Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jakie to mody będą ? Tak z ciekawości

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Chcielibyście minimapę na wzór tej z Hack Slash Mine ?

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Opublikowano

Poszukuje kolege do minecraft'a. W tych czasach trudno o dobrego kolege ;) Moje gg xxx

Poszukuje kogoś kto lubi survival i frakcje,zwiedzanie jaskiń i kopalni i kto lubi dużo budować, a przede wszystkim szukam kogoś kto nie zamartwia się strata itemów w np taki sposób ze wpadł do lawy i po itemach czy coś takiego ... Na sam koniec dodam coś o mnie ; ) . Mój nick to xxx ( W minecraft'cie ) Zawsze lubiłem i lubię survivale z frakcjami( i nie tylko ), mam wiele pomysłów na budowanie czegoś. Często na frakcjach, nawet bardzo często buduje zamek. Lubie zwiedzać kopalnie, kopać rudy no i moge codziennie wchodzić na kompa. Dla mnie to żaden problem ^^( Nie posiadam mikrofonu,skype oraz ts )

Opublikowano

@up nie

pytanie dalej aktualne

Opublikowano

@Up Nie wtykaj kija w mrowisko z zerowym zainteresowaniem. Poczytaj listy przewidywanych zmian, pooglądaj SS'y.

W dodatku "gramy" ? Nikt tutaj nie gra, ja programuję, reszta buduje.

Wykaż te wspomniane 2 minuty na przeczytanie całego wątku i nie kompromituj się.

Swoją drogą, leci raport za zasyfianie tematu.

Opublikowano

A ja mam jeszcze kilka pytań, bo po przeczytaniu wszystkiego jeszcze z czerwca mam kilka pytań:

1. Jak będziemy chcieli być wojownikiem to np po co nam kostur maga na początku, albo będąc magiem miecz? Będzie jakiś system przydzielania tych startowych itemków?

2. Skoro by stworzyć gildie zapewne będzie trza wpłacić 15k a potem milion by mieć 1 chanka a później jakieś 10tysięcy za chanka, to ile będzie się zarabiać wykonując questy?(wiem że pisało że taka sumka tylko w kilka osób ale ciekawi mnie ile na 1 osobe przypada ilość zarabianego złota)

3 Czy będzie system party, coś ala taki jak był na P-Landzie?, Że kilka osób robi party i za wspólne zabijanie potworków dostają expa i złoto ( jakbyście robili system party to moglibyście zrobić takie HUD jak w zwykłych MMO że w prawym rogu są takie ikonki z ludźmi party i jest tam pokazany ich nick i ilość HP, to było by extra i dodało by lekki klimacik)

4. Jakby było party to była by możliwość by 1 drużyna mogła wziąć tego samego Questa?

5. Czy mobem/bosem/overbossem mógłby być media1234? ^^

Opublikowano

IDarecki a będzie możliwość nagrywania letsplaya albo czegoś z servera?

Czemu by nie ? :D

1. Jak będziemy chcieli być wojownikiem to np po co nam kostur maga na początku, albo będąc magiem miecz? Będzie jakiś system przydzielania tych startowych itemków?

Yyy.. Jeśli będziesz wojownikiem to sprzedasz kostur, a początkowo to i tak będziesz mógł walczyć mieczykiem i łukiem...

2. Skoro by stworzyć gildie zapewne będzie trza wpłacić 15k a potem milion by mieć 1 chanka a później jakieś 10tysięcy za chanka, to ile będzie się zarabiać wykonując questy?(wiem że pisało że taka sumka tylko w kilka osób ale ciekawi mnie ile na 1 osobe przypada ilość zarabianego złota)

Inaczej to będzie działało, a kwota jest umowna...

Co do party. to zapewne będzie... Jak to się zobaczy. Co do zadań w grupie... Nie mam pojęcia.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

A i zapomniałem o jednym. Czy będziecie wysyłać link do fora tego servere(kiedy będzie dostępny), na emaile ludzi z fora p-landa? Bo chciałbym pograć z starymi i zaufanymi graczami?

Opublikowano

Ja nie mogę, czasem w ten temat wchodzę żeby pośmiać się z pytań ludzi, wybaczcie ale nie mogłem się powstrzymać xD Najlepsze to było pytanie "IDarecki a będzie możliwość nagrywania letsplaya albo czegoś z servera? " akomboo może zbierz w jedną kupę te pytania? Masz talent do rozśmieszania ludzi ;)

Opublikowano

Wiem to przez to, że jestem harcerzem. Jakbyś poznał mnie prywatnie to byś pomyślał że jestem bardziej smutny niż szczęśliwy :/

Opublikowano

Pitbull, w sumie z tym party to nie byłby taki zły pomysł, ale nie takie swobodne expienie, tylko np. instancje.

Opublikowano

Czekam i nie mogę się do czekać pamiętam jeszcze stary serwer też był extra a ten zapowiada się jeszcze lepiej aha i PitBull dobra wiadomość media się wyprowadził gdzieś daleko więc już z nim problemu nie będzie :P

Opublikowano

jestem za mapą (choć też polecałbym bardziej rei). Z hack mine mapa jest taka... nie klimatyczna - jeśli ją graficznie przerobicie to może będzie lepsza od rei - takie pytania gościa co się niemal wszędzie zgubi - jest szansa na znaczniki jak z rei minimap?? (i czy będzie duża mapa)

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...