Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lynus, po co ten spam? A, i Cookie, zepsułeś wszystko. Pitbull się obrazi i nie da niespodzianki.

Opublikowano

Niespodzianka tak czy owak będzie, tylko czekamy aż się zuploaduje

Kilka podpowiedzi

1. DŁUUUUUUUUGI

2. POPULARNYYYYYYYYY

3. FIIIIIILMMMMMMMM :D

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Pokombinowałem trochę w techne i zrobiłem lampe dla elfów, nie jest ona jakaś "zajebista",

ale jakaś jest ;p

Popracuje jeszcze nad jakimś wieszakiem na zbroje, lub coś w tym stylu.

36604.png

Opublikowano

@2UP

Takie rzeczy buduje się z bloków, taka jest idea minecrafta.

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Opublikowano

PeGiRC

Lepiej bez tekstur by wyglądał. Lub polecam z zapoznaniem się z poradnikiem o cieniowaniu tekstur :) Jednak są nam potrzebne modele mobów...

No i w sumie latarnie lepiej wyglądają jak są zbudowane z klocków...

Ale jak na pierwszy projekt to ujdzie.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Może zrobimy event z wirtualnymi nagrodami?

Nagrody do odebrania po starcie Overlandu na oficjalnym serwerze.

Event należałby do gatunku... destruktywnych.

O miejscu i czasie rozpoczęcia powiadomi nas reklama serwera mc taka jak wyżej.

Co wy na to? Dajcie jeszcze propozycje na te nagrody.

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Opublikowano

Skoro ten event miał by być taki destruktywny to może zrobicie tak że kraine Overland najeżdza jakiś zły władca. Wtedy robi się taka sytuacja że wszyscy gracze jednoczą się w armie

gdzie na jej czele stoi król (administrator xD). Więc idziemy "do jego gniazda" i go atakujemy ,(oczywiście on też ma armie), albo on przychodzi do nas i my się bronimy. Pokonujemy go (może być również tak że można spiepszyć sprawe).

Jest adrenalina, jest "huraaa!, ale fajnie :D ", a na dokładke z nieba spada deszcz exp, i cenne itemki. Można oczywiście wymyślić inny sposób dostawy nagrody do gracza :).

Jeśli popełniłem błędy ortograficzne to sorki.

mca.png------>> Jeśli, również umarłeś tą smutą śmiercią.... daj + :)

Opublikowano

Skoro ten event miał by być taki destruktywny to może zrobicie tak że kraine Overland najeżdza jakiś zły władca. Wtedy robi się taka sytuacja że wszyscy gracze jednoczą się w armie

gdzie na jej czele stoi król (administrator xD). Więc idziemy "do jego gniazda" i go atakujemy ,(oczywiście on też ma armie), albo on przychodzi do nas i my się bronimy. Pokonujemy go (może być również tak że można spiepszyć sprawe).

Jest adrenalina, jest "huraaa!, ale fajnie :D ", a na dokładke z nieba spada deszcz exp, i cenne itemki. Można oczywiście wymyślić inny sposób dostawy nagrody do gracza :).

Jeśli popełniłem błędy ortograficzne to sorki.

Myślę że to nie wypali :P Twoja wyobraźnia mnie zadziwia.

540059_152063794948718_386799839_n.jpg

graphic.png

Opublikowano

Wybacz, ale ujmę to krótko. Bez sensu...

Sam pomysł nie jest zły, ale nakłanianie do pracy zespołowej bardzo często graniczy z cudem, a im więcej osób tym z tym gorzej.

Opublikowano

Dobra to biorę się za modelowanie, tera zrobię coś nowego, i zrobię stojaki na broń. :)

mca.png------>> Jeśli, również umarłeś tą smutą śmiercią.... daj + :)

Opublikowano

^^ Reklama :) to co start? xD

A tak btw. może by robić eventy co godzinę, że jak mamy np 12:00 czy 13:00 itd. to wysuwa nam się okienka z góry w grze i pisze tam czy chcesz dołączyć do eventu i by były 2 strony jak na przykład dobra i zła(wymyślcie sobie sami nazwy) i byłby to taki wielki deathmatch na 2 drużyny i po kliknięciu na drużynę teleportowało by nas do specjalnie przygotowanych aren. Ta drużyna która będzie posiadać więcej killi (kampów ^^) np bo 10 czy 7 minutach wygrywa i dostane jakąś mała nagrodę w stylu troszkę kasy czy coś w tym stylu.Wiem, że to niezbyt możliwe, bo trzeba by było w tedy wymyślać dużo do roboty, a także zajęło by to jeszcze dodatkowy czas dla budowniczych a także trochę pamięci ram maszyny na którym stoi server ... Ale w tedy takie eventy były w przedziałach, że dopiero od 10 lvl można brać w nich udział i by wyglądało to tak 10-20,21-30,31-40 i tak dalej ( oczywiście już widzę jak ludzie kampią na 20 lvl na tych z 10 ...) I nagroda była by opcjonalna do ilości zabójstw czy pozycji w rankingu ( byłby on od nowa co każdą nową rundę).

Opublikowano

To ci lepiej wychodzi.

No cóż... Flejmowaliście i się 50 strona skończyła. No to niespodziewajkę na kolejny jubileusz zostawiam. Może 100 strona, ewentualnie 75 :)

Opublikowano

Pitbull, nie wiem, czy mówisz na serio, czy po prostu chcesz nas trzymać w niepewności, a przeciągasz dlatego, bo niespodzianki jeszcze nie skończyłeś.

Opublikowano

To ci lepiej wychodzi.

No cóż... Flejmowaliście i się 50 strona skończyła. No to niespodziewajkę na kolejny jubileusz zostawiam. Może 100 strona, ewentualnie 75 :)

A może na 56-57 jak będziemy mieć najwięcej postów w publikacjach serwerów?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...