Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@divide

Troche w tym prawdy.. Powninniśmy dostać od MPC osobę która będzie codziennie zaglądać tutaj w poszukiwaniu i warnowaniu/banowaniu takich ludzi :D

Nie bądź leszcz daj +

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pitbull przepraszam jeszcze raz za moje ostatnie zachowanie i za to, że się wrzynam w rozmowę.

Zależy mi aby wam pomóc, więc proszę o jeszcze jedną szansę. Ja osobiście nie mam pojęcia co było z tym savem nie tak, ale mi sprawnie działał...

Jeśli chciałbyś mojej pomocy, to mógłbyś mnie wpuścić na serwer i wtedy zaprezentuję co umiem (oczywiście dla bezpieczeństwa mapy dacie mi ograniczone prawa i wyznaczycie miejsce do budowy. Nie chcę Ci znów wysyłać próbek, żeby nie tracić twojego czasu).

banner1.png

Opublikowano

@Up

Odpowiadając za Pit'a:

Żeby nie tracić czasu, zbuduj coś na localu i jeszcze raz wyślij save'a.

Nikt Cię na serwer nie wpuści.

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Opublikowano

projekt nr 1 ma najwięcej głosów :D będzie super pożądna maszyna :D

a jak nie macie konta na facebook to zróbcie nagrodą jest brak lagów !! :D

my mamy 110 a 3 ma 63 :P I tak wygramy ile tu osób gra ? i pisze? (tyle że wygramy z 5 razy :P )

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

A czy będzie na serwerze coś w stylu dungeon a jak nie może dodać bo to fajna rzec

Dungeon (osoby które grały/graja w metina powinny wiedzieć o co chodzi) Jest takich jak by parę pięter i na każdym musisz coś zrobić na overlandzie mogło to tak wyglądać

Piętro 1. Trzeba zabić dana ilość potworów

Piętro 2. Zabić wszystkie potwory na pietrze

Piętro 3. Zabić niemocnego bosa

Piętro 4. Znaleźć dany blok na pietrze

Piętro 5. Wy dropic z potworów 5 kamieni i nimi otworzyć 5 bram

Piętro 6. Dropnac dobrą mapę i dać ja dla npc

Piętro 7. Dropnac dobry klucz i otworzyć nim bramę

Piętro 8. Zabić bossa

To jest tylko przykład można to zmienić

Opublikowano

Co do tego konkursu, to też wcale nie jest takie pewne, że wygracie. Projekt 1 ma 152 głosy, ale projekt 3 też ma sporo, bo aż 112.

Opublikowano

@2up

Nie sądzę, bo to oklepany pomysł...

Rannathur - Jeszcze nie wszyscy partnerzy odczytali wiadomość o konkursie, także o konkurs się nie ma co martwić, bo ostateczny werdykt i tak należy do Pukawki, ale chyba wiadomo, że prędzej zasponsorują projekt, na który głosowało 200/300 osób niż na taki co głosowało 10 osób. Te projekty uznali na warte dopuszczenia do ankiety, a ludzie mają ich nakierować, bo im więcej głosów tym więcej potencjalnych graczy i tym większa reklama pukawki...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

@3up

To ma być serwer z wspaniałą mapą fabułą itd. a ten pomysł jest średni, bo nie dość że to już obcykane to jeszcze bęndzie zaprzeczać wszelkiemu realizmowi i fabule ;)

mca.png

Opublikowano

na pukawce nieźle idzie my mamy 222 na teraz kontra 3 którzy mają 134 a nr 2 ma 92 :P wygrywamy :D ale musi więcej osób dać na nas :P

da sie sprawdzić który projekt jest czyj? bo nie umiem

dobra znalazlem

dziwne że trójka ma tyle głosów jak tam nic nie ma napisane u nich prawie (no ale mało jest serwerów SG dobrze że nie dodali TF2 bo by wygrali kto nie lubi team fortresa)

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

Jak czytam opisy tych projektów, ja się dziwie jak wgl. można na inne głosować :P

Overland bezkonkurencyjnie najlepszy z wymienionych tam serwerów :D

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

@3up

To ma być serwer z wspaniałą mapą fabułą itd. a ten pomysł jest średni bo to niedość że już obcykane to jeszcze bendzie zaprzeczać wszelkiemu realizmowi i fabule ;)

Dałem tylko propozycje urozmaicił to by grę np. Jak misje: przejdz dungeon smierci i pisze się będzie, nie dość a nie bendzie niedość

na pukawce nieźle idzie my mamy 222 na teraz kontra 3 którzy mają 134 a nr 2 ma 92 :P wygrywamy :D ale musi więcej osób dać na nas :P

Jak ktoś chce sprawdzić ile ma głosów to sprawdzi a nie spamujesz

Opublikowano

numer 3 szybko rośnie mają już 170 osób a my 260 szybko im urosło boje się że przegramy D:

dobra to ostatni spam o tym, chyba że dam posta wygraliśmy lub przegraliśmy

Opublikowano

A czy będzie na serwerze coś w stylu dungeon a jak nie może dodać bo to fajna rzec

Dungeon (osoby które grały/graja w metina powinny wiedzieć o co chodzi) Jest takich jak by parę pięter i na każdym musisz coś zrobić na overlandzie mogło to tak wyglądać

Piętro 1. Trzeba zabić dana ilość potworów

Piętro 2. Zabić wszystkie potwory na pietrze

Piętro 3. Zabić niemocnego bosa

Piętro 4. Znaleźć dany blok na pietrze

Piętro 5. Wy dropic z potworów 5 kamieni i nimi otworzyć 5 bram

Piętro 6. Dropnac dobrą mapę i dać ja dla npc

Piętro 7. Dropnac dobry klucz i otworzyć nim bramę

Piętro 8. Zabić bossa

To jest tylko przykład można to zmienić

No to by fajne nawet było ale zbyt podobne do Metina :P

Ale coś mniej podobnego można by wydumać :)

Na forum znany jako Lucas68, Lukasz68, lukasz6815...

A w grze i na YT : Negrosss

Kanał na YT: http://www.youtube.com/user/negrossstv

Opublikowano

Dziekuje za wsparcie, ale mimo to, że mamy przewagę (90 głosów) nie oznacza, że tamci sobie odpuścili. Także prosiłbym o duże zaangażowanie w sprawę co zaowocuje w niedługim czasie może filmikiem, może wejściówkami na beta testy (zamknięte i dopiero za kilka miesięcy). Zobaczymy jak sprawy się potoczą, ale jak na razie głosujcie na PROJEKT 1

Opublikowano

No to by fajne nawet było ale zbyt podobne do Metina :P

Ale coś mniej podobnego można by wydumać :)

Napisałem ze tylko to propozycja można zmieć podaj swoja propozycje do tego

Opublikowano

Przecież nikt Cię nie gani za to, że dałeś taką propozycje...

Po prostu nie jest ona tak zaproponowana jakbyśmy chcieli, bo jednak "bezsensowne" siepanie tu i tam w lochach nie jest jakimś wyrafinowanym pomysłem i szybko się znudzi.

Opublikowano

Serwer zapowiada się naprawdę dobrze ale czy nie zabraknie tam sandboxu ? Chciałbym pograć ze znajomymi wiecie odejść gdzieś daleko pobudować jak na każdym innym serwerze + pozwiedzać to co serwer ma do zaoferowania a to wszystko bez większych ceregieli. Moje pytanie to czy będzie można normalnie się budować poza miastem ?

Opublikowano

kkoondzio, poza linią fabularną będzie można zająć się też innymi rzeczami. Będzie można kupić sobie teren. Teren będzie cholernie drogi do kupienia, i sam raczej takiej sumy nie uzbierasz. I chyba na razie to wszystko.

Opublikowano

Nie będziesz miał takiej możliwości, bo po miesiącu grania mapa byłaby do wymiany...

Wszystkie towary do budowy bd mógł kupić od NPC. Więc zarobkiem jest, albo wykonywanie questów, albo sprzedawanie dropów z powtorów. Rzecz jasna zostają zakłady (o walutę serwerową) PvP

Bo tak jak napisałeś o rzeczach"

jak na każdym innym serwerze

Wybierz każdy inny serwer, bo my tego w takim stopniu nie bd oferować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...