Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wielkie dzięki :D :D że tak lubicie te moje stworki xD,to dla mnie wielka motywacja, i nawet nie wiecie ile dla mnie znaczy :).Bo jak ktoś narzeka to już nie chce mi się robić :(

mca.png------>> Jeśli, również umarłeś tą smutą śmiercią.... daj + :)

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Eder a ty kopiujesz te "ręce" czy co to tam jest u pająka czy robisz bloczek po bloczku? Mógłbyś nagrać JEDYNY poradnik do Techny po polsku? Ploosie :)

Według mnie ten sługus jest grożniejszy niż tamty boss .. Mam pomysł powiększ tego sługusa by stał się bossem a tamtego starego bossa pomniejsz i będzie sługusem ^^

Opublikowano

Mati, nie chcę krytykować, bo sam bym czegoś takiego nie zrobił, ale ta przeróbka silverfisha ma za cienkie nogi. A rekin jest trochę za gruby i za krótki.

Opublikowano

Panowie jeszcze 6 stron tego naszego spamu i będzie to najbardziej zakomentarzowana prezentacja serwera :DD

Opublikowano

Niestety z tymi nogami nic nie mogę zrobić jak zrobię grubsze to będą za grube a rekina można bez problemu wydłużyć w GIScale

Opublikowano

fajny pomysl i logika na serwer ale troszeczke budowle niektore sa takie zbyt kwadrate, ale postaram zagrac

Opublikowano

Koleś, robisz łaskę, że zagrasz na tym serwerze? Nie wiem dlaczego, ale ostatnio takich dzieci jest coraz więcej.

Opublikowano

Koleś, robisz łaskę, że zagrasz na tym serwerze? Nie wiem dlaczego, ale ostatnio takich dzieci jest coraz więcej.

Uspokój się trochę. Koleś tylko wyraża swoje zdanie, więc odpuść w krytykowaniu wszystkiego, cokolwiek by ktoś napisał. To głupie..

Opublikowano

Skoro wszyscy tak wysyłają te swoje modele to ja też się chyba czymś pochwalę to taka jak by przeróbka silverfisha: http://www.imagup.com/data/1176494826.html

i rekin http://www.imagup.com/data/1176494806.html

rekin bardziej przypomina piranię albo co :P

ale fajne :)

Na forum znany jako Lucas68, Lukasz68, lukasz6815...

A w grze i na YT : Negrosss

Kanał na YT: http://www.youtube.com/user/negrossstv

Opublikowano

Rennathur, mylisz się. Po prostu ja wiszę nad tobą z wiadrem soku z buraków i co chwile tak ci oblewam :D

Ja pierh-***-dziu! Za 7 postów - okrągłe 2000 komentarzy! WOOOHOOO

Opublikowano

Co oznacza to drzewko koło ilości postów Susie? :P

A po za tym zwolnijmy ten spam bo PitBull nie pokaże magicznego leds plaja :D

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

A Cookie, chytrusie Ty. A ja myślałem, że to krew. Sprytnie, przyznam, bardzo sprytnie. A co do tematu, żeby nie było, że to spam, to napiszę, że czekam na Pitbulla, aż da tą niespodziankę. I mam nadzieję, że to będzie jakaś wielka porcja SSów plus film. ;D

Opublikowano

Kotkowski to jest parasol, nie liść.

Oznaczenie dla nowych użytkowników (coś jak okres ochronnych), bo są osoby, które długo są na forum, ale mają mało postow, także by odróżnić jednych od drugich dodano nowym "parasolkę" bezpieczeństwa, i zapewne takie osoby będą łagodniej np. karane.

Jak i też ograniczone niektóre opcje...

106071453484304291456.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...