Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o wszystkich czołgach gry :)

Krzychu39

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będę dawał umiejętności załodze VK 36.01 (H). Standardowo dać naprawę ?

Ja najczęściej proponuję na I naprawę lub camo ale tylko na początek. Jak się dobija do 99% lub 103% (czyli jedne caly i 3% drugiego) można zresetować. Dlaczego tak ? Bo jak weżniesz np. szósty zmysł, zajmuje ci on tylko slota i nic nie daje. A w tym czasie naprawa na 50% zwiększa ci szanse na przeżycie lub fraga :)

Opublikowano

Jak zresetujesz dajesz:

Dowódca: Szósty zmysł, BiA, Naprawa

Celowniczy: BiA, Strzał z biodra, Naprawa

Kierowca-mechanik: BiA, Gładka Jazda, Naprawa

Radiooperator: BiA, Rozeznanie w Sytuacji, Naprawa

Ładowniczy: BiA, Bezpieczne Magazynowanie lub Desperant, Naprawa

Oczywiście możesz dać Brother in Arms na II umiejętność, a zamiast Naprawy na III możesz dać inne :) Ja daję tylko radę, wybór należy do ciebie.

Pamiętaj jeszcze, że na E-100 dochodzi ci kolejny Ładowniczy !

Opublikowano

Czyli robię tak : Dobijam do 100% naprawy, reset, daje tak jak napisałeś + 2 umiejętność naprawę, wbijam znowu jej 100%, reset i na 2 daje kolejne perki i na 3 znowu naprawę tak ?

Opublikowano

Niekoniecznie. Na 2 perku możesz odpuścić sobie już robienie Naprawy i resetowanie. Najważniejsze jest, żeby po prostu nie zajmowały ci slota umiejętności, które działają dopiero po osiągnięciu 100%. Zwracam uwagę także na to, że reset umiejętności opłaca się tylko i wyłącznie za kredyty (w promocji zresetujesz za 10tyś, także warto czekać), a najbardziej za golda (w promocji 100) :)

Opublikowano

Nie bierz BiA na pierwszą perkę jeżeli dajesz w dowódcy 6th Sense. Marnowanie perka. Daj wszystkim naprawę, przy 100% zmień WSZYSTKIM na BiA. Potem daj naprawę i przy 100% drugiej perki reset i daj na drugą perkę Szósty Zmysł, Hamowanie Sprzęgłem, Bezpieczne Magazynowanie i takie pierdoły.

Opublikowano

Albo jak da na pierwszy szósty zmysł, to niech da na wszystkich "pierdoły" a na drugim dopiero BiA. Może i ciężej, ale przynajmniej ma żarówke.

Opublikowano

Up:
Ja zacząłem tą drogę od leoparda 5t i powiem, że 7t był do bani, indien panzer już lepszy, dobra depresja działa, pancerz nawet coś tam odbijał, dobra pene działka.

Leopard PT A jedne wielkie dno, nawet po wymaksowaniu, nic nie odbija ( indien więcej odbijał ... ), słaba depresja działa, często rozwalają nam ammo, uszkodzenia działka tylko 390, słaba szybkostrzelność, arta może zdjąć nas na strzała,

Dobra penetracja, dosyć mobilny, dobrze świeci, niska szansa pożaru.

Leopard 1 :

Brane z wiki wot :

Plusy:
Duża szybkość i mobilność, jest to tak szybko, ale wolniejszy od Bat Chata
Drugi najlepszy p / w wskaźnik
Jeden z kilku czołgów z najcelniejszym działkiem w grze
Dosyć dobre camo
Dobra depresja działa
Bardzo dobry zasięg widzenia. Na równi z tier IX M46 Patton

Wady:
Bardzo słaby pancerz, nieznacznie silniejszy niż Bat Chatillon 25 t
Moduły łatwo uszkodzić : wieża i ammo.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

A ja mam pytanie.

A mianowicie, jaki byście polecili mi czołg z VII tieru, dodam że nie gram zbytnio niszczycielami bez wieży, czyli SU-122-44 i E-25 odpada.

Opublikowano

Chodzi ci o LT, MD, HT ?

Generalnie mi najlepiej się grało T29 z ciężkich. Wystawiasz wieżyczkę i praktycznie tylko strzelasz.

Opublikowano

A bez premium? 40k? Przy teoretycznym założeniu że robie po 1k dmg to ile wycisnie?

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

1k dmg ? To gdzieś z 25k. Jednak nie tylko w okół dmg kasa się kręci. Za capowanie i zbijanie jest sporo, za dmg z podświeceniem itd...

PS: 1k dmg to 3-4 strzały także... Najlepiej wrócić całym z bitwy, wtedy - koszty naprawy to kasy sporo.

Opublikowano

Ile zarabia T34 bez premki?? Chodzi o premium tank VIII USA. Drogie ma pestki i naprawe?

9e5d547b6355b67b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...