Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy kolejny event?

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Nie chce mi się wstawiać potem mapy na hosting i się tym babrać.

Wolałbym dostać jakieś miejsce 30x30 i bym pokazał co umiem :)

Tak wiem jestem leniem xD

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Arcymistrz
Opublikowano

Ogarnijcie spam tutaj, bo z tego robi się śmietnisko i wysyp %, a nie zapowiedź.

Jakikolwiek spam pod moim postem w tym temacie i temat leci do kosza.

Opublikowano

Spam? - Zgodzę się. Śmietnisko? - Niekoniecznie. Wysyp %? - No skoro tak dużo ostrzeżeń jest nadawane, a ludzie nic sobie z tego nie robią to najwidoczniej kary są zbyt łagodne i wypadałoby w niektórych wypadkach je zaostrzyć. A to, że takie osoby są daje wam pracę...

Tym bardziej chorym jest karać kogoś za czyny osób na które nie ma wpływu. To tak samo jakby zganić psa za to, że kot zbił wazon...

Co do konkretów, która osoba poprosiła wyżej. Cóż... jeżeli to co publikujemy na facebooku to mało to niestety już nie nasz problem. Na dniach powinien się jeden większy filmik pojawić.

A jeżeli przez konkrety masz na myśli np. datę startu to muszę cię rozczarować, bo nawet jakbym mógł ją wyliczyć to zawsze jest jeden - nieprzewidywalny czynnik, czyli ludzi. Może się stać, że dzisiaj mapę buduje 20 osób, a jutro pięć. Zamiast jęczeć możesz pomóc, a jeżeli staje się to dla Ciebie nudne. To najzwyczajniej przestań śledzić temat. O starcie na pewno się dowiesz...

By mnie potem o spam nie oskarżano to informuję, ze pojawiła się nowa zapowiedź, a raczej to co wcześniej było w formie tekstu teraz jest w postaci grafiki.

Otwarliśmy również rekrutację na dwa nowe stanowiska "Specjalista ds. reklamy" oraz "Łowca talentów". Szczegóły jak to zwykle bywa na GG lub ts3.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Pitbul dałbyś nam adres dynamapy ,żebyśmy mogli sobie oglądać ?

Opublikowano

Ale to MPC - forum a nie facebook, nie mam czasu i kompetencji oraz możliwości żeby w takim projekcie coś pomóc więc wolę nie pomagać.

A temat zwyczajnie pada i zgodzę się z Why ;)

Opublikowano

@Up

Widoczny spam jest przez takich ludzi jak ty. Po co nam wiedzieć że nie możesz pomóc?! Jak nie możecie pomóc to nic nie róbcie i tym bardziej nie spamcie. A jak możecie pomóc to zgłaszajcie podania a nie "pomógłbym ale jeszcze nie wiem". Jak nie macie pewności to możecie poczytac jeszcze dokładniej w zapowiedzi, wejść na fejsa i się zastanowić, a nie spamić. Tutaj możecie pisać co sądzicie o projekcie, możecie dowiedzieć się jak idą prace. jeśli chcecie się dowiedzieć czegoś to nie róbcie tuta wielkich rozmów bo od tego jest gg oraz pw!

Pozdrawiam

mca.png

Opublikowano

@Up

Widoczny spam jest przez takich ludzi jak ty. Po co nam wiedzieć że nie możesz pomóc?! Jak nie możecie pomóc to nic nie róbcie i tym bardziej nie spamcie. A jak możecie pomóc to zgłaszajcie podania a nie "pomógłbym ale jeszcze nie wiem". Jak nie macie pewności to możecie poczytac jeszcze dokładniej w zapowiedzi, wejść na fejsa i się zastanowić, a nie spamić. Tutaj możecie pisać co sądzicie o projekcie, możecie dowiedzieć się jak idą prace. jeśli chcecie się dowiedzieć czegoś to nie róbcie tuta wielkich rozmów bo od tego jest gg oraz pw!

Pozdrawiam

Proszę przeczytaj mój post jeszcze raz bo prawdopodobnie go źle zrozumiałeś, odpowiadałem pitbullowi.

Pozdrawiam

Opublikowano

@2UP

Nie będzie jakiś ograniczeń co do przynależności do rasy. Będą 4 rasy dla wszystkich oraz 2 rasy premium. (posiadacze kont ViP będą mogli nimi grać) Z czego można łatwo wywnioskować, że jakiś otwartych wojen między rasami nie będzie.

Co do określenia "Nie jest to facebook" muszę to sprostować, a raczej wytłumaczyć. Post został napisany w ramach możliwości odświeżania tematu raz na 24h. Zamiast napisania bezsensownego "Odświeżam" wolałem pokazać skrawek naszych prac. Cóż... Tobie Damian polecam najzwyczajniej nie śledzić tego tematu jak tak Cię on denerwuje i zająć swoim serwerem :)

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Drogi Pitbullu, nie posiadam obecnie własnego serwera minecraft, a projekt mnie interesował od samego początku, niestety po 162 stronach stwierdzam iż

nic o projekcie nie wiem. Może byście skończyli ukazywać tylko skrawki prac, albo mam świetny pomysł niech ten temat wystartuje w drodze do kosza a Ty otworzysz temat jak serwer postanowicie otworzyć.

Pozdrawiam.

Opublikowano

@UP

To, że nic nie wyczytałeś z tych 162 stron to już twój problem, ponieważ co jakiś czas umieszczane są konkretne informacje odnośnie serwera i postępów prac.

A temat do kosza nie pójdzie, ponieważ jest po to, aby informować o postępach, eventach bądź innych ważnych rzeczach i jeżeli ty nie potrafisz nic z tego tematu wyciągnąć to z kimś jest tutaj nie tak. Cała reszta obserwatorów nie narzeka na brak konkretów więc nie wiem o co ci chodzi w poście powyżej.

Nie musisz czytać tego tematu :) Jak już serwer wystartuje, to na pewno o nim usłyszysz.

Na forum znany jako Lucas68, Lukasz68, lukasz6815...

A w grze i na YT : Negrosss

Kanał na YT: http://www.youtube.com/user/negrossstv

Opublikowano

@UP

To, że nic nie wyczytałeś z tych 162 stron to już twój problem, ponieważ co jakiś czas umieszczane są konkretne informacje odnośnie serwera i postępów prac.

A temat do kosza nie pójdzie, ponieważ jest po to, aby informować o postępach, eventach bądź innych ważnych rzeczach i jeżeli ty nie potrafisz nic z tego tematu wyciągnąć to z kimś jest tutaj nie tak. Cała reszta obserwatorów nie narzeka na brak konkretów więc nie wiem o co ci chodzi w poście powyżej.

Nie musisz czytać tego tematu :) Jak już serwer wystartuje, to na pewno o nim usłyszysz.

Przepraszam ale mój post nie był skierowany do Ciebie, serwera nie ma to tematu nie ma, rozumiem zapowiedzi ale takie długie jak ta powinny dawno być w koszu.

Ty także nie musisz czytać :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Przepraszam ale mój post nie był skierowany do Ciebie, serwera nie ma to tematu nie ma, rozumiem zapowiedzi ale takie długie jak ta powinny dawno być w koszu.

Ty także nie musisz czytać :)

Pozdrawiam

Nie był skierowany do mnie, ale był odnośnie serwera a jako osoba należąca do ekipy pozwoliłem sobie udzielić odpowiedzi w imieniu całej ekipy.

A tak wgl od kiedy jest ustalone jak długo może być zapowiedź?

Co do regulaminu to nie jestem zbytnio obeznany, ale jeśli ten temat powinien przebywać już w koszu, to by przebywał. Skoro nie przebywa w koszu, to możemy wywnioskować, że wszystko jest w porządku.

A czytam po to, aby udzielać konkretne odpowiedzi na każde pytanie lub wątpliwości obserwujących ;)

Na forum znany jako Lucas68, Lukasz68, lukasz6815...

A w grze i na YT : Negrosss

Kanał na YT: http://www.youtube.com/user/negrossstv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...