Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dawno tu nie zaglądałem a dzisiaj mówie zobacze jak idą prace nad tym pięknym serwerem i patrze trailer : O nom ładny interfejs minimapka skille oraz na końcu coś przepięknego

Coming This Year

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

eeeee kiedy start bo mi sie nie chce czytać

Napiszcie specjalnie dla leniucha :D

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

Opublikowano

A napiszę :P Zawszę jeden post do przodu.

//Coming this year mówi ci coś ?

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Dopiero jakoś teraz zauwarzyłem tązapowiedź.Zapowiada sie naprawde EPICKO!
Napewno nakrece z tego servera jakąśserie let's play'ów :)

Z zwiastunu juz wiele wynika ze seria bedzie ciekawa :)
A mozna wiedziec ile tworcy maja lat?

1RkW7od.png

Opublikowano

@UP

a pytałeś dareckiego o pozwolenie na podawanie jego danych osobowych :D

btw. nie wiem kiedy kolejny utwór :/ na ok. miesiąc chce se komponowanie odłożyć by mieć dobry start w szkole (dla tego tez nie wbijam tyle na serwa)

mca.png

Opublikowano

@up 4 posty wyżej masz...

A napiszę :P Zawszę jeden post do przodu.

//Coming this year mówi ci coś ?

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

Kurczaki, jeszcze 10 dni do pierwszego losowania.... Czekam z niecierpliwością.

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

W końcu niektórzy będą mieli okazję zobaczyć, że prace nad serwerem trwają, bo z tego co wiem, to kilka hejterów było:)

Opublikowano

beta testy.... beta testy... beta testy..... Jak to słysze to aż ciarki mnie przechodzą :D (btw. masz już muze całą co skomponowałem wgraną do tego minecrafta? :P)

mca.png

Opublikowano

Odśieżam i zapraszam. Na pierwsze beta testy postaramy się o jakiegoś ciekawego YouTubera, ale nic nie obiecuje, ani nie proponuje by nie zapeszać :)

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Że będzie piętnastu dziesięciolatków w jednym losowaniu jest jak 1 do 1000, ale, że trafi się jeden lub dwóch faktycznie jest możliwe, bo przecież każdy ma równe szanse:) Może nie wyłapie bugów, ale nie będzie plucia, że są znowu jakieś ograniczenia itp. itd.

Opublikowano

@2up serio ? Będziesz ludzi dzielił z podziałem na wiek ? Znam kolesi którzy w wieku 10 lat byli ogarnięci, i takich którzy w wieku 16 lat zachowują się jak za przeproszeniem" Kura bez łepa".

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

@2up serio ? Będziesz ludzi dzielił z podziałem na wiek ? Znam kolesi którzy w wieku 10 lat byli ogarnięci, i takich którzy w wieku 16 lat zachowują się jak za przeproszeniem" Kura bez łepa".

Będę... Może dlatego, że żyję w środowisku jakim żyję i jestem na MPCForum na którym NIE MA ogarniętych 10 latków. Mówię tu konkretnie na moim przykładzie i MPCforum.

Opublikowano

Będę... Może dlatego, że żyję w środowisku jakim żyję i jestem na MPCForum na którym NIE MA ogarniętych 10 latków. Mówię tu konkretnie na moim przykładzie i MPCforum.

Może dlatego, że żyjesz poza granicami śląska ? :P U nas jest takie skażenie radioaktywne z Elektrowni Rybnik, że i 3 głowę ciela się spotyka.

Co do serwera, myślę że nie chodzi tylko o znajdowanie bugów(w pierwsze parę dni wszystkie się znajdzie..), ale także o przetestowanie rozgrywki.

//Dałoby się zrobić, taki licznik ile osób jest już zarejestrowanych na betę ? I np. Ile osób zostanie wylosowanych w najbliższym losowaniu....

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

@UP

"//Dałoby się zrobić, taki licznik ile osób jest już zarejestrowanych na betę ? I np. Ile osób zostanie wylosowanych w najbliższym losowaniu...."
Dać się da, ale robić nie zamierzam.
Do chwili obecnej zgłosiło się 85 osób, wylosujemy 10.

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Opublikowano

Czyli w chwili losowania będę miał szanse jak 1 do 20 :/

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

@UP

spokojnie..... obejrzysz se let's play'e... :D (chociaż wątpie czy poza jakiś youtuberem zaproszonym nagrywanie powinno być dozwolone, ta sprawa chyba jest do omówienia)

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...