Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o wszystkich czołgach gry :)

Krzychu39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A nie lepiej na odwrót? Z T28 można odblokować T28 Prototype. Po za tym wieża przez ż : )

Jestem na taty kompie gdzie gram w wota i mi się nie podkreśla ;/ nie wiem za co mam tą 5 z polskiego ;p

W jakiej kolejności badać moduły na centurionie I? Co sądzicie o Xt tej linii? FV4202

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

T10 z tej linii to gówno jak ich mało... Największy szrot w tej grze (ten czołg to nieporozumienie. On jest gorszy od T9, nawet od niektórych T8...)

A moduły? Napewno jak najszybciej wieża i działo, potem silniki itp...

Jeszcze jedno - T25/2 jest świetnym TD - nie wiem co ty od niego chcesz. Ma dobre camo, mobilność, działo, pancerz. Bardzo zrównoważony, przez co świetnie nim się gra...

Opublikowano

Jaką linię TD USA polecacie od 7-tier z obrotowymi wiżami ,czy bez? :ninja: Mam dylemat ,bo jestem na rozstaju dróg!

Czekam na konstruktywne wypowiedzi! B)

Opublikowano

Ta z wieżami ponieważ jest tam moim zdaniem najprzyjemniejszy niszczyciel czyli Hellcat. Sa takzde jeszcze 2 super td : t49 i t25/2.

Jak narazie w tej lini nie podobal mi sie tylko t28 prototyp ktory jest strasznie wolny i w moim odczuciu jest kartonowy.

Protka mozna przesc na zwykle t28 i zrobic druga linie.

Obecnie ma t30 ktore powinno sie spodobac wszystkim fanom t29 i t32 bo gra nimi podobnie choc na IX i X tierach juz wieza nie jest tak skuteczna.

860331433165800174608.png

Opublikowano

Ta z wieżami ponieważ jest tam moim zdaniem najprzyjemniejszy niszczyciel czyli Hellcat. Sa takzde jeszcze 2 super td : t49 i t25/2.

Jak narazie w tej lini nie podobal mi sie tylko t28 prototyp ktory jest strasznie wolny i w moim odczuciu jest kartonowy.

Protka mozna przesc na zwykle t28 i zrobic druga linie.

Obecnie ma t30 ktore powinno sie spodobac wszystkim fanom t29 i t32 bo gra nimi podobnie choc na IX i X tierach juz wieza nie jest tak skuteczna.

Skoro T28 Prot to Papier dla ciebie, to boje się pomyśleć, co będziesz sądził o E4...

T28 to najprzyjemniejszy TD tej linii. 400HP co 8.7sec z świetną penetrą i dobrym pancerzem. Dobre camo i zasięg widzenia. Czołg cudo.

Opublikowano

Czy w is-8 i is-7 często pada magazyn, tak jak w przypadku is-3? Bo nie wiem czy resetować naprawę u ladowniczego :>?

Opublikowano

Resetuj? W każdym czołgu się resetuje, bo zmiejsza tą pojebaną szansę uszkodzenia ammo o 12.5%

Na kv-1 czy na kv-1s baardzo żadko mi się psuje i lepszym rozwiązaniem jest naprawa, jak jest w przypadku is-8 i is-7?

czekam na odp...

Opublikowano

Na kv-1 czy na kv-1s baardzo żadko mi się psuje i lepszym rozwiązaniem jest naprawa, jak jest w przypadku is-8 i is-7?

czekam na odp...

W is-8 i is-7 jak gralem to tylko czasami zdarzylo mi sie zeby rozwalili mi ammo.

A poza tym co sadzicie o t69 bo jestem bardzo ciekawy jak sie nim gra a jestem dopiero na T21 i ten czolg to Gónwo.

Opublikowano

W is-8 i is-7 jak gralem to tylko czasami zdarzylo mi sie zeby rozwalili mi ammo.

A poza tym co sadzicie o t69 bo jestem bardzo ciekawy jak sie nim gra a jestem dopiero na T21 i ten czolg to Gónwo.

T69 kupuj jak masz dużo hajsu na gold ammo. 173 peny to mało. Szybko przeładowuje magazynek 4 pestki co 2s. Na goldzie fajny bez jest ciężko.

Opublikowano

co sądzicie o czołgu T-43 i dalsze czołgi z tego drzewka? Hity max 200, 380 fartem

Wstrzymaj się z tą linią, bo w 8.10 będzie kolejna Xt MT ruskie i zdobywając 8T możemy odblokować 3x Xt

Opublikowano

Sory moze glupie pytanie, ale mam 8k golda i nie wiem jaki premium tank kupic. Najbardziej ciekawi mnie su 122 i e25 . Co do su mysle ze fajnie by sie gralo bo mialem su 100 i gra nim to bajka :-D Ale nie wiem czy zarobie nim wystarczajaco bo pociski i naprawa nie jest najtansza :-(

4758463064.png

Opublikowano

Sory moze glupie pytanie, ale mam 8k golda i nie wiem jaki premium tank kupic. Najbardziej ciekawi mnie su 122 i e25 . Co do su mysle ze fajnie by sie gralo bo mialem su 100 i gra nim to bajka :-D Ale nie wiem czy zarobie nim wystarczajaco bo pociski i naprawa nie jest najtansza :-(

50k bez premki na su to norma. e-25 to bardziej zabawka niż zarabiacz.

Opublikowano

Bierz suczkę, ponieważ lepiej zarabia oraz jak Cię wrzuci na 7 to jest miazga.

E25 losuje czasem nawet nawet jak scouta i po drugie o wiele mniej zarobisz.

Opublikowano

Czym się wyróżniają brytyjskie arty?

Które arty aktualnie są najcelniejsze i którymi zacząć robić drzewko art na początek?

Jedyna moja styczność z artami to lefH.

Opublikowano

Czym się wyróżniają brytyjskie arty?

Które arty aktualnie są najcelniejsze i którymi zacząć robić drzewko art na początek?

Jedyna moja styczność z artami to lefH.

Najcelniejsze to niemcy

Brytyjskimi nie grałem, ale mają ogromny wychył działa, niskie tiery wiem że szybki rld

Opublikowano

Nw czy to będzie jako dbl czy nie ;p

IS-8, opłaca się badać wieże? Pancerz ma identyczny, jedynie różnica w zasięgu widzenia. Czy może tam kąt tej wieży lepszy? I przy okazji kolejność badania modułów na is-8?

Opublikowano

dzialo a potem is7

chyba ze chcesz zalarzyc dosylacz itp

to dzialo > gaski > is7

wieza doja lepszy zasieg widzenia i troche hp i moze troche lepiej odbija ale dalej to karton jak dla mnie nie oplaca sie

860331433165800174608.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...