Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zakończył się pierwszy event budowlany. Zjawiło się około 10 osób, które nie należały do ekipy (jak na pierwszy raz to i tak dobrze). Czynnie pracowało 7 osób z czego, aż 4 zaproponowano stanowisko młodszego budowniczego. Na dniach pojawią się ss'y przedstawające to co nasi dzielni budowniczy wybudowali. A my już za tydzeń planujemy kolejny event!

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Heh za tydzień na pewno wbiję :) Dzisiaj niestety byłem dopiero o 18 w domciu, ale chętnie z wami pobuduje.

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Event był całkiem spoko :) dużo ludzi było, ale na szczęście ts był przygotowany. Podczas 2 eventu powinno to być lepiej ogarnięte.

mca.png

Opublikowano

@up

Echo ts był w miarę ogarnięty :) Gorzej już z tym, że któryś z adminów dał takiego cuboida, że NIKT nie mógł się ruszyć ^^ A tak to event spoko, ładne budowle może pit je wstawi :)

Opublikowano

Cóż jak to się mówi: "Pierwsze koty za płoty". Kolejny event będzie posiadał na pewno lepszą organizację. W poniedziałek poznacie temat kolejnego eventu :)

Stay tuned!

Opublikowano

A Pfe, już nie patrzę na Temat, tylko Posty mnie interesują ;s Dzięki za odpowiedź, zjawię się. Liczę że będę miał rywalów ;x

Opublikowano

Levy na mnie możesz liczyć :D

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

Też się pojawię na następnym evencie o ile żniw nie będzie xD Ale to zazwyczaj na początek sierpnia (tak wiem, offtopic)

Opublikowano

Też się pojawię na następnym evencie o ile żniw nie będzie xD Ale to zazwyczaj na początek sierpnia (tak wiem, offtopic)

Znam twój ból stary :P

Ale za tydzień jeszcze żniw nie będzie (bynajmniej nie u mnie) więc widzimy się na evencie :D

Na forum znany jako Lucas68, Lukasz68, lukasz6815...

A w grze i na YT : Negrosss

Kanał na YT: http://www.youtube.com/user/negrossstv

Opublikowano

cóż przydałp by sie wyrekrutować kilku nowych budowniczych bo tak to na serwerze prawie nikogo nom po evencie sie troche ożywili ale i tak prawie nikogo nie ma :/ eventy ożywiają każdego nawet oczekujących bo wiedzą że coś jeszcze z tym serwerem sie dzieje więc mam nadzieje że będzie troche ludzi

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

Trzeba teraz podnieść temat bo upadł nie co przez miesiąc.

Jak postępy ? Prosił bym o kilka screenów i pokazanie nam czegoś nowego, chodź rąbka świata :)

Opublikowano

Wystarczy pobrać plik z "postępu budowlanego" jest tam kilka nowych ss'ów. Jeżeli, aż tak łakniesz nowości to wystarczy spojrzeć na tło audiologów. Większość lokacji nie widziała wcześniej światła dziennego. Fakt faktem, że dużo nie jest pokazane, ale zawsze coś :)

Upadł, bo został zamknięty, a po otwarciu stanowczo nie tolerujemy spamu jak i flejmu to też widzę, że ładnie się niektórzy tej zasady trzymają i mnie to cieszy.

Co do małej ilości budowniczych pomimo, że to w sumie publiczne pranie wewnętrznych brudów (co myślę, że jest ostatnim razem z Twojej Ranun strony jako członka ekipy) to aktywność moim zdaniem jest zadowalająca. Każdy buduje za darmo i dla przyjemności. Nie mogę nikogo zmuszać do jakiejś nader aktywności. Tym bardziej są wakacje i nie każdy chce je przed komputerem spędzać. Jeżeli Ci budowniczych za mało to po awansie spokojnie możesz kilku znajomym do mnie podesłać. Nie mam nick przeciwko...

Co masz na myśli mówiąc "Coś jeszcze?"

Opublikowano

Jak już pisałem na Gadu, pewnie będę próbował coś fajnego wykombinować, żeby dostać tego "Młodego Budowniczego". Pisząc z Pitbullem dowiedziałem się, że wymagania są małe, bo wystarczy mieć choć trochę wiedzy o budowaniu. Dlatego innych też zachęcam do składania podań, bo jeżeli tak szybko chcecie serwer, to musicie pomagać! Tyle z mojej strony. No i pojawiać się na eventach budowlanych :) Ja na następnym pewnie wpadnę, jednak nadal mam awarię z głosem w komputerze.

Opublikowano

Wybaczcie miałem wczoraj napisać, ale się tak złożyło, że zabrakło czasu. Otóż jest już temat kolejnego eventu.

Latające wyspy gnomów :)

Przypominam!

Event 18 lipca godz. 17.00

Obowiązuje wcześniejsza zbiórka na naszym ts'ie w celu przypisania grup.

Opublikowano

@up Obecność obowiązkowa ? :0

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Chce pomóc (i przyjde).

#include <iostream.h>

int main()

{

std::cout "Przyjdę milordzie.";

return 0;

}

1378394466-U624308.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...