Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

Tak bo 50 osób prawie codziennie pracujących (przynajmiej ja, ponieważ stanowisko kompozytora - tymbardziej w tym wieku i natłoku pracy ze szkoły - jest dość trudne) to banał który nie ma sensu i powinniśmy iść się leczyć gdyż ty wolisz avernusa (raczej anusa xD) i mówiłem (pit też), że jak chcesz o tym dalej pisać to na gg a nie tu!

mca.png

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Typowo freebuildowe podejście - im więcej różnych bloków wymieszanych tym lepiej! Koniecznie żeby była kolorowa wełna, glowstone, szkło i pomieszanie cegły z sandstonem oraz stone brickiem, prawda? Wstaw sobie do tego pixelarta z Mario i wszyscy gracze będą happy. Kolego, Ty o realistycznych serwerach RPG nie masz pojęcia. Nie chce mi się tłumaczyć Ci jak wygląda odwzorowanie średniowiecza na profesjonalnym serwerze bo do Ciebie nic nie dotrze. W każdym razie jesli nie wiesz, to w średniowieczu kamień + drewno to był podstawowy budule. Łapiesz? Dla mnie ten cały Owerland to po prostu freebuild. Pasuje Ci taki styl grania w MC to spoko. Moim zdaniem to dziadostwo tak samo jak różne majkrafty i kwadratowe masakry.

Hmm ile budowano Avernus czy jak tam to się to coś zwie ?

SigCustom.png

Opublikowano

Nie zwracajcie na niego uwagi. :) To kolejny GIMBUS, który zazdrości wam pracy. Dlaczego kolejny ? Dajmy na przykład BITI'ego. Przyszedł tutaj hejtował, hejtował, nawet wrzucił filmik na YT. No i co się stało ? A to się stało, że wygraliście konkurs, a on już odpuścił, bo wiedział, że jesteście za DOBRZY ! Z tym oto hejterem będzie tak samo. :) Serwer wystartuję to on się odczepi. No, może gdy nie będziecie mu odpisywać, to odczepi się wcześniej.

Mam do was taką uwagę, mianowicie: Gdy taki człowiek tutaj wejdzie, i będzie hejtować - nie odpisujcie mu (nie karmcie trolla !). Ale gdy zacznie już mówić: 'Ten serwer nie będzie miał powodzenia, zapraszam na [nazwa serwera]' - to takich graczy od razu zgłaszajcie. Tego hejtera, który zaczynał robić reklamę tego serwera Moderatorzy od razu stłumili. Po tym jak mu usunięto kilka postów, zaczął pisać okropne głupoty. ;d Przykład: Hejter wrzucił ss;y z Avernusa (post usunięty). Oto odpowiedź pewnego gracza ;d "Uahahaaahah. Jak ty to nazywasz "ładną budowlą" to chyba w MC za długo nie grasz. Wiesz co ja tu widze? Drewno,deski, cobble, welna. do tego podstawowe kształty, żadnej różnoroności.
Na ostatnim zdjęciu cała budowla zrobiona z 2 rodzajów bloków.Żałosne... Po prostu żałosne. :)" A oto odpowiedź: "Typowo freebuildowe podejście - im więcej różnych bloków wymieszanych tym lepiej! Koniecznie żeby była kolorowa wełna, glowstone, szkło i pomieszanie cegły z sandstonem oraz stone brickiem, prawda?" W tym samym poście napisał: "W każdym razie jesli nie wiesz, to w średniowieczu kamień + drewno to był podstawowy budule." Hello ! Z jego logiki wynika, że mają na serwerze budowle z wełny, glowstone, szkła, sandstone, cegły, ale zaraz piszę, że w średniowieczu podstawowe budulce to kamień i drewno. No to chyba Avernus to jest freebuild, jeśli używa kolorowych bloków, glowstone, szkła, cegły. Tyle ode mnie ! ;D

Myślę, że temat został zamknięty.

Pozdrawiam wWwojtek

7510260_4_1.png
Opublikowano

A więc tak.

I poncjusz ma rację i wy. Zauważyłem początek dyskusji, poncjusz SŁOWEM nie powiedział o Avernusie.

Wyraził swoją opinię i Pitbull ją przyjął:

Co do pana poncjusza. Cóż... każdy ma swoje zdanie i trzeba to uszanować.

Mimo wszystko potrafimy się zachować i nie będziemy wszczynać awantury i pierdolenia od rzeczy jak to zwykle robią wysłannicy serwera Avernus...

Więc nie jedźcie po Poncjuszu, gdyż to nie on zaczął gadać o avernusie.

Poncjuszu. Ty też źle robisz, bo wykorzystujesz ten flejm łor jako reklamę dla Avernusa. Jesteś bardziej inteligentny niż reszta z tego co widzę, bo nie umieszczasz skopiowanego BBCode, tylko robisz to przez dyskusję. Propsy.

Tyle w temacie i jak ktoś ma jakąś sprawę to zapraszam do mnie na PW.

Opublikowano

I jak tu w waszej sytuacji i łatwowiernemu wdawaniu się w kłótnie nie zamknąć tego tematu, bo jedyne co się robi to śmietnik ?

Poncjusz jaki jest to jest. Broni swojego i tyle... Nie zaprzeczę, że to ja zacząłem o Avernusie, a wy po prostu jak głupie ciele podchwyciliście odpowiedź Poncjusza i się kłócicie już drugą stronę co dla mnie jest bezsensowne. Jak ma jakieś tam zastrzeżenia to w każdej chwili będziemy mogli porozmawiać, gdyż dzisiaj lub jutro otwieramy (decyzja w sumie z góry) nasz oficjalny serwer Ts'a. Gdzie każdy zainteresowany będzie mógł przyjść i porozmawiać z nami, zapoznać się z ekipą co być może go zachęci do złożenia podania i ogólnie porozmawiać o projekcie, jakieś pomysły podrzucić itd.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Nie wrzucałem ostatnio informacji z postępu prac, ale takowe mimo wszystko zaistniały:

969804_583895191644708_110935767_n.png

965107_583931908307703_1024634030_o.png

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Opublikowano

Tak szczerze, PitBull, my tylko bronimy Overlandu, nie powiedział to "serwerze na A" bezpośrednio, ale ciągle wypominał że jest lepszy w sposób pośredni, przeczytajcie sobie jego posty jeszcze raz...

@tak po za tym

Zauważyliście że film Kremówki z Overlandu ma tylko 4tyś. wyśw., podczas gdy inne filmy po 400k?!

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Patrz dokładnie, a nie potem bezsensu piszesz... Wchodząc na stronę domową kremówki masz "POPULARNE FILMY". Film, który ma 400k to jest jeden i do tego jest on kręcony z Dussią i to ponad rok temu...

Wchodząc na zakładkę "FIlmy" masz te, które wypuszcza regularnie i mają one w granicach 4-10k wyświetleń, bo są kręcone jako seria.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

@UP

spokojne.... jeszcze na to przyjdzie czas...

A co do postępów prac.... Darecki jesteś zajebisty! powinieneś być następcą jeb'a :D

mca.png

Opublikowano

To wg kiedyś wystartuje ??

Bo mi się coś nie wydaje czekam chyba już od paru miechów ................

Opublikowano

@UP

Naszym budowniczym zostało jeszcze ogrom roboty.

Opublikowano

"Kilkanaście poprawek pędzli, możliwość cofania, dodanie obecnych na Overlandzie niestandardowych bloków i oMC jest Wasz."

Tak jak napisałem w komentarzu na YT pod ostatnim filmem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...