Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Słuchajcie, przeczytajcie początki tego tematu. Z tego co pamiętam, start będzie wtedy, kiedy pojawi się oficjalna wersja Minecrafta 1.4. Wtedy zostanie dodane jakieś wspomaganie do serwerów czy coś, nie pamiętam już. W każdym razie coś takiego wyczytałem. Jak znajdę tego posta to napiszę. :D

Opublikowano

Było napisane, że start nie wcześniej jak wyjdzie minecraft 1.4 a nie, że od razu jak pojawi się 1.4 to startujemy...

Btw dzięki za 10tyś wyświetleń. Zapraszam również chętnych budowniczych i fabulotorów o kontakt

GG - 16209771

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

iDarecki, będą rodzaje questów z dwoma możliwościami? Np:

Przynieś komuś tam magiczny pierścień, który zgubił w jakiejś lokacji.

I albo oddajemy pierścień i dostajemy nagrodę, albo zabieramy pierścień i nie dostajemy nagrody. :D

Opublikowano

Rannathur, twój pomysł śmierdzi mi Morrowindem ;]

ale owszem, będzie wiele zakończeń większości wydarzeń.

generalnie npc ledwo po rozpoczęciu rozmowy nie da wam questa.

Przykladowo ktos kto zgubil pierscien zacznie rozmowe nawijając o swoim wrednym sąsiedzie, po odpowiednim szeregu kilku zadanych przez nas pytań nasz npc zacznie nam mowic, ze to on mogl go ukrasc i wtedy dopiero zaproponuje questa.

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Opublikowano

Tylko żeby był silny ten OverBoss i miał jakiś podwładnych bo do dupy będzie jak pójdę tam w pojedynkę z enchantowanym diax eq i bez problemu rozwalę najlepiej żeby było go ledwo uwalić w 12 i jeszcze jakieś instancje np stary grobowiec czy jak tam pełno tuneli w których co jakiś czas respi się po kilka mobów coś takiego jak w grach typu Metin2 lastchaos itp...

Opublikowano

Tylko żeby był silny ten OverBoss i miał jakiś podwładnych bo do dupy będzie jak pójdę tam w pojedynkę z enchantowanym diax eq i bez problemu rozwalę najlepiej żeby było go ledwo uwalić w 12 i jeszcze jakieś instancje np stary grobowiec czy jak tam pełno tuneli w których co jakiś czas respi się po kilka mobów coś takiego jak w grach typu Metin2 lastchaos itp...

W tym to już moja głowa, jak wspomniałem w wcześniejszych postach mam w planach coś takiego wybudować ale to będzie na deser :D

SigCustom.png

Opublikowano

Że tak powiem by do tego OverBoss'a startować, będzie trzeba dość długo się przygotowywać, że tak powiem 2 dni gry nie wystarczą, ani pewnie z 2 tyg...

To będzie ostateczny potwór, którego będzie mogła zabić grupka najsilniejszych "wojowników". Grających już jakiś dłuższy czas.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

xxx

ZAPRASZAM NA SERWER MINECRAFT s4.fiberhost.pl:24000

Opublikowano

No tak, wiem, ale chodzi mi o jakieś konkrety, jakieś typy broni, przykłady jakieś. Na prawdę nie mogę się doczekać. :D

Opublikowano

Pomysł zarąbisty sam jestem fanem Minecrafta i gier Rpg

oczywiscie czekam z zapalem na serwer

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Dlaczego nikt nie czyta starszych postów?! A potem pytania, czy launcher jakiś, czy już działa, itp...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...