Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o wszystkich czołgach gry :)

Krzychu39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli naprawdę ogarniasz grę. Leopard nie jest czołgiem dla przeciętnych osób. Żeby go dobrze wykorzystać trzeba potrafić grać, dobrze grać. Spróbuj, może akurat tobie będzie odpowiadała taka gra. Jednak bezpieczniej jest zrobić E-50M.

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Weź się nie zesraj...

Mam pytanie - aktualnie jestem na Aufklaerungpanzer Panther i czy pójście dalej w Indien Panzera, Leosa PT A i Leosa 1 jest opłacalne?

Ja już powoli kończę tą linie.

Indien Panzer - Jedna z najprzyjemniejszych dla Mnie 8, dobre działo, dosyć mobilny, pancerz przedni jakiś tam ma, wieża niby 90, a odbija strzały od 7 i 8, często pada ammo

Leopard PT A - Brak pancerza, na przodzie czołgu jest ammo, nie miałem takiej bitwy gdzie Mi nie padło ammo, mobilny, działko jakoś nie zachwyca dmg ale ma dobrą pene.

Leopard 1 - Gdy ktoś ogarnia tą linie to jedna z najlepszych 10t, ma dosyć fajne działo, jest mobilny i szybko się rozpędza, nie ma pancerza, na cw z batchatem potrafi zrobić sieczkę.

Polecam Ci tą linie, jest bardzo przyjemna.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

do dupy ta gra war thunder 100 razy lepsze

Nie należy porównywać tych gier do siebie, ponieważ jedna jest o samolotach a druga o czołgach

Opublikowano

@up

Weź się nie zesraj...

Mam pytanie - aktualnie jestem na Aufklaerungpanzer Panther i czy pójście dalej w Indien Panzera, Leosa PT A i Leosa 1 jest opłacalne?

tak . leo 1 to najlepszy spoter + ma camo jak nie wiem co . dzialo tez ma dobre

Opublikowano

Co powiecie o czołgu Lowe? dobry zarabiacz? Jakieś plusiki i minusiki tego czołgu by się przydały ;) Jak go rzuca?

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Co powiecie o czołgu Lowe? dobry zarabiacz? Jakieś plusiki i minusiki tego czołgu by się przydały ;) Jak go rzuca?

Dobry zarabiacz, jeden z lepszych w grze.

Rzuca go jak każdą ósemkę.

Plusy:

+Genialna osłona działa

+Dobre działo

+Świetna celność (w tej chwili ma to drugorzędne znaczenie, bo nawet SU-100 można skutecznie snajpić)

+Magiczny kadłub (czasami zostanie przebity przez Pz IV S, czasami odbije Pattona III >.<)

+Zasięg widzenia wynoszący 400m

+Masa, która przydaje się, kiedy ktoś próbuje cię staranować.

+Dobry opór gruntu jak na czołg ciężki

+Dobry do sidecrapu

Minusy:

-Mobilność

-Skupianie celownika wynosi 2.9 :/

-Łatwy do trafienia i podpalenia silnik (prawa część półki)

-Alpha DMG nie powala

-DPM tym bardziej :/

-Dosyć spory właz

-Jak ktoś wie gdzie strzelać (szczególnie trzeba wiedzieć gdzie strzelać w wieżę) to jest łatwy do przebicia.

Opublikowano

Kupiłem ostatnio Rama II i jestem z niego zadowolony:

Dobry pancerz

Niezgorsza mobilność

Reload 1.8

Ogółem fajna zabaweczka. :)

Tak Ram II jest dosyć przyjemny :) Kopia M7, tylko że w wydaniu premium. Kokosów nie zarobisz, ale można się pobawić.

Opublikowano

Co sądzicie o T-21? Kończę już M7, którym dobrze mi się jeździ, ale słyszałem, że to taki amerykański amx 40. Że jest on "zabezpieczeniem dla dzieci" na magazynkowce.

Opublikowano

Nie zgodzę się. Jest bardzo przyjemny. Rzuca go raz na około 3 bitwy na swoje tiery. Ma działo z T1 Heavy, także kto robił linię do E5 (tak jak ja) ma do zbadania tylko gąski. Ja osobiście zrobiłem nim ponad 2,5k dmg na VIII.

Opublikowano

Lepszy Lowe czy T34 do zarobku? (bez premki) Wady? Zalety?

Zależy jakim trybem gry lubisz grać.

Jeżeli lubisz stać gdzieś w krzaczku i z daleka ' snajpić ' to bierzesz Lowa.

Chyba, że lubisz walczyć w pierwszej lub drugiej linii to bierzesz T34.

Więcej zarabia T34, ponieważ zadaje większa obrażenia niż Lowe. Przy bitwie 2000 dmg T34 wychodzisz na plus około 40k.

T34 zalety:

- Bardzo dobre działo z dużym dmg i penetracją

- Twarda wieża

- Możliwość opuszczania lufy.

- W miarę mobilny

Wady:

- Słaby pancerz (oprócz wieży)

- Pociski za 1000

- Dosyć długo ładuje

A o zaletach i wadach Lowa poczytaj sobie tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/666672-inne-zalety-i-wady-premium-tanka-8-tieru-loewe/ 
Opublikowano

<p>mam pytanie moglibyście polecić mi jakiś czołg 10 tieru, chodzi mi by był bardzo twardy ale też by nie miał słabego działa, lubię grać w 1 lini.</p>

Opublikowano

<p>mam pytanie moglibyście polecić mi jakiś czołg 10 tieru, chodzi mi by był bardzo twardy ale też by nie miał słabego działa, lubię grać w 1 lini.</p>

T110E5, IS-7, IS-4. Typowo Pusherowe HTki. Z MT jest to chińska 120.

E-100, Maus to wsparcie, w pierwszej linii nie dają rady, ze względu na "bardzo małe gabaryty i genialną mobilność"

Opublikowano

Up:

Jak możesz powiedzieć najfajniejszy skoro nie grałeś innymi ?

Sam przeczysz sobie, najpierw piszesz żebyśmy Ci podali inne tanki, a teraz piszesz że i tak t-25 lepszy.

Patrząc na penetrację i statystyki. jest najbardziej medowaty też.

Opublikowano

Ja wam polece E-75. Po najnowszym patchu usunęli najmocniejszy silnik i zwiększyli prędkość oraz mobilność czołgu. Teraz gra się nim o wiele lepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...