jak by nie było banów za boty to kto wie jak by gospodarka serwera wyglądała, ciągła walka o spoty ? spadek cen ? nic nie wiadomo dopóki jest jak jest :)

P.S Isamu odpisz na PW na MPC jak już odpisałeś raz to możesz dokończyć tą rozmowę.

Opublikowano

niech zapłacą hajs kamerowi to i na ravi nie będzie działać :)

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

Moja opinia na temat botów jest trochę inna, ponieważ gdyby nie boty na rynku było by o wiele mniej rzeczy na które jest zapotrzebowanie, nie oszukujmy się, ale większość zmianek/dodań pochodzi od botów (hematyczne szkatułki) Banowanie botów to syzyfowa praca, one zawsze będą dostaną bana zrobią nowe konto raz się uda raz nie, teraz są takie sposoby, że nawet głównego konta bota nie wykryje. Jedynym sposobem na zlikwidowanie tego jest jakiś genialny sposób administracji Ravii na zabezpieczenie przed kamer modem itp. w końcu boty są stworzone aby ułatwić grę, może jak by nie było banów za boty to kto wie jak by gospodarka serwera wyglądała, ciągła walka o spoty ? spadek cen ? nic nie wiadomo dopóki jest jak jest :)

P.S Isamu odpisz na PW na MPC jak już odpisałeś raz to możesz dokończyć tą rozmowę.

Po co głupio usprawiedliwiasz boty? To własnie przez boty hematy, zmianki, egzo tanieja, i to za bardzo.

Piszesz ze trudno wykryc glowne konto? Wejdz na liste banow i zobacz w notatkach ,,powiazane z xxx''

Wczoraj poszło wiele 75lvl+ widzac nicki kojarzyłem je z nickami spotkanymi w m1. Wiec powodzenia Wam życzę :>

Boty to nie tylko rynek. Stoja boty w m1 i jak uczicwy gracz ma zarobic, gdyz nie ma miejsca...

Opublikowano

dokładnie... przez te wykluczenie fb teraz więcej botów będzie... wg mnie ta wędka powinna być od 50/60 lv ...

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Serwer fajny , tylko jest jeden problem.. miałem problem z is że mi zabrało 30tych monet a to jest sporo , napisałem emaila i juz czekam okolo tygodnia i zadnej odpowiedzi !! co sie dzieje -.-

gdzie maila napisaleś support tylko na ts3.org.pl

Wędka od 60 może i sposób dobry na pozbycie się znaczącej ilości FB ale patrząc z 2 strony małż to ulepszacz od +/-30 lvl a zdobyć go można od 60 to już nie logiczne

spokojnie bedzie autobanowanie przy następnej konserwacji na tą chwilę banujemy jak możemy xD

Opublikowano

gdzie maila napisaleś support tylko na ts3.org.pl

Wędka od 60 może i sposób dobry na pozbycie się znaczącej ilości FB ale patrząc z 2 strony małż to ulepszacz od +/-30 lvl a zdobyć go można od 60 to już nie logiczne

spokojnie bedzie autobanowanie przy następnej konserwacji na tą chwilę banujemy jak możemy xD

Na jakiej zasadzie macie opracować to autobanowanie? :)

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Na jakiej zasadzie macie opracować to autobanowanie? :)

ja już dobrze wiem na jakiej xD

chodzi o to że na bank niewinny gracz nie ucierpi :)

to będzie skierowane w boty ;)

Opublikowano

ja już dobrze wiem na jakiej xD

chodzi o to że na bank niewinny gracz nie ucierpi :)

to będzie skierowane w boty ;)

Pewnie nazwa procesu xD da rade obejść poza tym stare jak świat

Invoriabanenr.png

Opublikowano

35475848587427693722.png

^-*, śmieszna osoba ;], na support wyślę zaraz filmik bo ta typeczka na hackach latała.

Dzisiaj wydropiła mi muszla taki zadowolony byłem , otwieram a tu surprise ta muszla była pusta ;O .

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Mam pytanie warto zaczynać gre na tym serwerze od zera?

Powiem tak , ja zacząłem gre przed wczoraj od zera ,

na dzień dzisiejszy mam tygre/fms'a +9 itp. także strasznie trudno nie jest,

polecam i podpowiem Ci żebyś sobie wydropił runy konne nie kupował jak masz zamiar grać :D

Dozoba w grze !5!

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Witam mam problem z patcherem gdy patchuje grę patchuje mi się ona do pewnego momentu i się zatrzymuje. Czekałem 30 min ale nic nie ruszyło .. Można prosić o pomoc ?

Opublikowano

uruchom jako Administrator tam ci zresztą pisze jak bys miał problemy z patchowaniem a co do zaczecia gry pod zera to tak ja gram od 3 jak nie lubialem Hardow tak ten jest bardzo dobry ,fajny klimat na serwie . Zapraszam i polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...