Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakbyście dodawali jakąś mapkę to dodajcie możliwość wyłączenia jej tak jak w reiminimap że jest guzik czy ma być włączona czy wyłączona.

Czy zamierzacie dodać specjalną możliwość by można było grać na shaderach na cienie? Na moim kompie nie pójdą i tak ale np. na Sordahona już jakoś dadzą sobie rade.

Opublikowano

Pitbull, a czy te "białe modyfikacje" będzie można wybierać? Tzn w menu będzie dodatkowa zakładka, i tam będzie się wybierało, którego moda chcesz używać, a którego nie?

Opublikowano

@akomboo też jestem harcerzem ^^

A co do niecierpliwych: Sami zbudujcie mapę o powierzchni 30x30k z 18 krajami i milionami npc , misjami... zobaczymy w ile sobie poradzicie.

Opublikowano

Tak przewiduje ze jesli start na przelomie pazdziernika listopada to zdazy sie tyle ludzi najsc na ten serwer ze ciagle full bedzie :DJak teraz juz jest 360 odpowiedzi :D

P.S.Ile bedzie slotow? pewnie gdzies pisalo ale przeoczylem za co przepraszam.

1360181684-U593821.png

Opublikowano

Yay 200-500 slotów ,ale i tak będzie pewnie ciągle full :X

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

No ja nie wiem, teraz mało osób gra na RPGach. A już zwłaszcza na takich, gdzie trzeba launchera. Grałem na takim jednym serwerze RPG z modami, na serio dobry. Grało na nim 10 osób, a slotów z 50 było.

Opublikowano

Co za cap kolejny, poczytaj wcześniejsze posty, już ze sto razy to było mówione.

PitBull, a wiecie już tak dokładniej, kiedy wystratujecie? W sensie już dzień :D

Opublikowano

I czy będzie możliwość wykupienia czegoś w rodzaju VIPa? W sensie mikropłatności, płacisz i coś tam dostajesz. I nie chodzi o coś, co jest TYLKO dla tych, co zapłacą. Tylko niech płacący mają to szybciej. Coś dla leniwych. :D

Opublikowano

@Up

Jasne ! Jak najbardziej. Oby jak najwięcej takich.

@Sordahon, werdykt na dzień dzisiejszy mówi, że nie będzie forum. Komunikacja z załogą istnieje wyłącznie mailowo oraz na IRC wewnątrz gry.

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Opublikowano

A ja mam taki pomysł by dodać księgę w której mielibyśmy słowa, które można było by przybindować do klawisza na klawiaturze i po zrobieniu jakiejś kombinacji wywołalibyśmy np. kule ognia i przy wykonaniu nowego czaru zapisywało by się w osobnym przedziale tej księgi kombinacja wymagana by wytworzyć ten czar. Mogła by być opcja że wykonanie pierwszy raz jakiegoś czaru było by randomowe a szansa na wykonanie go powiększała by się pod tym względem mniejszej ilości hp i ilu jest przeciwników którzy nas atakują. Jak byśmy już wykonali ten czar to moglibyśmy go już robić za każdym razem ale korzystało by z many( podczas "treningu" w którym byśmy ciągle próbowali tej kombinacji też by zjadało nam by mane).

@2up

IDarecki skoro forum nie będzie to gdzie będziemy się zapisywać i pobierać launchera?

Opublikowano

Nie będzie forum? Jeżeli tak to chyba największy fail serwera :< Bez forum serwer nie ma szans funkcjonować poprawnie ;) Wszystkie ksargi, propozycje, bugi, błędy, off-top, informacje itd. muszą być na forum, a nie w temacie.. To nieprofesjonalne :)

COMBAT ARMS

NewZ

CS:GO

Opublikowano

Pierdolicie, a pierdolicie jak stare babcie....

Strona projektu (tylko, że jest to projekt między narodowy, to jest w języku nie polskim, bo najpopularniejszym językiem na świecie jest j. ang) gdzie są najważniejsze informacje, poradniki etc. etc. I tak te najważniejsze rzeczy będą w grze w formie tutoriali

http://overlanded.tk/

(aha i dla osób, które by chciały zgłosić, jest to strona, nie forum więc mogę umieszczać link do niego)

A forum nie będzie, bo takie pierdoły jak off-top są zbędne. A inne sprawy będą formą IRC załatwiane lub na specjalny e-mail wysyłane.

@akomboo

Nawet nie taki głupi pomysł. Nawet może uda się nam kombo wykombinować w broniach.

106071453484304291456.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...