Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chodzi o spam tutaj na forum proponuje otworzyć własne forum(tymczasowe) i posegregować propozycje do serwera, od informacji z serwera + dział dla kreatywnych czyli te Propozycje z Techne itp.

oczywiście ten temat też byłby aktywny,aktualizowany itp.

na takim forum byli by moderatorzy którzy cały czas usuwali by tematy i posty (kiedy serwer?) i nie było by spamu+denerwowania się administracji i innych

i jak możesz to PitBull napisz jeszcze raz co można zrobić w techne chodzi bardziej o martwą nature bo moby próbowałem i takie gó*** wychodziło że szkoda gadać ;p

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

goldenblake, coś czuję, że "żal ci dupę dlatego, że serwer (tak, serwer, nie przewidziałeś się) będzie najlepszym (tak, NAJLEPSZYM, nie przewidziałeś się) serwerem MMO RPG (tak, rpg, nie przewidziałeś się) i będzie tam tyle ludzi (tak, będzie bardzo dużo ludzi, szczególnie na spawnie, ale to tylko dobrze świadczy),

że żaden inny serwer nam nie podskoczy. :>

Opublikowano

@2up kolejny który nie przeczytał tych 52 stron dokładnie ... Pitbull Pisał wiele razy, że nie będzie tako jako forum na temat ich servera a jedynie co na razie istnieje to strona Idareckiego http://overlanded.tk/ ... Facet przeczytaj dokładniej cały temat czyli te 52 strony to się dowiesz wielu ciekawych rzeczy ... ^^ (sarkazm :) )

Opublikowano

Prosiłem byście nie wdawali się w rozmowę z Goldenem, bo ja już na wszystko odpowiedziałem -_-' ...

A oto i obiecany filmik od MIssKremówki :)

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Obejrzałem, dałem Lajka (postowi pitbulla na YT :P). Kremówka widać bardzo chce start :O. Też bym już zagrał, ale nic! Trzeba pomagać(popędzać) dareckiego :P

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Udostępniam wam link do pobrania mojej wiwerny.

Nie jest skończona, gdyż obecnie nie mam czasu a chcę, żeby znalazła się na serwerze.

Pozwalam na jej modyfikacje :)

link: http://www.mediafire.com/?brjnjkgi0jhw0bh

PS Projekt może być wykorzystany tylko na tym serwerze.

Gdy zobacze, ktoś wykorzystał prace do innych celów, może mieć problemy.

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie. Minusem jest to, że niektóre budowle są zbudowane tylko z max. 2 rodzajów materiałów co daje słaby efekt, dodatkowo jest prawie niewidoczna różnica w użytych surowcach do budowli na poszczególne klasy (prócz tych mrocznych budowli)

Opublikowano

Witam

Jestem nowy na MPCForum.

Dowiedziałem się o projekcie Overland i postanowiłem się zgłosić do pomocy.

Ale wcześniej chciałbym wspomnieć, że organizuję własny projekt, mający na celu stworzenie serwera Adventure / RPG (jest to bardzo oryginalny pomysł, przynajmniej mi się tak wydaje. Dlaczego tak twierdzę? - A no dlatego, że na w rozgrywce pojawią się nietypowe przedmioty ze specjalnymi nazwami i opisami).

Nie ma co się rozpisywać, więc napiszę skromne podanie.

- Mam ts 3 i Skype

- Potrafię budować w stylu RPG w miarę dobrze (wnętrza budynków też potrafię estetycznie zrobić)

- Mam na tyle rozwiniętą wyobraźnię, że mam głowę do questów i fabuł

- Znam poprawną polszczyznę

- Nie posiadam konta premium (niestety)

- Mam na imię Kuba (14 lat, we Wrześniu 15)

- Umiem pracować w grupie

banner1.png

Opublikowano

I oto kolejny partner pokazał, że nie rzuca obietnic na wiatr i serwer mu sie podoba...

Czyli kolejne promo tym razem u CraftShada.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Craft Shad dał o.O

em@il overlandu będzie przepełniony spamem kiedy minecraft czas 12 :P jeżeli zobaczycie taki spam w waszej skrzynce to mnie powiadomcie :P

eh te emotikony sie pojawiają kiedy nie chce :p

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

Eh mam nadzieję, że nie znudzi mi się to jak każda inna gierka MMORPG przez internet typu Silkroad czy miliony innych ... Mam nadzieję, że wytrzymam dzięki temu, że będzie to minecraft ( I tak zapewne Idarecki zrobi okrągłe klocki ) ...

Opublikowano

akomboo, w tym rzecz że:

iDarecki nie robi klocków, tylko wrzuca je do gry według modeli modelatorów, a okrągłych klocków raczej nie będzie, bo to by całkiem klimat MC zniszczyło :P

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Siemka dzisiaj zrobiłem coś nowego, nie modelowanie tylko malowanie :D

Zrobiłem coś jakby nowy typ rudy, namalowałem w programie "Gimp" polecam :)

link:http://scr.hu/0lg2/krzmy

mca.png------>> Jeśli, również umarłeś tą smutą śmiercią.... daj + :)

Opublikowano

Ghastolium! :D

To je ghastolium, tego nie pomaluje! :P

Ruda nawet, tylko ten kamień z tyłu bardziej pasuje do nowego świata, a wątpie że takowy będzie

76561198044975849.png

Best Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...