Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przeczytaj dokładnie kilka razy to, co napisałeś i się zastanów 2 razy na przyszłość zanim cokolwiek napiszesz.

My wystartujemy gdy będzie 1.4 minecraft oficjalnej wersji, a nie na minecrafcie 1.8 wersji nieoficjalnej czyt. bety.

A na serwer będziecie niestety musieli jeszcze długo poczekać....

106071453484304291456.jpeg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wracamy po przerwie, wypoczeci i gotowi do pracy. Uwaga poszukujemy Fabulatorów, czy jak kto woli Quest Masterów. Wiecej informacji w pierwszym poscie.

Jak zwykle kontakt poprzez GG - 16209771

Opublikowano

Wrzucałem ostatnio kilka screenów, przedstawiających dość szczegółowo przedstawiających budowle. Kilka dni później na pewnym serwerze, zobaczyłem praktycznie bliźniacze budowle. Więc screeny usunąłem i aktualnie nie zamierzam nic nowego pokazywać (może za jakiś czas ogólny krajobraz).

Co do postępów technicznych :

- Logowania wraz z Rejestracją zostało w pełni "zazębione" z maszyną (Oczywiście jedno konto na komputer)

- Przerobiony został ekwipunek, aby można było w nim zmieścić rozwój postaci, ekwipunek wraz z ekwipunkiem podręcznym, "ekwipunek czarów" oraz dodatowe przedmioty, które można na siebie założyć (bransolety, pierścienie czy pasy).

- Trwają pracę nad edycją postaci po pierwszym uruchomieniu gry. Rzeczy, które będzie można dostosować to między innymi: Rasa, Pleć czy skin (najprawdopodobniej pojawią się jeszcze inne opcje, lecz nie chcę ich na chwilę obecną wyjawiać, jedyne o czym mogę zapewnić to na pewno nie będzie możliwości modyfikacji ciała typu : Wielkości nosa, ust, karnacja, czy szerokość barków)

Nadal poszukujemy Fabulatorów, zgłosiło się ich kilku lecz większość się nie nadaje. Nie wykluczamy jakiegoś wynagrodzenia (pieniężnego) jeśli chodzi o pracę....

Opublikowano

Tu Niezastąpiony Abancik. Wracam do gry Panowie i Panie :)

sygna.jpg

Dopóki walczysz - jesteś zwycięzcą.

Krew jest potem bohaterów.

Już wkrótce...

shadow.jpg

Poznaj prawdę...

Ludzka rasa jest pod wpływem masowej hipnozy.

bilde.jpg

Opublikowano

Oznajmiam, że wznawiamy rekrutację budowniczych !!! Posiadamy dużo miejsc. Wymagamy dostępności, oraz min, 15 lat. Wszystko przedstawione w pierwszy poście.

Oczywiście, cały czas poszukujemy fabulatorów.

Kontakt GG - 16209771

Opublikowano

Oznajmiam, że wznawiamy rekrutację budowniczych !!! Posiadamy dużo miejsc. Wymagamy dostępności, oraz min, 15 lat. Wszystko przedstawione w pierwszy poście.

Oczywiście, że cały czas poszukujemy fabulatorów.

Kontakt GG - 16209771

To ja na budowniczego zgłaszam się

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...