Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pitbull pytanko tak według aktualnego postepu prac ile jeszcze bedzie trwała budowa serwera :] ?

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Budowy mamy jeszcze sporo. Nie ukrywam, że najwcześniej start planujemy nie wcześniej jak na przełom Października, a Listopada.

Od teraz Budowniczy mogą się zgłaszać w tym temacie wedle tego wzoru

[b]Nick:[/b]
[b]Wiek:[/b]
[b]Mikrofon:[/b]
[b]Obsługa WorldEdita oraz VoxelSnipera:[/b]
[b]Doświadczenie[/b] [i](czy miałeś rangę wyższą niż vip na jakimś serwerze + nazwy):[/i]
[b]Kontakt:[/b]
[b]SS'y budowli lub save mapy:[/b]

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Gdybym tylko był troche starszy i nie usuwał MC co miesiac przez maly dysk to bym sie zglosil ;]

PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Heh budowniczym to byłem na 1 serwie i to prawdziwym - Nie używam żadnych komend do budowania, bo tylko beztalencia tak robią, no ale cóż.

Nie zgłaszam się nawet - żadnych ss nie mam, także nic wam nie udowodnię przez co zapewne z góry mnie odrzucicie ;)

Powodzenia z tworzeniem serwera zagram jak już będzie, chyba że zrobicie premium ...

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

ej maxi no u mnie to samo :D

Takie robienie na komendach nie daje nawet 50% potencjalnego talentu danej osoby dlatego też nie potrzebne mi było korzystanie z WE :]

2135714169.png Placac za neta 10mb o.O

Opublikowano

WordEdit jest potrzebny, głównie do wycinania i wklejania, no chyba, że "prawdziwi" budowlańcy wolą robić cały mur ręcznie, albo drogę o długości kilkuset kratek stawiać klocek po klocku tracąc na to pół dnia.

VoxelSniper - jest do tworzenia krajobrazów, no chyba, że wolicie tworzyć góry ręcznie...

Zachęcam do składania podań i dziękuje za pozytywne opinie.

Opublikowano

Ja chętnie zgłoszę się na budowniczego. Mam 15 lat, sporo grałem w Minecrafta, ogólnie znam się na rzeczy. :)

PitBull, załóż sobie konto na skype, może więcej osób będzie chciało pomóc?

Opublikowano

Pitbull - trzeba się jakoś usprawiedliwić z tego, że się nie potrafi :D

World Edit i kopiowanie jak najbardziej, ale chodzi mi o stawianie całych konstrukcji komendami - tacy też są.

A o VoxelSniper pierwsze słyszę ;) ale wygląda to ciekawie także stawiam sobie serwer na localhost i zaczynam naukę ;p

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Nick:Winged4Ever

Mikrofon:American Audio 2

Obsługa: WE (10/10) Voxel to nie znam ale zaraz sobie popatrze na internecie to bedzie jakies 7/10 za 5min:D.

Doświadczenie: z Minecraftem zapoznałem się od wersji 1.6.6 wtedy nie wiedziałem o co chodzi?. popatrzyłem na Internecie zrozumiałem i teraz wszystko na pamięć znam jak ulał,1 raz na serwer wszedłem od wersji 1.7.3 nowi ludzie sprzymierzeńcy itd. po chwili Admin zapytał czy chce ktoś zbudować NyanCat, zgłosiłem się zbudowałem a tu patrzę się w czat i widze [budowniczy]Winged4Ever:dobra ja ide nq) oto moja cała historia z Minecraftem Koniec:P Miałem Budowniczego na serwie WorldOfDiamonds który niedawno się reaktywował.

Kontakt: Skype: Jakub(Gruby)Grabarczyk

Save albo ss'a dam na skypie jeżeli ktoś odpisze.

Opublikowano

Chodź jestem spectycznie nastawiony do takiego typu rzeczy to jednak udostępnię skype

Dawidienko2

Literówka Ci się wkradła ;)

Jak ogarnę te pluginy to dam znać i prawdopodobnie na budowlańca się zgłoszę ;)

Opublikowano

Aktualnie budujemy drugi region na osiemnaście , więc trochę to potrwa. Prosimy tych niecierpliwych , żeby nie pisali komentarzy typu "Kiedy start?" "Pośpieszcie się z tym". Staramy się jak możemy , szczególnie że bug mapy "zeżarł" parę wiosek.

Opublikowano

Myślę, że po tak długim czasie kilka screenów się wam wręcz należy - Kilka budynków z ost. tyg.

Rzut na jedną z dzielnic Falarad

Kapliczka niezwyciężonej mocy

20120827172132.png

Krypta nieumarłych

20120827171813.png

Obserwatorium

20120827171953.png

Fort (niedokończony)

20120827171700.png

Manufaktura szkutnicza + miasteczko

20120827171627.png

Wioska rybacka elfów

20120827171537.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...