Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie był skierowany do mnie, ale był odnośnie serwera a jako osoba należąca do ekipy pozwoliłem sobie udzielić odpowiedzi w imieniu całej ekipy.

A tak wgl od kiedy jest ustalone jak długo może być zapowiedź?

Co do regulaminu to nie jestem zbytnio obeznany, ale jeśli ten temat powinien przebywać już w koszu, to by przebywał. Skoro nie przebywa w koszu, to możemy wywnioskować, że wszystko jest w porządku.

A czytam po to, aby udzielać konkretne odpowiedzi na każde pytanie lub wątpliwości obserwujących ;)

No i własnie to jest nie w porządku że jest tak długo zapowiedź, to jak jest tak długo to czemu nie można zamknąć temat, a otworzyć jak serwer powstanie ?

Przecież jest fejsbuk.

/I to tyle, kończę tą nic nie dającą dyskusję :)/

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Damian

Nie rób mi wstydu xD

To jest ZAPOWIEDŹ, jest ona zrobiona po to, żeby ludzie wiedzieli że taki serwer będzie i się już przygotowali, żeby serwer nabrał popularności

@topic

Pitbull, a co sądzisz o reklamie u MrKamcioll? Ma sporo widzów, chętnie pomaga rozreklamować dobrze zapowiadające się projekty

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

@Damian

Nie rób mi wstydu xD

To jest ZAPOWIEDŹ, jest ona zrobiona po to, żeby ludzie wiedzieli że taki serwer będzie i się już przygotowali, żeby serwer nabrał popularności

@topic

Pitbull, a co sądzisz o reklamie u MrKamcioll? Ma sporo widzów, chętnie pomaga rozreklamować dobrze zapowiadające się projekty

@Kotek

Zapowiedź która ma rok to nabijalnia postów a nie żadna zapowiedź :D

Opublikowano

@Kotkowski

Jakoś nie widzi mi się pajaców do reklamowania serwera angażować. To tak samo jakbym PanaŚmietankę o reklamę poprosił...

Tymbardziej, że mam pewną (niektórym znaną z serwera o bardzo podobnym skrócie do LoL), która jest w stanie kilka ciekawych osób zaangażować. Tymbardziej nadal mam kontakt z osobami, które publikowałem jakiś czas temu typu CraftShad czcy MissKremówka, albo PitchBlack.

A co do 'pana' wyżej to jeżeli nie rozumie faktu, że wielkość projektu wymaga czasu jak i ciągłęgo rekrutowania budowniczych (co na fanpage'u byłoby bezsensowne, bo śledzą go wciąż Ci sami ludzie i ekipa, to tak jakbym 2 raz namawiał technika, który dla nas już pracuje by znów dla nas pracował), bo nie mogę nikogo zmuszać do budowania wbrew własnej woli i wymuszać nader aktywnośći skoro tego nie rozumiesz to już jest twój problem. Mimo to dzięki, bo nic lepiej się nie sprzedaje jak sfrustrowany małolat i twoją sprawą temat przez cały dzień utrzymuje się na 1/2 stronie :)

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

@Kotkowski

Jakoś nie widzi mi się pajaców do reklamowania serwera angażować. To tak samo jakbym PanaŚmietankę o reklamę poprosił...

Tymbardziej, że mam pewną (niektórym znaną z serwera o bardzo podobnym skrócie do LoL), która jest w stanie kilka ciekawych osób zaangażować. Tymbardziej nadal mam kontakt z osobami, które publikowałem jakiś czas temu typu CraftShad czcy MissKremówka, albo PitchBlack.

A co do 'pana' wyżej to jeżeli nie rozumie faktu, że wielkość projektu wymaga czasu jak i ciągłęgo rekrutowania budowniczych (co na fanpage'u byłoby bezsensowne, bo śledzą go wciąż Ci sami ludzie i ekipa, to tak jakbym 2 raz namawiał technika, który dla nas już pracuje by znów dla nas pracował), bo nie mogę nikogo zmuszać do budowania wbrew własnej woli i wymuszać nader aktywnośći skoro tego nie rozumiesz to już jest twój problem. Mimo to dzięki, bo nic lepiej się nie sprzedaje jak sfrustrowany małolat i twoją sprawą temat przez cały dzień utrzymuje się na 1/2 stronie :)

Fajnie nazywasz osoby wypowiadające się w tym temacie i które są sprzeczne z twoim "ideałem" tego serwera.

Rekrutację możesz robić na różnych stronach, tutaj są publikacje serwerów a nie temat z zatrudnianiem osób.

To forum i każdy ma prawo wyrażać swoją opinię a Ty chyba pomyliłeś działy i tematy...

Co do Youtuberów, chociaż coś robią dlatego są popularni a nie zapowiadają się od roku :)

/Na koniec, kończę dyskusję tutaj bo znowu wytworzy się spam i flame, no i jak wspomniałes niepotrzebnie refreshuje Ci temat :)/

Opublikowano

Skoro macie taki problem i uważacie, że serwer to fake i nie wystartuje (ja tak uważam, ale nie mam zamiaru tego manifestować) to dlaczego w ogóle tu piszecie? Po prostu opuśccie temat bo 1/5 wszystkich postów to są hejty itd. Ogarnijcie się. Jak nie wystartuje, to nie wystartuje, trudno. To gra, nie życie. ;x Bye

Opublikowano

@UP and @2UP

Ja też uważam że to fake! cała ekipa uważa że to fake! cały świat uważa że to fake! a my pracujemy tylko po to by móc przesyłać screeny i filmiki byście myśleli że to wystartuje!!! jesteśmy przebiegli i źli, co nie?

mca.png

Opublikowano

[...] Będą 4 rasy dla wszystkich oraz 2 rasy premium. (posiadacze kont ViP będą mogli nimi grać) [...]

To super! Tylko czemu ja ostatni się o tym dowiaduję? Poważnie: to jest bzdura, nie ma mowy o rasach premium jak i o możliwości zmiany rasy o której czytałem w tym temacie kilka tygodni temu. Jeżeli chcesz zagrać inną rasą, załóż nowe konto. W przypadku ras premium, żeby nimi zagrać trzeba kupić premium przed założeniem konta? paradoks.

Ras jest pięć, oto ich emblematy:

character.png

Odpowiednio:

• Champion
  • Gnome
  • Dwarf
  • Elf
  • Dark Elf

Swoją drogą, jeżeli ktoś ma niemałe doświadczenie dot. animowania modeli i szeroką wyobraźnię prosiłbym o kontakt przez PM.

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Opublikowano

Pitbull, mam pytanko. Jak to w końcu z tymi rasami jest ? Są te premium czy nie ?

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Zejdźcie już z pita. :P

Według mnie powinny być jakieś rasy premium.

"W przypadku ras premium, żeby nimi zagrać trzeba kupić premium przed założeniem konta?" ~iDarecki

A czemu nie? Napisze się jakiś internetowy sklepik z przelewem bankowym czy coś w tym stylu. I gdy typowy Kowalski wpłaci jakąś tam sumke to otrzymuje na maila kod aktywacji konta premium. Easy.

Opublikowano

A ja mam inne zdanie. Rasy powinny być darmowe, wszystkie. Inne rzeczy typu, np. jakieś questy tylko dla Vipów, miasta, itemy. To o wiele lepsze rozwiązanie moim zdaniem. Lepszy item na początek gry, jakieś fajne komendy, ale żeby nie było aż za dobrze :D

Opublikowano

@up WAS ? Nie tak się bawić nie będziemy ! Wypierdalaj z tego temat i nie szerz tu herezji ! Chcesz z tego drugą tibię zrobić, gdzie bez PACKA nie idzie się wysrać ? Mam kumpla który w to nałogowo gra, wydaje na packa 300zł rocznie ! i jeszcze 150 zł rocznie na bota. Nie ! Albo Premium rasy, albo premium komendy albo cokolwiek ! miasta,questy i itemy powinny być dla wszystkich :P Dokładnie tak jakbyś chciał jest też w star wars the old republic. i na F2P nie da się grać. Wbiłem 15 lvl, i mobki na 12 lvl mnie cisły bo nie mogłe założyć "Unikatowej" broni. Precz z takimi pomysłami !

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

@up

Koledze powiedz ,że teraz można kupic premium w tibi za kase w grze :)

Jak dla mnie to rasa premium? tak - ale taka sama jak inne , różniąca się tylko tym ,że jest premium i ma inne skiny

Skiny premium? Czemu nie. Ktoś kupi bo chce sie wyróżniać.

Itemki premium? Myśler ,że itemki powinno dać się kupić ,ale żeby dało się je zdobyć również w grze.

jakieś komendy? NIE!

premium miasto ? Quest? HAHHAHAHAHAH NIE

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

@up itemki premium mogą być ,ale żeby były dostępne również dla normalnych graczy z jakiegoś questu lub potwora :)

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

@up ja bym powiedział żeby vip dostawał odjazdowe eq na początek, a potem niech se radzi tak jak wszyscy. Może mieć np. ulgi w sklepie, może własnego skina wgrać, np. To są moje propozycję :0

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Własny skin? Czemu nie ale po akceptacji administracji

Ulgi w sklepie? Czemu gracze którzy płaca mają mieć takie ułatwienia?

Eq na początek? Nie. Ale zawsze może kupić. Już kupił premium klase więc niech kupi jeszcze jakieś itemy.

Opublikowano

@up Ulgi w sklepie, bo on wydaję ciężko zarobioną kasę(najczęsciej wysyła SMS z telefona od babci.) a ty grasz za darmo !

Eq im się może przydać. W SWTOR było coś takiego że jak masz subskrybcję wykupioną to dostajesz 500 creditsów na miesiąc, a taki porządny set na 50lvl kosztował w granicach 5k. To też byłoby dobre nie ? D:

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

@Hotari, ale zrozum że premium musi coś dostawać, nie kupie za 50zł vipa po to by móc se skina zmienić i.. nie wiem.. mieć 10% znizke.. premuim powinno nie tyle ułatwiać gre co umilać - czyli może jakieś umiejętności? i za kase nie powinno się kupywać rzeczy tylko walute w grze by w grze kupić rzeczy jakieś :) takie moje zdanie

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...