Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W sumie to nic ciekawego, no ale można się tego spodziewać po pająku. Pomyśl nad czymś nietuzinkowym jak np. wcześniejsza wywerna (zresztą świetna).

Może coś mitologicznego?

Opublikowano

W sumie to nic ciekawego, no ale można się tego spodziewać po pająku. Pomyśl nad czymś nietuzinkowym jak np. wcześniejsza wywerna (zresztą świetna).

Może coś mitologicznego?

Spoko. Wiesz dopiero zaczynam z techne. To moja druga praca, ale myslalem ze wam sie spodoba :(. Skoncze projekt na historie i zabieram się za coś "nietuzinkowanego"

Opublikowano

Jeśli ten temat dobije do 2220 postów, będzie tematem liczącym sobie najwięcej odpowiedzi w dziale Minecraft-Publikacje serwerów. Życzę powodzenia ! :D

7510260_4_1.png
Opublikowano

Popracuj nad szczegółami :) Nie musi być duże, ale im więcej elementów się składa na model tym ładniej on wygląda, a i animacji potem więcej można stworzyć.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Nad wiwerną popracuje jeszcze później, dlatego teraz chce zrobić jakis element dekoracji. Jakies propozycje?

Opublikowano

Spoko. Wiesz dopiero zaczynam z techne. To moja druga praca, ale myslalem ze wam sie spodoba :(. Skoncze projekt na historie i zabieram się za coś "nietuzinkowanego"

Sam pająk wygląda tak jak powinien - jak pająk. Myślę jednak, że taki serwer potrzebuje czegoś więcej niż normalnych pająków (które zapewne i tak sie pojawią). No ale od czegoś trzeba zacząć. Życzę ciekawej twórczości xD

Opublikowano

Nie wiem czy kogoś takiego poszukujecie a może nawet macie. A dokładniej chodzi mi o to, że mógłbym zrobić jakieś screeny serwera programem :) Na moim kanale możecie zobaczyć sobie niektóre [http://www.youtube.com/user/Negrasso71/videos?view=0&flow=grid] (chociaż te co są na kanale nie są wszystkim co potrafię) Więc jak potrzebujecie kogoś takiego to mogę się tym zająć :)

Negreas_eune_29_5_logo.png

Opublikowano

Nie wiem czy kogoś takiego poszukujecie a może nawet macie. A dokładniej chodzi mi o to, że mógłbym zrobić jakieś screeny serwera programem :) Na moim kanale możecie zobaczyć sobie niektóre [Tu był link do kanału na YT] (chociaż te co są na kanale nie są wszystkim co potrafię) Więc jak potrzebujecie kogoś takiego to mogę się tym zająć :)

Sprytnie ukryta reklama.

Opublikowano

Negrasso

Mnie interesuje osoba, która zajęła by się krótkimi cutscenkami w grze, które planujemy.

A w sumie i owszem coś na 50 stronę planuję, ale nie wiem czy się nie rozpędzicie i przekroczycie, bo dokładnie w 50 stronę się nie wstrzelę, ale postaram się by było to tam zawarte.

Jaka niespodziewajka ? Pisałem stronę/dwie wcześniej co to bd....

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Jaki model moba by ci najbardziej pasował ? [Ptaki, ryby, itp]

I Technik Serwerów Minecraft I

I Skonfiguruję i wgram pluginy pod serwery Factions, Survival, Freebuild I

Opublikowano

- Hej !

- Co?

- Krzesło !

http://zapodaj.net/314b664d34b12.png.html

Co myślicie? (Mogę zrobić lepsze)

Sam pająk wygląda tak jak powinien - jak pająk. Myślę jednak, że taki serwer potrzebuje czegoś więcej niż normalnych pająków (które zapewne i tak sie pojawią). No ale od czegoś trzeba zacząć. Życzę ciekawej twórczości xD

Wielkie dzięki.

Opublikowano

Już zabieram się do roboty ;)

@up W sumie proste krzesło, ale może się do czegoś przydać.

I Technik Serwerów Minecraft I

I Skonfiguruję i wgram pluginy pod serwery Factions, Survival, Freebuild I

Opublikowano

Sprytnie ukryta reklama.

Nie zależy mi na reklamie mojego konta -.-

Negrasso

Mnie interesuje osoba, która zajęła by się krótkimi cutscenkami w grze, które planujemy.

Cutscenkami z gry, czy z animacji?

Negreas_eune_29_5_logo.png

Opublikowano

Hej, Witajcie jeżeli moja wypowiedz będzie zbyt rozpisana to przepraszam.

A więc tak przechodząc do rzeczy i stwierdzając fakty to serwer zapowiada się bardzo ciekawie lecz też bym chciała dowiedzieć

się paru rzeczy. Ile aktualnie ma wasza maszyna? ( Jeżeli taka informacja znajduje się w ogłoszeniu proszę o wybaczenie). Ile slotów będzie na tym

serwerze?. Czy serwer będzie premium? Czy ludzie bez premium tez będą mogli brać udział w tej cudownej zabawie?, Na kiedy mniej więcej przewidujecie

start serwera?. Czy są jeszcze wolne miejsca do członków teamu?. Bardzo bym prosiła jakiego Właściciela czy HeadAdmina o szybkie odpowiedzi na wszystkie pytania ;).

Opublikowano

A więc tak przechodząc do rzeczy i stwierdzając fakty to serwer zapowiada się bardzo ciekawie lecz też bym chciała dowiedzieć

się paru rzeczy. Ile aktualnie ma wasza maszyna? ( Jeżeli taka informacja znajduje się w ogłoszeniu proszę o wybaczenie). Ile slotów będzie na tym

serwerze?. Czy serwer będzie premium? Czy ludzie bez premium tez będą mogli brać udział w tej cudownej zabawie?, Na kiedy mniej więcej przewidujecie

start serwera?. Czy są jeszcze wolne miejsca do członków teamu?. Bardzo bym prosiła jakiego Właściciela czy HeadAdmina o szybkie odpowiedzi na wszystkie pytania ;).

1. Maszyna serwera overland jest naprawdę pojemna, wierz mi lub nie. (nie musisz się bać o "lagi")

2. Na początek na serwerze będzie 200 slotów. Później ewentualne zwiększenie, pod warunkiem, że graczy będzie wiele..

3. Serwer nie będzie premium.

5. Start serwera jest nieokreślony, ponieważ nie wiadomo ile zajmie im jeszcze praca, albowiem nie mają "rozpiski" tego, co muszą zrobić, lecz tworzą przy pomocy pomysłów graczy.

6. Tak, tak, tak. Możesz się zgłosić do teamu pod warunkiem,że masz odpowiednie umiejętności..

Tak swoją drogą, to pitbullu! Co myślisz o moim zacnym krześle? xDhttp://zapodaj.net/314b664d34b12.png.html

Opublikowano

Większość odpowiedzi na te pytania zawarta jest na pierwszej stronie.

Opublikowano

Negrasso, możesz mi pomóc z tymi cutscenkami (tak, animacjami). Jestem sam, a praca idzie dosyć wolno przez ten rendering głupi : < Ale jeżeli masz jakieś pojęcie o animowaniu (widziałem tapetki na kanale, fajne, ale animacja jest trudniejsza :P) Za kilka postów 50 strona! ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...