Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Divide, dobra, przestaję tak pisać. Co nie zmienia faktu, że to idioci, którzy nie potrafią czytać.

Opublikowano

To może dla ozdoby ? przybijasz do ściany, bierzesz broń, i kładziesz na to, i możesz podziwiać :)

mca.png------>> Jeśli, również umarłeś tą smutą śmiercią.... daj + :)

Opublikowano

@up

Bo nie chcemy nagle z ni chuja napadu pierdyliarda gimbusów które będą spamić swoimi ,,epickimi szałasami z drabinkami" jak to powiedział pitbull :P

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

A co to za różnica jeżeli chodzi o kolejność. Wiadomość wysłałem do wszystkich. Miki i Klopero już wrzucili, reszta wrzuci niebawem...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Napisze coś, a zaraz po tym będzie 100 hejtów, zakład? Ok. Zaczynajmy. Po 1. Nie piszcie, że jest to najlepszy serwer (rpg) jeżeli nawet nie wystartował. Po 2. Robicie z tego jakiś wielki projekt międzynarodowy,a może najpierw skupcie się na tym, żeby polacy znali ten serwer? Na cholerę jedziecie odrazu z grubej rury? Po 3. i chyba najważniejsze. NAJLEPSZE, TO POJĘCIE WZGLĘDNE ZALEŻNE OD KAŻDEGO CZŁOWIEKA. PISZĄC, MÓWIĄC, TWIERDZĄC, ŻE COŚ JEST NAJLEPSZE (DLA WSZYSTKICH) DOPUSZCZAMY SIĘ KŁAMSTWA. KAŻDY MA SWÓJ GUST I NIE ZAPOMINAJMY O TYM, LUDZIKI. Po 4. Boże, skończcie bezsensu spamować!

Po 5, też ważne. : Nie wyobrażam sobie tego serwera z 200 slotami (bo widze go ciągle pełnego) a co dopiero z 300, 400 itd. Wyobraża sobie ktoś takie coś? Bo ja nie. Ciągle będzie tylko spam,spam,spam,spam,spam itd. Graczy pewnie będzie 50 na spawnie, przez co ledwo będzie się dało co zobaczyć... Maxymalnie zróbcie te 200 slotów i tyle.. Im więcej slotów (od 50) Tym gorsza gra..

Opublikowano

Raczej nie będzie po 50osób na spawnie bo z tego co pisze w temacie wynika że świat będzie/jest ogromny i też raczej nikomu nie będzie chciało się siedzieć na spawnie.

Opublikowano

1. No opis też mi się nie podoba, ale osoba, która robiła promo zaaplikowała to w nim, a nie chciałem już jej tego mówić, bo na poprzednią edycje czekałem tydzień. A z racji tego, ze YouTuberzy są leniwi to taki tytuł dali filmowi. Jutro się zajmę, aby zmienili tytuł na jakiś przystępniejszy.

2. A co my właśnie robimy współpracując z Polskimi YouTuberami ? Jak dla mnie powinniście się cieszyć, że serwer będzie też na polskiej scenie, bo początkowo miał być w pełni anglojęzyczny, ale zainteresowanie jest duże to i też zdecydowaliśmy, że będzie dwujęzyczny.

3. Patrz pkt. 1

4. Nie zabronię ludziom pisać, a tematu nie zamknę, niby z jakiej racji ? Przeszkadza Ci spam ? Nie wchodź do tematu. Najważniejsze informacje i potwierdzone masz w 1 poście, a najczęściej wraz z jego zmianą zmienia się nagłówek tematu.

5. I tutaj wychodzi najgorsze. Czyli to, że ktoś nie wie, ale musi się odzywać.

* Ras będzie 5. To i spawnów będzie 5. Pięć stolic w których ludzie się będą spawnować.. Każda taka stolica będzie miała może nawet do 10 różnych miejsc w którym "wyrzuci" nowego gracza, bo ów stolice są bardzo pokaźne. Nie po to też jest tyle lokacji co by ludzie tylko w stolicy przebywali. Ścieżka fabularna zmusi graczy do eksploracji regionów startowych, przez co nawet przy 500 osobach na serwerze nie będzie tłoczno.

** Kwestia spamu, zapewne na chacie. No to tutaj już nie będę się rozpisywał. Z takim czymś jak podział chatów miałeś styczność lub też chat na odległość ?

No myślę, że w miarę się ustosunkowałem. Proszę też pozostałe osoby by nic od siebie nie dodawały, bo ja już wszystko wyjaśniłem.

Jedyne co jestem sobie w stanie zarzucić to ta informacja w promo serwera nic poza tym. Chociaż jak dla mnie nie wiem jak mamy się porównać z "istniejącymi" serwerami "RPG"...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

1. No opis też mi się nie podoba, ale osoba, która robiła promo zaaplikowała to w nim, a nie chciałem już jej tego mówić, bo na poprzednią edycje czekałem tydzień. A z racji tego, ze YouTuberzy są leniwi to taki tytuł dali filmowi. Jutro się zajmę, aby zmienili tytuł na jakiś przystępniejszy.

2. A co my właśnie robimy współpracując z Polskimi YouTuberami ? Jak dla mnie powinniście się cieszyć, że serwer będzie też na polskiej scenie, bo początkowo miał być w pełni anglojęzyczny, ale zainteresowanie jest duże to i też zdecydowaliśmy, że będzie dwujęzyczny.

3. Patrz pkt. 1

4. Nie zabronię ludziom pisać, a tematu nie zamknę, niby z jakiej racji ? Przeszkadza Ci spam ? Nie wchodź do tematu. Najważniejsze informacje i potwierdzone masz w 1 poście, a najczęściej wraz z jego zmianą zmienia się nagłówek tematu.

5. I tutaj wychodzi najgorsze. Czyli to, że ktoś nie wie, ale musi się odzywać.

* Ras będzie 5. To i spawnów będzie 5. Pięć stolic w których ludzie się będą spawnować.. Każda taka stolica będzie miała może nawet do 10 różnych miejsc w którym "wyrzuci" nowego gracza, bo ów stolice są bardzo pokaźne. Nie po to też jest tyle lokacji co by ludzie tylko w stolicy przebywali. Ścieżka fabularna zmusi graczy do eksploracji regionów startowych, przez co nawet przy 500 osobach na serwerze nie będzie tłoczno.

** Kwestia spamu, zapewne na chacie. No to tutaj już nie będę się rozpisywał. Z takim czymś jak podział chatów miałeś styczność lub też chat na odległość ?

No myślę, że w miarę się ustosunkowałem. Proszę też pozostałe osoby by nic od siebie nie dodawały, bo ja już wszystko wyjaśniłem.

Jedyne co jestem sobie w stanie zarzucić to ta informacja w promo serwera nic poza tym. Chociaż jak dla mnie nie wiem jak mamy się porównać z "istniejącymi" serwerami "RPG"...

Jeszcze nie istniejecie jako SERWER. :)

Opublikowano

Goldenblake, dlaczego tak nagle zacząłeś krytykować ten serwer i wytykać różne "błędy"?

Opublikowano

@up

Serwer stoi :) Da bum tssssss

Serwer jest PRYWATNY (póki co) więc nie może się równać z innymi serwerami PUBLICZNYMI.. "da bum tssss"

Goldenblake, dlaczego tak nagle zacząłeś krytykować ten serwer i wytykać różne "błędy"?

Rannathur, bo mogę wyrażać swoje zdanie w wolnym kraju. :)

Opublikowano

tylko 5 spawnów :P no cóż ale w prime underland było tylko 4 (piękny był klasztor magów) widziałem tylko klasztor a grałem dość długo pięknie to wszystko wygląda na tym filmiku chyba każdy wejdzie jeżeli chce to zobaczyć z bliska Pitbull na starta daj 300 slotów nie 200 bo chyba sie nie zmieścimy graczy będzie masa ale na tak wielkiej mapie nikogo nie będzie sie spotykać czyli o zatłoczone miejsca będzie trudno

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

goldenblake dobrze pisze, nie jest hejterem

BTW. Problemy ze spawnem są nieuniknione, ale można je znacznie zmniejszyć:

początkowo będziemy spawnować się w stolicy, potem w mieście najbliższym miejscu śmierci

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...