Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzieńdobry :D startu cały czas przewidzieć sie nie da :/ jest tyle zrobione i tyle do zrobienia jeszcze macie żeeee.... lepiej nie myśleć :/

pitbull według ciebie ile już jest % skończone? (budowli) bo ile darecki zrobił i ma do zrobienia nikt nie wie :/

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeszcze dzisiaj powinien pojawić się nasz pierwszy audiolog, a w przeciągu kilku dni film przedstawiający pewną lokacje :)

Stey tuned!

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Nie polecam serwera , chcialem zostac budowniczym , wyslalem save z moja budowla do Pitbulla a on mi powiedzial , ze po kims zgapilem , nie rozumiem tego . Zablokowal mnie na gadu gadu i po prostu olał , jesli Wlasciciel sie tak zachowuje to co reszta administracji bedzie robila .... Powiedzial ze zgapilem dlatego , ze juz maja wystarczajacoa ilosc budowniczych , nie wiem

1377531174-U173186.png

Opublikowano

@Up

Pit cię olał bo gdyby on miał kadać z każdym którego nie przyjął to by miał w kontaktach 200 13-latków....

mca.png

Opublikowano

Jedyne czego nie znoszę to oszustów, a do takich ludzi się zaliczasz... Teraz próbujesz wszędzie o tym pisać, bo być może zmięknę i Cię jednak przyjmę. Teraz kilka faktów by inni nie myśleli, że zły
wujek Pitbull się znęca, a Dravek (Avek14) pokrzywdzony. Tak więc wiadomość, którą otrzymałem na YouTube od przed chwilą wymienionej osoby ...

Wiadomość (zachowana oryginalna pisownia)

To:Overland MC
Zablokowałes mnie na gadu gadu ,
chociaz praca byla w 100% moja i robilem ja ok. 1 h , udowodnij mi
chociaz to , ze zgapilem po tym Pimpusie czy jak mu tam...

Save robiony około 1h czyli dajmy na to 50 minut. Specjalnie udostępniam (tak jak spakowany otrzymałem) save, który nadesłał mi Dravek. Sam oceńcie ile czasu potrzeba na takie coś. Zainteresowany posadą był nawet na tyle tępy, że na moście pod którym się spawnujemy po wejściu są informacje od prawdziwego budowniczego tej mapy. Okazuje się, że jest to wszystkim dobrze znany BR3ND!

http://www.speedyshare.com/qr5w2/Dom.rar

O tej tabliczce dowiedziałem się dopiero teraz jak sprawdzałem dokładnie cały save. Więc nawet bez takich szczegółów rażących w oczy jestem w stanie stwierdzić czy nadesłana praca jest kogoś kto się zgłosił czy bezczelnie podjebana. Jeżeli jeśli ktoś nadal nie dowierza to spokojnie mogę podesłać ss'y logów z GG, że takowy link od niego otrzymałem oraz wiadomość na YouTube!

Ustosunkowując się do ostatniego zdania (?) cały czas poszukujemy budowniczych i w sumie nie mamy ograniczeń jeżel chodzi o liczbę osób !

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

He he. Oszuści :) Pisałeś pit, że w czwartki będziecie organizować eventy tak? Hmm to Aż mi głupio, że na obóż wyjeżdzam i lapka z soba nie wezme ;_; .

Moje takie pytanie na tego Młodszego budowniczego. Czy budowla którą mamy zbudować nie musi być już tak epicka jak to co mamy budować na zwykłego budowniczego?

Opublikowano

@Avek14

Bez urazy, ale..... czy ty ściągnąłeś sav'e i nawet na niego nie wlazłeś, a podesłałeś pitowi?! Skąd na świecie biorą się tacy ludzie?! skąd?!

A co do tego że Pit cię olał:

A na audiolog czekam z niecierpliwością :) z tego co pamiętam skivos miał niezłe problemy z poskładaniem tego :P (spokojna rozmowa na ts'ie a tu nagle skivos drze morde: "KU**A!")

mca.png

Opublikowano

Jedyne czego nie znoszę to oszustów, a do takich ludzi się zaliczasz... Teraz próbujesz wszędzie o tym pisać, bo być może zmięknę i Cię jednak przyjmę. Teraz kilka faktów by inni nie myśleli, że zły

wujek Pitbull się znęca, a Dravek (Avek14) pokrzywdzony. Tak więc wiadomość, którą otrzymałem na YouTube od przed chwilą wymienionej osoby ...

Wiadomość (zachowana oryginalna pisownia)

To:Overland MC
Zablokowałes mnie na gadu gadu ,
chociaz praca byla w 100% moja i robilem ja ok. 1 h , udowodnij mi
chociaz to , ze zgapilem po tym Pimpusie czy jak mu tam...

Save robiony około 1h czyli dajmy na to 50 minut. Specjalnie udostępniam (tak jak spakowany otrzymałem) save, który nadesłał mi Dravek. Sam oceńcie ile czasu potrzeba na takie coś. Zainteresowany posadą był nawet na tyle tępy, że na moście pod którym się spawnujemy po wejściu są informacje od prawdziwego budowniczego tej mapy. Okazuje się, że jest to wszystkim dobrze znany BR3ND!

http://www.speedyshare.com/qr5w2/Dom.rar

O tej tabliczce dowiedziałem się dopiero teraz jak sprawdzałem dokładnie cały save. Więc nawet bez takich szczegółów rażących w oczy jestem w stanie stwierdzić czy nadesłana praca jest kogoś kto się zgłosił czy bezczelnie podjebana. Jeżeli jeśli ktoś nadal nie dowierza to spokojnie mogę podesłać ss'y logów z GG, że takowy link od niego otrzymałem oraz wiadomość na YouTube!

Ustosunkowując się do ostatniego zdania (?) cały czas poszukujemy budowniczych i w sumie nie mamy ograniczeń jeżel chodzi o liczbę osób !

Sciagnalem pliki serwerowe od Brenda , poniewaz chcialem uzywac komend pluginu world edit itd. pisalem ci o tym na gg . a praca jest moja

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ale pisze: "mapa edit by BR3ND" a pozatym wełniane domki nie przypominają średniowiecza. I poza tym nawet jeśli jest to twoje to Pit cię nie przyjmie bo ty zamiast kulturalnie napisac "Pitbull, mam ważną sprawe na gg" to napisałeś "Nie Polecam serwa" i że administracja źle się zachowuje czy coś takiego i umieszczałeś tą "jakże cenna informacje" wszędzie gdzie się da.

mca.png

Opublikowano

Weź już avek skończ, bo to jest żenujące...

A ty echo się nie wypowiadaj, bo nam nie jest potrzebny obrońca :)

Cholera praca nie jest twoja tylko BR3ND'a. Nie zamierzam nadal z tobą dyskutować

http://www.mpcforum.pl/topic/635999-dl162-pliki-serwerowe-by-br3nd-update-v11-autorsko-spolszczone-pluginy-bukkit-162-r01-najnowsza-wersja/

Pliki serwerowe sa od Brenda , ale ja tam dobudowalem Domek obrosniety wookolo drzewami i roslinami , jesli zauwazyles te centrum naukowe to nie jest moje , moze spawn jest ustawiony obok tego miejsca , ale ja odlecialem kilkaset klockow dalej i zbudowalem dom

Moglem ci wyslac cale pliki serwerowe i pod nickiem dravek bys sie pojawil kolo tego domu , z tad te cale nieporozumienie

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Pit dostaniemy tu link do audiologa?

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

jeżeli serwer będzie na wersje 1.6 i nowsze to moge zrobić tak żeby dało się bez problemu z launchera nowego odpalićbędzie potrzebny mi tylko ten Overland.jar a reszta to 30 sek roboty jak sie wie co trzeba zrobić :P

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

event trwa od godziny 17:00, zabawa trwa w najlepsze, jeżeli ktokolwiek chce jeszcze dołączyć ip ts i serwera podał pitbull pare postów wyżej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...