Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2up Rannathur każdy wie, że film się jeszcze renderuje xD

Ja nie wiedziałem. Wybrakowany jakiś jestem.

Opublikowano

Może zrobimy event z wirtualnymi nagrodami?

Nagrody do odebrania po starcie Overlandu na oficjalnym serwerze.

Event należałby do gatunku... destruktywnych.

O miejscu i czasie rozpoczęcia powiadomi nas reklama serwera mc taka jak wyżej.

Co wy na to? Dajcie jeszcze propozycje na te nagrody.

Nie pojeliście pointy, po co mi piszecie jakieś propozycje na programowanie tego eventu, skoro miałby się odbyć na nie-naszym serwerze?

...anuluję w ten sposób swoją propozycję.

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Opublikowano

Plany się zmieniły. Po prostu film się przesunął z poniedziałku na środę jeżeli chodzi o publikację dlatego nie zdążyłem.

I tak już ten, który wiedział co będzie niespodzianką się wygadał i już mówię, że nic więcej mu nie powiem...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

czyli jutro filmik nowy a nie miałem już czego oglądać :P a będe go oglądał pare razy więc nie będe sie nudził [nudze sie tak bardzo że robie escape który i tak będzie zbyt tandetny żeby go komuś dać]

btw tak patrze pitbull masz 557 postów a w temacie maż ze 265 (czy koło tego) eee połowa twoich życiowych postów jest w tym temacie lol

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

ojojoj no to musimy czekać na filmik :(

a tak całkiem przypadkiem sobie myślę: czy dacie jakieś ss'y nowości z okazji np. 50 strony lub 2000 postów?

bo już niedługo pewnie będzie 100strona, 5000 postów itd.

ps: Wiwerna czy jak to się tam pisało jest epicka :D (przepraszam jeśli źle napisałem nazwę)

Opublikowano

Przepraszam cię eder za to co powiem teraz ale ... Wywerna jest ładniejsza od twoich dotychczasowych modeli... jeśli cię to uraziło to przepraszam :unsure:

Opublikowano

kiedy start ?

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

MrCookie, widzę, że zatrudniłeś wspólnika. Filmu nie będzie, bo tamten się podobno nie wrzucił.

Opublikowano

Przepraszam cię eder za to co powiem teraz ale ... Wywerna jest ładniejsza od twoich dotychczasowych modeli... jeśli cię to uraziło to przepraszam :unsure:

Bo tercry robił tą wiwerne chyba trzy dni, lub więcej, a ja jeden model w 3 godziny. Ja też mógł bym robić to tyle czasu, ale po prostu nie mam na to tyle nerwów.

I pytałeś się mnie czy robiłem to klocek po klocku, nie bardzo zrozumiałem.... Po prostu biorę klocek wydłużam go i ustawiam pod odpowiednim kątem itd

I pytałeś się czy nagram poradnik z Techne nie wiem może kiedyś :P hehe xD

mca.png------>> Jeśli, również umarłeś tą smutą śmiercią.... daj + :)

Opublikowano

Kolejny idiota. I to nie Cookie mi zlewa na głowę sok z buraków.

Stary.. ogarnij trochę. Nie pierwszy i ostatni raz widzisz takich ludzi, więc po co się spinać? -.-'

Opublikowano

Cóż... Nie ma zaplanowanego filmu dzisiaj, ale jest coś innego. Promo wykonane przez naszego współpracownika. Niedługo zacznie "gościć" na kanałach naszych partnerów.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Za każdym razem kiedy ktoś się spyta o coś głupiego, on to napisze xD

No i to jest już trochę irytujące..

Co do tematu. Filmik wygląda fajnie. Na pierwszy rzut oka widać, że to nie będzie zwykły serv minecrafta :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...