Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zauważcie że minecraft jest pierwszy w mmorpg na mpcforum :D kiedyś był gdzieś na środku :P Najpopularniejsza gra :D

i ta muzyka troche nie do tego klimatu :P

Oj, czepiasz się... :) a techno na innych serwach pewnie tobie idealnie pasuje pod RPG xD

mca.png

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja pier...

Co do tych noobów z propozycjami, to jest UNIKALNY SERWER, macie się do tego dopasować z pomysłami, to nie ma być kolejny ch**wy serwer RPG Minecraft, tylko to jest MMORPG! :P

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

I kolejna reklama!!!

@up zgłoszony i tak pewnie nikt ci nie wejdzie na ten gówniany serwer.

ps: czemu on jeszcze nie ma bana? jak dziennie po 50-100 razy to gówno reklamuje pod innymi serwerami.

Opublikowano

@up no też fakt :D byłem na tym ich serwie i szczerze to największe gówna jakie widziałem :D nie ma się co dziwić że muszą się tak reklamować skoro tam gra 5osób na krzyż.

Opublikowano

Nie zgłaszajcie postów, tylko zgłaszajcie użytkownika. Prościej i wystarczy raz zgłosić, z powodem, że spamuje swoim serwerem w tematach innych i tyle...

Zostanie zbanowany i po kłopocie.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Na pierwszej stronie pisze że jeśli jest się w ekipie to możliwe będzie awansowanie z vipa na moda lub admina i mam pytanie: czy już są określone kryteria jakie trzeba spełnić by np. zostać modem?

mca.png

Opublikowano

nie ma ściśle określonych kryterii

ale jest zasada trzech d.: bądź dobrym graczem, miej dobre imię wśród równieśników i dobrze się baw

na pewno trzeba znać na wylot fabułę i system rozgrywki

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Opublikowano

Cóż ja osobiście wolę na moderatorów awansować osoby, które są w ekipie i z którymi współpracowałem jakiś czas. Niż powierzać taką funkcję osobie praktycznie mi nieznanej. Jeżeli jednak sytuacja bd taka a nie inna, że będziemy potrzebowali takich osób to o tym was poinformujemy.

Edit:

Dobra nie zauważyłem, że to echo napisał, który jest w ekipie :P

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

@kotkowski, jak i wszyscy pełni emocji tutaj: ogarnijcie się do jasnej cholery, to nie jest cyrk.

BTW. Jakbym napisał jakieś nowe bloki i trzymał je w tajemnicy, to na pewno nie ujawniłbym ich po czyjejś prośbie.

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Opublikowano

@up w takim razie to trzeba było by usunąć 2165 postów i nic nie pytać bo zawsze to jakaś większa szansa ^^

Opublikowano

informacje.png

strzalka.gifTYP: SkyBlock

strzalka.gifSloty: 60

strzalka.gif IP: 46.29.20.165:25601

strzalka.gifPotwory: Tak

strzalka.gifZwierzęta: Tak

strzalka.gifPvP: Nie, Tylko na Arenie

strzalka.gifPremium: Nie

strzalka.gifNether: Nie

strzalka.gifBialaLista: Nie

admini.png

[HeadAdmin] Arkan

[HeadAdmin] Duet635

[HeadAdmin] Tribulus

inf.png

* Częste Eventy

* Bardzo Pomocna Administracja

* Własna strona www i Ts3

* Panel Kupna Vip

/gif

Opublikowano

Może i się zniżyłem, ale niech wiedzą, że nie będą sobie bezkarnie reklamować serwerów w naszym temacie. Bo nowe konto założyć nie jest trudno.

Opublikowano

@cookie

Tu nie chodzi tylko o Ciebie... Tylko przez swoją głupotę obniżasz też poziom serwera w oczach innych -.-'

Opublikowano

Może i tak, więc lepiej nie będę się przyznawał do tego że wziąłem przykład z Cookiego :P

Dooobra, zapomnijcie że cokolwiek napisałem

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Ale nie, ja nie tak, tylko wbiłem i powiedziałem:

Zbyt wiele osób nie wbije na serwer, jeżeli będziesz go reklamować pod cudzymi prezentacjami :P

76561198044975849.png

Best Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...