Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko ty piszesz w 3 osobie, a jeżeli byś chciał być fabulatorem to byś musiał w pierwszej osobie i w stronie biernej. Także nic nam po takim opowiadaniu :)

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Zajebiste :D , ale to się chyba wymawia "Wiwerna" a nie "Wywerna" chyba że tak ją chciałeś nazwać xD

mca.png------>> Jeśli, również umarłeś tą smutą śmiercią.... daj + :)

Opublikowano

Kurde chciał bym tak dobrze umieć robić ogon jak ty :(

mca.png------>> Jeśli, również umarłeś tą smutą śmiercią.... daj + :)

Opublikowano

Zajebista tekstura! Wygląda miodnie! Też chcę tak umieć :(

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Robie to około 15 godzin :)

Ciągle jakieś poprawki nanoszę.

@UP

Mnie to przypomina żywą laleczkę voodoo :)

Tylko igieł nie ma wbitych :P

Opublikowano

Goldenblake, ale czemu taka laleczka voodoo miałaby posłużyć? Jakiś nowy item? Może jakiś element dekoracji w sali jakiegoś bossa? A może po prostu broń jakiegoś bossa?

I taka mała ciekawostka odnośnie tego tematu.
ktopisa.png

Opublikowano

Kiedy w końcu otworzycie te serwer, pół roku to chyba dość sporo na ogarnięcie pluginów itp ...

I Technik Serwerów Minecraft I

I Skonfiguruję i wgram pluginy pod serwery Factions, Survival, Freebuild I

Opublikowano

Goldenblake, ale czemu taka laleczka voodoo miałaby posłużyć? Jakiś nowy item? Może jakiś element dekoracji w sali jakiegoś bossa? A może po prostu broń jakiegoś bossa?

I taka mała ciekawostka odnośnie tego tematu.

ktopisa.png

Jak takie coś sprawdzić?

Opublikowano

@Ranathuur

A może jemu chodziło o inny serwer? Też tak raz zrobiłem, naraz dwa serwery miałem otwarte, piszę post do jednego (chciałem do waszego), już wciskam napisz i orientuje się że zły serwer :P

@iDarecki

A ta laleczka Vodoo to byłby może jakiś sługus bossa nekromanty :D

Idziesz sobie przez raid aż nagle JEBUT dwadzieścia takich laleczek się na ciebie rzuca

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

@up Zwykły thrash, tak to się nazywa xD.

Dlaczego ja mam tylko 31 postów.... trzeba zacząć ostro spamować.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Pitbull sry że sie kłuciłem to że tak napisałem nie musiało oznaczać że są naszymi partnerami poprostu żle zformułowałem to zdanie i przepraszam cb za to :D

Opublikowano

Tak szczerze mi się zdawało że Pitbull mało pisze tutaj postów, a ,,tabela" pokazuje co innego.

Ranathur niech się przygotuje na report przy najmniejszym wzdrygnięciu ]:) Musi zrezygnować z pisania postów, KOTA MUSIEĆ BYĆ NAJLEPSZY!!!

kajkskus, a ty o trashu mówiłeś o lalczce czy o tym nupie?

Laleczkę można nieźle wykorzystać. Jak na początek ma potencjał

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

@Rybeusz
Pytałeś się, jak to sprawdzić. A więc, masz nazwę tematu, a po prawej masz odpowiedzi i liczbę wyświetleń. Klikasz na to, i Ci się rozwija taka tabelka.

Opublikowano

Pitbull sry że się kłóciłem to że tak napisałem nie musiało oznaczać że są naszymi partnerami po prostu źle sformułowałem to zdanie i przepraszam cb za to

Nie można było tak od razu ? Nie ma sprawy, ja chciałem tylko wyjaśnić pewną sytuację i to mi wystarcza. Jeżeli ktoś jest dla mnie spoko to i ja taki wobec niego jestem. Także zapomnijmy...

Co do tej laleczki Voodo...

Średnio to wygląda, aktualnie na jakiś item jest za duże, a na moba za mało dopracowane, ale trenuj, eksperymentuj poświęć trochę czasu, a będziesz miał efekty.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Nie można było tak od razu ? Nie ma sprawy, ja chciałem tylko wyjaśnić pewną sytuację i to mi wystarcza. Jeżeli ktoś jest dla mnie spoko to i ja taki wobec niego jestem. Także zapomnijmy...

Co do tej laleczki Voodo...

Średnio to wygląda, aktualnie na jakiś item jest za duże, a na moba za mało dopracowane, ale trenuj, eksperymentuj poświęć trochę czasu, a będziesz miał efekty.

Ok. Właśnie tworze "pająka". Zobaczymy co z tego wyjdzie. Będzie to moja druga praca w techne. xD.

Opublikowano

te moby mają dużo elementów mogą [trochę] obciążyć minecrafta :P i musicie im dorobić jakieś animacje do tych mobów poruszania się zauważyłem też

że nie ma w ekipie nic z dźwiękami nie będzie żadnych dźwięków do tych mobków bo fajnie by było dla nisko levelowych osób usłyszeć że zbliża się jakiś potwór z którym napewno sobie nie poradzi ja do dźwięków sie nie zgłaszam ja jestem tylko graczem i patrze czego może brakować

btw ee Pitbull 360 postów to chyba ponad jedna dziesiąta tematu

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...