Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Yhm już tylko jakiś roczek :D

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

@Deos

Chcesz mieć gówno, które padnie po godzinie czy epicki Overland, który nigdy nie padnie?

Jak ja lubie takie teksty - "epicki", "nigdy nie padnie", "ogarnieta administracja"...

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

taki edytor każdemu by sie przydał : P do budowania czegos na creative i popieram innych co do teksturepacka powinien byc zmieniony

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

Wiesz, zawsze się przyda :P

A co do texturepacka to nie wiem co powiedzieć :/

Może to nie jest ta finalna texturka, nie wiem, ale mogłaby być trochę bardziej szczegółowa.

Na forum znany jako Lucas68, Lukasz68, lukasz6815...

A w grze i na YT : Negrosss

Kanał na YT: http://www.youtube.com/user/negrossstv

Opublikowano

Nie ma to jak report spamiącego Poncjusza :C

iDarecki, a jakieś zaklęcia są już gotowe czy dopiero jak skończysz z tym pędzlem?

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Właśnie co do skilli to można jeszcze ci tutaj napisać? Bo te skille które miałem zamiar wstawić usuneły się przez przypadek a nie miałem kopii .... :( ?

Opublikowano

Nie ma to jak report spamiącego Poncjusza :C

Nie ma to jak dostawać od Was zgłoszenia o dodanie na WL. Co za odbłuda - z jednej strony tak bronicie tutaj tego Waszego serwera a z drugiej się do nas dobijacie, żeby przyjąć na Avernus. Żałosne. Archerowy Twoje zgłoszenie zostanie oczywiście odrzucone. Czekaj sobie na Owerland :)

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

@up

BUAHAHAHAH chciałabyś xD

btw.

Zaklęcia bodajże są już ustalone.

Ale pewny nie jestem :)

Czy chciałbym? Szczerze mówiąc zwisa mi to. Ale tak dla przykładu:

1. Pseudonim w grze (nick): Archerowy

2. Wiek: 19

3. Wykształcenie:: wyższe

4. Twoje cele w grze:: wydobywanie surowców, wytwarzanie przedmiotów,

walka

5. Z ktorą standardową klasą bohatera RPG utożsamiasz sie:: łotrzyk

6. W które z wymienionych gier cRPG miałeś okazję grać:: Morrowind,

Gothic,

Might & Magic

7. W które z wymienionych gier fabularnych miałeś okazję grać::

Warhammer,

Cyberpunk

8. W które z wymienionych gier MMORPG miałeś okazję grać:: League of

Legends, Guildwars

9. Dlaczego chcesz grać właśnie na tym serwerze?: Mam na imię Krzysztof

mam

19 lat.. Lubię Minecraft\'a, a szczególnie serwery RPG. Mam dość

noobów,

żebraków i innego paskudztwa. Mam nadzieję, że zostanę przyjęty.

Pozdrawiam

Archerowy.

10. Twój adres e-mail:: [email protected]

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

@UP

Boże, człowieku, czy ty naprawdę nie rozumiesz? Nie chcemy tutaj twoich postów, nie chcemy twoich wyjaśnień, nie chcemy żebyś się wtrącał. Jeżeli tak bardzo ludzisz się kłócić, zapraszam na PW, TSa czy coś tam, ale nie tutaj bo robisz tylko niepotrzebny spam i jak dłużej tak będziesz robił - dostaniesz bana (większość zgłasza twoje posty).

Opublikowano

@UP Boże, człowieku, czy ty naprawdę nie rozumiesz? Nie chcemy tutaj twoich postów, nie chcemy twoich wyjaśnień, nie chcemy żebyś się wtrącał. Jeżeli tak bardzo ludzisz się kłócić, zapraszam na PW, TSa czy coś tam, ale nie tutaj bo robisz tylko niepotrzebny spam i jak dłużej tak będziesz robił - dostaniesz bana (większość zgłasza twoje posty).

Spokojnie, weź jakieś kropelki na uspokojenie albo idź na spacer.

Ja tylko zwracam uwaqę na dwie rzeczy - żałosną dwulicowość niektórych "obrońców" Overlandu oraz ich prawdziwe zdanie o tym Waszym projekcie (Mam dość noobów, żebraków i innego paskudztwa.)

I jeszcze jedno - Jeśli dalej będziecie tutaj jechać na Avernus to oczywiste, że będę "spamował".

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

@up

Ale zdajesz sobie z tego sprawe, że spamująć coraz więcej osób będzie wchodziło tutaj a temat będzie ciągle na wierzchu? Więc tak jakby nam pomagasz :P

Opublikowano

A czy wy zdajecie sobie sprawe ,że to tak na prawde wy jesteście tego przyczyną?

Wy to zaczeliście. Wy spamujecie. On tylko broni swojego servera.

Czytałem to z uśmiechem na ustach.

To WY mu robicie reklame. On nawet nie podtrzymuje rozmowy. To WY to robicie.

Mam cytować?

@Pit

Zamknięcie tego tematu to na prawde najlepszy pomysł.

Otworzycie nowy jak wystartujecie

Tu tylko spam.

Niech sobie ludzie na fb popatrzą - to samo jest tylko bez spamu i nabijania postów

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Decyzja o zamknięciu temu już dawno została została podjęta, aczkolwiek przeciągałem ten moment myśląc, że jesteście w stanie się ogarnąć i jakoś to pociągnie. Temat zostanie zamknięty do czasu, aż ustalimy datę eventu budowlanego więc początkowo jakieś 2-3 tygodnie. Mam nadzieje, że po ponownym otwarciu nie będziecie pierdolić bez sensu, bo większość waszych wypowiedzi się niestety do tego sprowadza. Prosiłem, aby się nie wdawać w niepotrzebne dyskusje z użytkownikiem Poncjuszem, gdyż wiadomym było, iż będzie bronił "swojego" serwera za co w sumie nie mogę się do niego przyczepić. Większość z was niestety mnie rozczarowała i mimo moich usilnych próśb nadal niepotrzebnie polemizowała, ba nawet wyśmiewała, co dla mnie jest bardzo smutne. I jak tutaj mamy się prezentować na arenie międzynarodowej jeżeli nawet na własnym podwórku żremy się w sumie o błahostkę? Jak mamy dla was zrobić udogodnienia i obstawać przy języku polskim jako równorzędnym z angielskim, gdy pokazujecie w sumie najgorsze co jest możliwe, czyli brak wychowania i ogłady ?

Dla osób, które jednak dzielnie czekają i przez ten cały czas nas wspierały zapraszam do polubienia naszego fanpage'a na facebook'u, gdyż odtąd tam będą publikowane najważniejsze informacje.

http://www.facebook.com/overlanded

Jednak jeżeli ktoś nie ma Facebook'a to na forum Craftsite'u w dziale inne jest nasz bliźniaczy temat, gdzie będą również informacje publikowane.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Pitbull. Nie zauwazyles tego ze tu ludzie nie maja po 19 lat i sa wielce ogarnieci . Znajdziesz tu i 10 latkow ktorzy beda bronic serwera (widziales swtora) i wielce opanowanych ludzi. Ja tak sie sklada lubie dyskutowac wiec to niestety robie ... amen. Nie zremy sie. Broniny swojego jak i on. amen. Ja sie nie odzywam. Na arenie miedzynarodowej i tak zablysniecie bo ludzie tam sa bardziej "polite" niz tu.

Opublikowano

A co do tego miedzy narodowego prestiżu to nic z tego nie będzie jak nie zabronicie używania polskiego na chacie ^^

Powinniscie (w przyszlosci) karac banami osoby ktore nie uzywaja angielskiego na globalnym/lokalnym chacie

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

@up

Dlaczego?

Jeśli znajdzie się, za przeproszeniem, jakiś idiota bez kultury to zostanie zbanowany i tyle.

A tak wgl to jak to będzie przeszkadzać osobom zagranicznym, skoro nie będą tej osoby rozumieć? :)

A i jeszcze chce do czegoś wrócić na chwilę bo czegoś tu nie rozumiem.

Czy chciałbym? Szczerze mówiąc zwisa mi to. Ale tak dla przykładu:

1. Pseudonim w grze (nick): Archerowy

2. Wiek: 19

3. Wykształcenie:: wyższe

4. Twoje cele w grze:: wydobywanie surowców, wytwarzanie przedmiotów,
walka

5. Z ktorą standardową klasą bohatera RPG utożsamiasz sie:: łotrzyk

6. W które z wymienionych gier cRPG miałeś okazję grać:: Morrowind,
Gothic,
Might & Magic

7. W które z wymienionych gier fabularnych miałeś okazję grać::
Warhammer,
Cyberpunk

8. W które z wymienionych gier MMORPG miałeś okazję grać:: League of
Legends, Guildwars

9. Dlaczego chcesz grać właśnie na tym serwerze?: Mam na imię Krzysztof
mam
19 lat.. Lubię Minecraft\'a, a szczególnie serwery RPG. Mam dość
noobów,
żebraków i innego paskudztwa. Mam nadzieję, że zostanę przyjęty.
Pozdrawiam
Archerowy.

10. Twój adres e-mail:: [email protected]

Nawet nie znam osoby o takim nicku :) Nie należy do ekipy, albo jestem w tyle z aktualnościami (długa przerwa z powodów prywatnych).

A skoro nie należy do ekipy, to dlaczego mamy mieć pretensje, że chce do was dołączyć?

Ale tak wgl to wiesz. że to nie musi być ta sama osoba? :)

Równie dobrze ja mógłbym się podać za Ciebie na innym forum/serwerze.

Internet jest za duży :D

Na forum znany jako Lucas68, Lukasz68, lukasz6815...

A w grze i na YT : Negrosss

Kanał na YT: http://www.youtube.com/user/negrossstv

Opublikowano

@up

No właśnie to ,że nie rozumieją.

Spróbuj się wczuć.

Grasz na servie , chcesz sie dobrze bawić , pograć z innymi ,a tu wszyscy na chacie po rusku pisza i nic nie rozumiesz - fajnie? Chyba niezbyt.

Opublikowano

Jak dla mnie jest to najlepsze wyjscie , bo dzieciaki które nie znają angielskiego od razu by poodpadały i gra była by przyjemna.

Tak powinno być w każdej grze mmo.

Opublikowano

A co do tego miedzy narodowego prestiżu to nic z tego nie będzie jak nie zabronicie używania polskiego na chacie ^^

Powinniscie (w przyszlosci) karac banami osoby ktore nie uzywaja angielskiego na globalnym/lokalnym chacie

Nie lepiej zrobić globalny i jezyczne czaty polski i angielski

I jeszcze kilka czatów np. Handel

Globalny może być np. od 20lvl

A czaty jezyczne będą automatycznie wybierane bo wybraniu wersji np. ustawie polski(Potem bedzie mozna zmienic jezyk ale czata zostanie polski) to będę miał polski czat i do 20 nie mogę pisać na innych od 20lvl odblokowuje mi się globalny i inne oprócz angielskiego tak samo jak się wybierze angielska wersje to nie będzie można wybrać polskiego czatu

Opublikowano

!up

Bezsens.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...