Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o wszystkich czołgach gry :)

Krzychu39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w zaleznosci od bitwy ale za ok 2k dmg zrobionego i wygrana to ok 40k bez premki. Ale jest to tez zalezny dmg czy jest zrobiony ze snajpienia cze z bliskiego kontaktu

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w zaleznosci od bitwy ale za ok 2k dmg zrobionego i wygrana to ok 40k bez premki. Ale jest to tez zalezny dmg czy jest zrobiony ze snajpienia cze z bliskiego kontaktu

Posrao cię ? 40k to ja moge na zwykłym czołgu zrobić... Zarabia on ok. 80k (jak nie więcej). Na Type59 w kijowej bitwie, leci mi na czysto 30k...

Opublikowano

co sądzicie o medzie amerykańskim 10 tier ? czy dorównuje on swoim cięzkim kolegą chciałem iść właśnie tą drogą

było by miło gdybym za pomoc dostał +

Opublikowano

Co sadzicie o ELC AMX ?

Dla mnie jest swietny Plusy :

1. najlekkszy czolg zewzgledu na poziom nawet 3 tier jest od niego ciezszy

2. zwrotny i szybki pod gure luzem 40km/h

3.dobre dzialo zewzgledu na penetracje rysuje nim 10 tier

4.jest maly latwo wykiwac inne czolgi zwlaszcza te z dluga lufa np. is-3 nie darady on schylic tak lufy bo jest za dluga

Minusy:

1.niema obracanej wiezy

2. slaby pancerz

3 latwo go ztaranowac

4. jest to czolg lekki wiec bitwy beda zawsze z wyzszym tierem jedynie jak gram w plutonie to czasem do 5 tieru

Opublikowano

co sądzicie o medzie amerykańskim 10 tier ? czy dorównuje on swoim cięzkim kolegą chciałem iść właśnie tą drogą

Nie jest to prosty Med - tyle powiem. Jak się nauczysz nim grać -miodzio. Sprawia mnóstwo przyjemności. Co do pytania - każdy czołg jest dobry w czym innym. Nie można powiedzieć, że jakiś czołg jest lepszy. No - może poza FV4202. Od tego każdy med jest lepszy. Ale Patton nie jest słaby - jest trudniejszy niż takie T-62A.

Opublikowano

Co sadzicie o ELC AMX ?

Dla mnie jest swietny Plusy :

1. najlekkszy czolg zewzgledu na poziom nawet 3 tier jest od niego ciezszy

2. zwrotny i szybki pod gure luzem 40km/h

3.dobre dzialo zewzgledu na penetracje rysuje nim 10 tier

4.jest maly latwo wykiwac inne czolgi zwlaszcza te z dluga lufa np. is-3 nie darady on schylic tak lufy bo jest za dluga

Minusy:

1.niema obracanej wiezy

2. slaby pancerz

3 latwo go ztaranowac

4. jest to czolg lekki wiec bitwy beda zawsze z wyzszym tierem jedynie jak gram w plutonie to czasem do 5 tieru

Hehe, nalekkszy :D, gure :D A tak to ogólnie tank spoczko, gra mi się nim świetnie, ale jednak ciężkie, wielkie, wolne, twarde i z jebn*ęciem to jest coś dla mnie ;>

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

Mam jgpanther i o wiele lepsza jest 10,5. Większy dmg i szybciej celuje.

8.8cm, dlaczego ?

- Ma więcej pestek,

- Więcej penetracji (owszem, o 3mm, ale czasem to 3mm może uratować komuś dupę),

- Ma lepszą celność,

- Ma większą szybkostrzelność,

- Jest tańsze (kupno pocisków).

Jedyne minusy to mniej dmg... Kto co lubi, ja tam wolałem jeździć z 8.8...

Opublikowano

@quanerr

Idź w linię T57 Heavy. Czołg mobilny, a na dodatek od 7T. mają magazynki.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...