Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niby do klimatu minecrafta nie pasuje ale za to bardzo ładna muzyczka :) mi tutaj jeszcze brakuje skrzypiec i gitary i było by prawie jak u gary'iego moor'a ^^

Opublikowano

Tak się teraz zastanawiam. Po co jest dział "Publikacje serwerów minecraft"? I tak w tym temacie pojawiają się wszystkie możliwe reklamy serwerów, forów itp.

Opublikowano

Tak się teraz zastanawiam. Po co jest dział "Publikacje serwerów minecraft"? I tak w tym temacie pojawiają się wszystkie możliwe reklamy serwerów, forów itp.

Szkoda, że dzieci nie wiedzą, że nikt nie wbije na ich badziewny serwer na 10 minut gry / zrobiony w 10 minut.

graphic.png

Opublikowano

Dobra, wiem że to praktycznie nic nie pomoże, ale wrzuciłem filmik promujący na swój kanał YT.

Wiem wiem co chcecie powiedzieć, ale zawsze to jakaś reklama :P

Na forum znany jako Lucas68, Lukasz68, lukasz6815...

A w grze i na YT : Negrosss

Kanał na YT: http://www.youtube.com/user/negrossstv

Opublikowano

@up

Myslisz, że ktoś wejdzie na ten serv, skoro ktoś jest aż tak zdesperowany, żeby reklamować swój serwer w temacie kogoś innego?

@topic

Można się spodziewać w niedalekiej przyszłości filmiku z postępu technicznego?

Opublikowano

To już zależy od Dareckiego. Jeżeli uzna, że ma coś co jest wart pokazania, a zarazem nie jest skomlikowane (by film nie miał 30 minut) to się ukaże.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Z tego co wiem to iDarecki takie filmy wrzuca co pewien czas na swój kanał, mimo że się tu w temacie nie pojawiają

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

A jak ja zwracam uwagę, to zaraz wszyscy piszą, żebym się opanował. Akomboo, nie dyskmózgiem, tylko dysmózgiem.

Opublikowano

Zmieniono informacje na temat partnerstwa. Została dodana możliwość współpracy z serwerami FB, a zdjęta z stronami www.

Dodano też wersję tematu, która będzie się zmieniała co jakiś czas, a pod spoilerem ukryte bd zmiany, które zaszły.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

zauważcie że minecraft jest pierwszy w mmorpg na mpcforum :D kiedyś był gdzieś na środku :P Najpopularniejsza gra :D

i ta muzyka troche nie do tego klimatu :P

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

A czy będzie na serwerze coś takiego ze masz jakoś range i możesz zrobić własną wioskę potem ona awansuje na osadę > gród > miasteczko > miasto albo coś w tym stylu?

Opublikowano

Kolejny. Te filmiki na serio przyprowadziły do tego tematu sporo dzieci. Gród nie grud, człowieku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...