Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mamy jeszcze ostatecznego obrazu tego co będzie dostępne ogólnie na serwerze dlatego też takiej rozpiski nie ma sensu publikować.
Mikropłatności może będą, ale też nie wiem do końca się tam znajdzie.

106071453484304291456.jpeg

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wydaje mi się, że aspekty premium załatwimy dopiero w ostatniej kolejności.

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Opublikowano

Echo, trzeba Ci naprawdę pogratulować. Każdy z twoich utworów bardzo umili rozgrywkę na Overlandzie;) Trzymam kciuki i czekam na więcej.

Opublikowano

@UP

dzięki :) ostatnio utwory wychodzą żadziej... ale są dużo lepsze :) w tym całym komponowaniu itd. zawsze najdłuzej zajmuje mi nauczenie się tego co skomponowałem, a ćwicze dość dużo

mca.png

Opublikowano

Czy na obrazku widzimy Lamę ?

Tak ! 90%

Nie 5 %

Tam nie ma lamy.... 5 %

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Ogra ? Który ogier (Ogr) ma takie uszy ? :D

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

to wszysto do pita : p

ja na początku sam nie wiem no na początku starałem sie utrzymać spróbować coś zrobić ale widząc poziom budowy wszystkich budowli moja głowa stała sie pusta zrobiłem ten 1 las (lubie kiedy teren dziki jest troche bardziej naturalny) potem no już niezbyt mi sie chciało nie wchodziłem przez tydzień a potem cóż bałem sie już wrócić

ostatnio natknąłem sie na wodzia no poprostu spytał sie mnie ranun? : p no to pomyślałem że spróbuje wrócić ok ok nie było mnie i zostałem wywalony

dynmapke czasem sprawdzałem ludzi mało już buduje : /

nagle ty pit wchodzisz jak sie odzywam bo coś powiedziałeś że mnie po ym jak odszedłem widziano na innych serwerach że niby cheatuje cóż nie wiem kto gadał o cheatowaniu (nie możliwe ja mam inne modyfikacje [skróty klawiszowe]) nie prosze o przywrócenie mnie prosze o zrozumienie aha i zaktualizowanie rang na ts3 bo tam mam modszego bud ciągle (i inni wywaleni pewnie też nie potracili tam rang X D) [to wszystko tutaj to do pitbulla]

wszystkie BTW

btw ślepi jesteście X D to jest tarcza (albo godło na tarczy)

btw2 jak ktoś mnie widział nie wiem na jakimś fly to niech mi da temat serwera bo po sprawdzeniu każdego serwera daje posta więc jak ktoś sie podemnie podszywa i psuje opinie o mnie to [grabs knife from cupboard]

btw3 ok echo nie masz najlepszej osobowości jak dla mnie ale najnowszy utwór no cóż spróbujcie ktoś go porównać z pierwszym!

btw4 hmm wiem jak dostać sie do dynmapki : D pójde na kompa brata X D

btwktóreś nieno chyba bedzie czekać do 2015 na ten serwer przy tak małej liczbie aktywnych budowniczych D:

często wchodziłem na dynmapke tak co drugi dzień (no dobra blisko po moim wyjściu troche sie działo) ale teraz dużo sie nie działo dynmapka patrzy echo nie zauważyłeś mojej pochwały co do twojego najnowszego utworu ? naprawde zaskakujący utwór (no cóż więcej instrumentów = więcej jakości)

1

V

nie mam pretensji mówie ok dobra troche mi smutno ale cóż przy moim doświadczeniu w budowaniu to jedynie na zalesiacza moge sie nadawać tja wakacje : p no cóż X D ludzie mają więcej czasu wolnego i mniej robią ale no takiej pogody dawno nie było (u mnie upały 35 stopni w cieniu) cóż ja nie widze różnicy między latem a rokiem szkolnym bo i tu i tu jakieś obowiązki do późna no i kilka godzin wieczorem tylko zostaje do grania

2

V

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

@UP

co do tej aktywności to sie nie zgadzam, dużo osób wbija i watpie by trzeba było czekać do 2015. Jesteś troche "nie na czasie".

btw. sorry że ostatnio nie wbijam na serwa ale zachorowałem :/

mca.png

Opublikowano

Ranun cóż... taka opinia panuje na kilku serwerach. Nie mnie to oceniać. Kłamstwo 1000 razy powtórzone staje się prawdą.

Mała aktywność? Cóż... jeżeli ktoś myślał, że w wakacje, gdzie to 95% ekipy je teraz ma, będzie na serwerze siedziało po 20 osób i budowało to mu proponuje wyjść z domu, albo mniej się interesować komputerem. Dużo osób wyjechało na wczasy inni najnormalniej w świecie nie chcą spędzać całego dnia przed komputerem. Tymbardziej jest też wiele osób pokroju Ranuna, gdzie to zafascynowani są projektem dostają się w taki lub inny sposób do ekipy, gdzie to bardziej doświadczone osoby próbują je jako tako przystosować i nauczyć czegokolwiek, a potem najnormalniej bez słowa znikają, ba! Nawet czasem pretensje mają jak wracają po 2/3 tygodniach dlaczego to nie są na WL... Tak (w połowie) bylo z tobą Ranun. Jeszcze Twoje olewactwo sprawiło, że Graihia stwierdził, że go mamy głęboko w poważaniu, kiedy to miał problemy z wejściem na serwer, ale oczywiście przez tydzień zapominało Ci się kogokolwiek o tym powiadomić, że Graihia Ci o tym powiedział.

Nie ma co ukrywać, że jak 5 osób jednocześnie buduje na serwerze to jest dobrze. Wakace są, ciepło jest to i nie mogę nikogo do niczego zmuszać...

Prace idą ku końcowi tyle moge powiedzieć. ~3 miesięcy i mapa będzie gotowa. Potem nie wiem ile czasu zajmie nam umiejscowienie NPC i zaaplikowanie całej fabuły. Na nowy rok myślimy o starcie, ale się jeszcze zobaczyj jak to będzie!

Stey tuned!

Opublikowano

Kurde rok czekania, naprawdę odechciewa się już, mogliście zostać przy swoim ostatnim serwerze.

Poza tym przedobrzyliście, minecraft to sandbox polegający na budowaniu, niszczeniu klocków a wy zrobiliście z tego zwykłe mmorpg w którym się chodzi i zabija mobki, sorry ale tego jest od groma, cubeworld już lepszy jest i każdy może grać już od jakiegoś czasu w to, a wy zmieniacie minecrafta i jeszcze wydacie to w 2015? Coś z wami nie tak, do tego czasu będzie jeszcze większa rzesza mmorpg z kapitalnym Everquest Next na czele w którym będzie można zmieniać dowolnie teren, nie wspominając już o pięknej grafice a nie pixelach.

Szkoda mi was bo zmarnowaliście ten czas, zamiast ulepszyć minecrafta aby stworzyć jeszcze lepszego sandboxa wy usunęliście z niego najlepsze aspekty.

To wam nie wypali, przykro mi :(

Opublikowano

ŁoŁ ŁoŁ czy ja, albo ktokolwiek z aktualnej ekipy napisał, że serwer w 2015 roku otwieramy? Nie wiem czy wiesz, ale mamy 2013 rok, a napisałem, że pod koniec tego lub na początku następnego otwieramy.

Cóż opinia Twoja taka może być spowodowa tym, że nie udało Ci się swojego serwer "RPG" utrzymać. Ostatecznej formy serwera nikt jeszcze nie zna, a sprawa tego czy będzie można budować czy też nie jest jeszcze jak dla mnie otwarta, a i nowe bloki, które są wgrane myślę, że przeważają za tym pierwszym.

A co do serwerów, w których napchane jest modyfikacji dodających nowe bloki kilka już widziałem i nie utrzymały się dłużej jak 2 miesiące...

Opublikowano

Hehehe pomyliło mi się że 2014 jest :D

Mój stary serwer nie ma nic do tej opinii, popełniłem kilka błędów przez które straciłem graczy ale nie o tym mowa.

Jak usuniecie możliwość budowania to będzie to takie zwykłe niszowe mmorpg więc mocno się zastanówcie nad tym co robicie, i streszczajcie się bo gracze to zające i uciekną :)

Opublikowano

Widzę, że pan Rybeusz nie jest w temacie. :) Jeżeli już wytykasz nam błędy, mógłbyś się chociaż bardziej wgłębić w temat.

A więc:

1.MC jest grą po prostu stworzoną po to, żeby wykorzystywać jej potencjał. Są (badziewne lub nie, nie ważne) serwery counter strike (czy jakoś tak), więc czemu my nie możemy zrobić RPG?

2.Możliwość budowy nie będzie usunięta całkowicie (przynajmniej kilkadziesiąt stron temu tak pisano). Oczywiście, że gracz nie będzie mógł modyfikować mapy bo to bezsens. Jednak twierdze gildii itp. będzie trzeba wybudować sobie samemu. :)

3.Myślisz, że się nie streszczamy? Widziałeś chociaż wielkość mapy w dynmap? Pewnie nie. Jak już coś robimy to robimy to porządnie i kropka.

Opublikowano

Ja rozumiem, że te całe doskonalenie serwera trwa na prawdę długo, ale serio... ile można? (pytanie retoryczne, nie odpowiadajcie) Może to dlatego, że jestem osobą bardzo niecierpliwą, ale mam nadzieję, że jak już ten Overland powstanie, to będzie na prawdę dobry, bo jeśli nie to gracze się zawiodą i będą narzekać, że czekali tyle na coś słabego, oczywiście tak nie musi być. Ja życzę z całego serca żeby wyszło coś dobrego, bo chętnie zagram.

Opublikowano

Mam taki mały pomysł na jakiś specialny atak czy coś :P można by strzelać chmarą "owadów" które działają tak jak kulki expa (tylko nie dodają lvl'a) i one zasłaniały by widok i zadawały jakieś drobne obrażenia, by się przed nimi bronić należałoby uciec lub czekać aż znikną - czyli dokładnie tak jak z expem

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...