Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepsze niż twój pomysł nie każdy zna angielski albo zna tak żeby się porozumiewać po angielsku

Może najlepiej polaków nie wpuszczać na serwer?

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

WRACAMY PO MIESIĄCU PRZERWY!!!

Mam nadzieje, że się trochę nauczyliście i nie będziecie tak spamować.Zapraszamwas również do zapoznania się z zupełnie nową treścią zapowiedzi, gdyżtrochę się pozmieniało, a po drugie stwierdziłem, ze ostatnia zapowiedź miała za dużo tekstu, a za mało konkretów :)

Otwarta została również rekrutacja na młodszego budowniczego, a raczej zmieniły się zasady przystępowania do naszej ekipy. Każdy nowy członek przez minimum tydzień (inni mniej zdolni będa na tej randze dłużej, wszystko zależy od tego jak będą pochłaniać wiedzę) będzie na tej randze, aby pokazać, że są w stanie mieć wysoką aktywność.

Ogłosiliśmy również event budowlany. Szczegóły w pierwszym poście!

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Bardzo fajna nowa prezentacja. Tak jak wspomniałeś ma ona więcej konkretów, niż tekstu.

Teraz tylko trzeba rozkręcić temat, żeby znowu był HOT !

Ja się zabieram za budowę mapki na single, żeby mieć jakieś szanse na Młodego Budowniczego.

Co do tematu to niestety nie obchodziliśmy jego urodzin. ;D

7510260_4_1.png
Opublikowano

Spam jest zły :) A ogólnie to może jako młody budowniczy spróbuję swoich sił :D Pomyślę nad modelowaniem też :D

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Życzę powodzenia jak i zachęcam innych do składania podań :)

W sumie prawie każdy kto ma jakieś zalążki umiejętności i potrafi się uczyć powinien się dostać!

Tak wiec jeszcze raz zachęcam.

Opublikowano

Co się stało ,że reaktywowałeś temat?

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Pewnie mało osób z poza ekipy je widziało więc linki do moich 2 nowych utworów zamieszczam poniżej

1

https://www.youtube.com/watch?v=EAzifkw_HyM

======================================

2.

https://www.youtube.com/watch?v=GYKmCzgI4FE

=======================================

dziękuje za wysłuchanie i mam na dzieje że nie zaspamiam zabardzo tematu :)

mca.png

Opublikowano

@ up jak byś czytał posty innych użytkowników to byś widział:

Przewidywany start: "Bliżej jak dalej"

lub: "Nasza ekipa stara się, żeby start był jak najszybciej"

Więc przestań "spamić"

I znowu: "nie karm trolla"...

mam pytanie odnośnie eventu:

jak zaczyna się o 17:00, to o której się kończy ?

czy trzeba będzie wybudować wszystko z wymienionych ?

czy budowa odbędzie się na "działkach", czy w inny sposób ?

Opublikowano

Event będzie trwał, od 17, aż się skończy. Nie ma sensu by trwał np. tylko 2h, bo jeżeli ktoś będzie mógł wejść np. o 19.30 to nie wejdzie, bo na 30 minut się nie opłaca. Tymbardziej, że limit czasowy mógłby wywrzeć jakąś presję na was. Wybudować wszystko? To już zależy od tego ile bd osób i jak długo będą one przebywały. Event nie odbędzie się na działkach. Po prostu zostaniecie wrzuceni na wcześniej przygotowany teren, gdzie mniej wiecej będą wyznaczone strefy przeznaczenia. Za każdą strefę odpowiedzialny przynajmniej jeden z naszych budowniczych będzie on w formie brygadzisty, który przydziela wam konkretne zadania.

A to o co się Adax pytał nie uważam za spam. Aczkolwiek za którymś razem takie pytania mogą denerowować, ale skoro stara zapowiedź znikła, a my powoli zaczynamy współpracowaćz osobami, które czekają na serwer można odebrać jako przygotowania do startu. Jednak muszę was zmartwić. Pracy mamy dużo. Dlatego zdecydowaliśmy się na takie coś jak MłodszyBudowniczy, aby grono naszych budowlańców się powiększyło :)

Opublikowano

Zagram na pewno , budowniczym być może zostane , pomyślę

Prezentacja : 10./10 :-)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Qwerty3D8

Jeżeli masz 13 lat możesz też w sumie możesz napisać, a nóż masz talent :)

Jesteśmy otwarci na młodych, umiejących się zachowywać ludzi!

Opublikowano

@ARTXDD

Polecam się zgłosić, bo to nie tylko budowanie, ale też zabawa z ogarniętymi ludzmi ;) oraz wiadomo przywileje

mca.png

Opublikowano

Ja tam nigdy nie wierze w takich ludzi którzy zaczynają pisać "Bóduje epickie bódowle i wogóle jestem taki zayebysty ale nie hce mi sie zgłosici". Po prostu nie ufam ludziom którzy się przechwalają, a nie ma na to dowodów :C

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

@Up

mi się wydaje, że on tak trochę gwiazdorzy (jak nie to przepraszam), ale jak się przekona i się zgłosi to raczej nie powinno być sytuacji, że on będzie chciał zara moda i bedzie rządził wszystkimi :) tymbardziej że to nie jest (za przeproszniem) jeb***ty 11-latek

mca.png

Opublikowano

Jego sprawa. Może chciał sobie nabić posty? Jeżeli się zgłosi to dobrze jeżeli nie, jego sprawa.

Myślę, że niedługo zaczniemy kręcić różnego typu filmy związane z serwerem. Na pewno pojawią się timelapsy jak i audiologi.

Jeżeli chcecie nam pomóc ślijcie pytania na które chcielibyście otrzymać odpowiedź na nasz oficjalny adres e-mail lub wysyłajcie prywatne wiadomości na nasz kanał YouTube. Na najlepsze odpowiem w naszym audiologu.

[email protected]
https://www.youtube.com/channel/UCrAjmx2UdQ0W0bn8Uq5zHSw/about

Opublikowano

@UP

czekam z niecierpliwością :) mam nadzieje że zostaną poruszone też sprawy które mogły by zaciekawić nie tylko graczy ale też ekipe i tych co śledzą projekt od dłuższego czasu

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...