Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o wszystkich czołgach gry :)

Krzychu39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale wy wszyscy pierdolicie. Obj 263 ma z przodu lepszy pancerz od Mausa noobki, jest najmobilniejszym TD T10 po Fochu, a jego działo kosi...
Obj 268 ma za to lepsze camo, lepszego golda, lepsze obrażenia.
DPM mają taki sam.

@up:
Jak narazie jestem na T9 HT USA - wszystkie pojazdy z tej linii, oprócz T1 HT są świetne i godne polecenia.

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam st-I Moja ostatnia bitwa :

Zwyciestwo!Bitwa: Fiordy 21/10/2013 05:23:16Czolg: ST-IDoswiadczenia: 3,318Kredytów: 351,509Osiagniecia w walce: Stalowa sciana, Specjalista, Snajper, Medal Radley'a-Waltersa, Odznaka mistrzowska:"As pancerny"

Bez x3 250k kasy za 50k expa dziennego ;)

Opublikowano

Ale wy wszyscy pierdolicie. Obj 263 ma z przodu lepszy pancerz od Mausa noobki, jest najmobilniejszym TD T10 po Fochu, a jego działo kosi...

Obj 268 ma za to lepsze camo, lepszego golda, lepsze obrażenia.

DPM mają taki sam.

@up:

Jak narazie jestem na T9 HT USA - wszystkie pojazdy z tej linii, oprócz T1 HT są świetne i godne polecenia.

T1 HT to słaby czołg? Jest mobilny, ma mocną wierze i dobry wychył działa, ładuje 3sekundy i wali po 140. Kv1 przy tym to GÓÓÓWNO.

Także pozdrawiam, widzę już jak Ci się fajnie będzie grało T110e5, haha.

Opublikowano

T1 HT to słaby czołg? Jest mobilny, ma mocną wierze i dobry wychył działa, ładuje 3sekundy i wali po 140. Kv1 przy tym to GÓÓÓWNO.

Także pozdrawiam, widzę już jak Ci się fajnie będzie grało T110e5, haha.

Myślisz, że szedłem przez ten jeden wielki weakspot zwany T1 HT?

Grubo się mylisz.

Od razu skoczyłem z Jumbo do M6, więc pozdrawiam :*

Opublikowano

Co sądzicie o T-34-3 ? Warto go kupić ? Czy może jakiś inny czołgo premium VIII tieru ?

Em, powiem tyle: dla mnie, oprócz SPka jest to najgorszy PT jaki wlazł do tej gry. Lepiej zainwestować w JgTigera 8.8, Loewe, ISa-6, nawet T34.

Opublikowano

Em, powiem tyle: dla mnie, oprócz SPka jest to najgorszy PT jaki wlazł do tej gry. Lepiej zainwestować w JgTigera 8.8, Loewe, ISa-6, nawet T34.

Słowo klucz: dla Ciebie.

Czołg dupy co prawda nie urywa, okrojona wersja typka ale niezapominajmy że wybór medów premium 8t nie jest za rewelacyjny :P

76561198001815076.png
Opublikowano

churchil jest wolny, pancerz ujdzie, działo tragiczne. Nie polecam

KV najlepsza 5, pro pancerz (najlepszy z 5t) działo topowe dobry rld dmg wystarcza penetracja nawet na 6t styknie

Opublikowano

churchil jest wolny, pancerz ujdzie, działo tragiczne. Nie polecam

KV najlepsza 5, pro pancerz (najlepszy z 5t) działo topowe dobry rld dmg wystarcza penetracja nawet na 6t styknie

Churchill ma tragiczne działo? Najlepsze działo na tierxe deklu. Pancerz spoko, mobilność ujdzie.

KW-1 to gówno. Prawie brak pancerza (przebijam wszystkim z pene 90+, działo równie celne co każdy rusek, skupia wieczność, prawie w ogóle się nie porusza, najniższa pene z HT na tierze...

Opublikowano

Churchill ma tragiczne działo? Najlepsze działo na tierxe deklu. Pancerz spoko, mobilność ujdzie.

KW-1 to gówno. Prawie brak pancerza (przebijam wszystkim z pene 90+, działo równie celne co każdy rusek, skupia wieczność, prawie w ogóle się nie porusza, najniższa pene z HT na tierze...

90 pene przebijasz kv? chyba od tyłu -_-

Jak gram kv ani razu mnie churchil nie przebił... (przynajmniej od przodu)

Najlepsze działo na V twierze? hmmm... a kv nawet nie przebije... dmg po 100 co kilka sec (rld dobry ma)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...