Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja bym chciał zobaczyć te wszystkie nowe rzeczy jestem za danie pre-lase launchera ;)

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Moim zdanie powinniście pokazać teraz jakie rzeczy będą wprowadzone ponieważ jak serwer ruszy nikt nie będzie wiedział co i jak te nowe rzeczy robić .

Zgadzam się z @Up 2 powinniście dać pre-lase na singla

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Oj tam jakiś TuT.. w praktyce zawsze szybciej się człowiek uczy, a nie: gra i co sec zmienia na stronkę z tutorialem.. Tyle na mój temat ;P

Opublikowano

A czy ja powiedziałem, że ten tutorial będzie gdzieś zewnętrznie ? Myślę, że wewnętrzny tutorial w samej grze spełniał by taką rolę odpowiednio.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Moim zdaniem możecie dodać Pre-release Launcher zobaczymy co już tam dodaliście ^^

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Zgadam się z Pitbullem, nie potrzebny wam teraz ten pre-release. Lepiej poczekać jak wszystko już bedzię zapięte na ostatni guzik, po wejściu do gry będzie lepszy efekt. Fajnie jest wejść na serwer na który się tak długo czekało ;)

Opublikowano

Panel gracza będzie wewnątrz gry. Projekt jest opłacony i mamy zapewnioną ciągłość przez kolejne 2 lata. Strona techniczna, to zależy od umiejętności, bo byle napisanie skryptu w naszym przypadku nie wystarczy....

Lecz chętnie podjąłbym negocjację. Jeśli jesteś nadal zainteresowany to prosiłbym o kontakt formą GG - 16209771

Opublikowano

Pitbull, z tego, co mi się wydaje, według statystyk najpopularniejszym językiem jest języki Chiński...

Opublikowano

Zapowiada się całkiem nie zle ^_^ . A co do Lunchera raczej nie radził bym go za wcześnie wystawiać , ponieważ gdy ktoś by otrzymał teraz luncher to na starcie w pełni ogarniał by może server , a na pewno znajdą się tacy którzy zerkną na tę zapowiedz już po starcie servera ;)

Opublikowano

No nie, chodzi mi tylko o pomyłkę w Twoim poście. Ale nie ma ludzi nieomylnych, chciałem Cię tylko uświadomić.

Opublikowano

Rozumiem o co chodzi, ale w chinach minecraft nie jest popularny. Poza tym ang. jest najpopularniejszym językiem międzynarodowym. A chińskim się najwięcej osób posługuje po chiny to najludniejszy kraj świata....

Opublikowano

Ehh ja bym mógł wysłać zgłoszenie ale nie mam odpowiedniego wieku....

A mam nadzieję, że nacieszymy sie widokiem tego servera jeszcze przed apokalipsą ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...