Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o wszystkich czołgach gry :)

Krzychu39

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

który 8T niemieckiego TD? Ferdek czy jg?

Idź w Ferdka. Na IX T. masz o 1 załoganta więcej, a jak nie kupujesz złota to będziesz musiał robić od 75%.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

to lepsza mobilność czy pancerz?

Pancerz pochylony, działa podobnie. Mobilność o niebo lepsza. Jeśli masz inny czołg zrób sobie na nim załoganta.

Opublikowano

Zależy e4 ma plus, że ma obracaną wieże. A e3 zaczepisy pancerz i szybsze przeładowanie ;) tylko wieża mu sie nie obraca ; p

Wiec wszystko zależy od wielu współczynników takich jak taktyka np. na Cw ;) mapa itp ;) trudno określić który ma lepsze zastosowanie; d

Opublikowano

Jakiego tanka premium wybrać SU-122-44 czy DOzbierać i kupić JagdTiger 8,8 cm

Opublikowano

Dozbieraj. Jagoda to najlepiej zarabiający Prem tank.

Dla mnie najlepiej zarabia T34. 8,8cm też jest niczego sobie.

Zależy e4 ma plus, że ma obracaną wieże. A e3 zaczepisy pancerz i szybsze przeładowanie ;) tylko wieża mu sie nie obraca ; p

Wiec wszystko zależy od wielu współczynników takich jak taktyka np. na Cw ;) mapa itp ;) trudno określić który ma lepsze zastosowanie; d

Tak myślałem, że będzie ciężko wybrać. Pójdę w te z wieżą, bo przyzwyczajony jestem. A jak będzie slabo to można zrobić obie :)

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

Do T-34-85 lepiej mieć 122 mm U-11 czy czy 85 mm D5T-85BM

To chyba logiczne, że najlepsze jest topowe działo. Uprzedzając twoje następne pytania: Siła to nie jedyny wyznacznik skuteczności działa. "Celność, szybkostrzelność, penetracja też jest ważne." :)

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

Pytanko: Polecacie drzewko AT-2 AT-8?

Czy lepiej w SU-85/100?

Chodzi mi i niszczyciele V/VI jaki najlepszy.

Gram AT-2 I powiem tylko, że gdy mam szczelinę to 5 na mnie nie daje rady, same rykoszety siadają :P

"My World is in your Head..."

Pierwszy Polski blog o grze Vampyr:
http://www.czasnawampyr.pl/category/news/

Opublikowano

Czy lepiej w SU-85/100?

Gram AT-2 I powiem tylko, że gdy mam szczelinę to 5 na mnie nie daje rady, same rykoszety siadają :P

Powiem tak.

Brytole - bunkry na gąsienicach, do VII t działka to porażka, dużo HP.

Rosja - szybkie, od VI t mają pier&%$#ięcie, mało HP.

Ogólnie polecam ruskich, ale brytyjskie też nie odstają. Ciężki wybór, zależy czy wolisz szybkie czołgi czy wolne.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

T34 premium ma drogie pestki? Porównywalne z pestkami T26E4 SP? i ile zarabia ten t34?

W T34 jeden pocisk kosztuje 1.000, a w SP 250

Według statystyk zarabia średnio 21.000

Statystyki są stąd. Co niektóre tabele kłamią. Złe dane mają, albo źli gracze zaniżają wynik.

Dla porówniania- według statysyk Type62 zarabia średnio 8,700 ??? 0-o WHAT the fuck ??

Trzeba być skończonym debilem, żeby taki wynik uzyskać. Przy BARDZO złej bitwie zarabiam MINIMUM 16k. Średnio 25-30k.

http://www.vbaddict.net/statistics.php?tier=0&tanktype=0&nation=0&premium=0&fieldname=creditsn&mapid=0&modeid=0&team=0&battles=0&groupby=0

x

Opublikowano

Czy lepiej w SU-85/100?

Jeżeli idziesz tylko do 5/6 to wybierz Nacje Brytyjską, ponieważ mają bardzo dobry pancerz oraz działa z dobrą penetracją i bardzo dobrym przeładowaniem.

MKS™, wspomniał, że SU-100 ma pierdnięcie i z tym się zgodzę, ale niestety długo ładuje. (ok. 14 sec.)

Opublikowano

Co mi powiecie o ST-1 ? :D Bo właśnie powoli kupuję ST i nie wiem jak tym grać, bo się dopiero teraz zebrałem żeby zrobić drugą linię HT, więc... Powiedzcie mi coś o tym dziwnym człogu patrząc na pancerz xD

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

skubany już chciałem zadać pytanie:D a więc mówisz is-7 hmm dobry pancerz staraj się wystawić tylko jego kąty bo on często rykoszetuje albo to tylko u mnie tak:D jesteś dosyć mobilny i szybki więc 1 linia hmm możliwe;- radził bym ci wspierać ht bo jesteś jednak ht ale o mobilności md:) tak ja gram isem:)

Opublikowano

IS-7 dopiero jak się rozpędzi to jest szybki. Ma wolny rozpęd (szybciej rozpędza się np. E5). Generalnie nie ma mobilności meda, ale wolny nie jest.

Opublikowano

@up, on po prostu kopiuje posty, żeby je nabijać, ten post który skopiował jest mój... #KSEROBOJ

Pomogłem? ;) Daj like :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...