Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o wszystkich czołgach gry :)

Krzychu39

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem T21, ze względu na klockowatość amx-a. Jeżeli mówimy o działach, to magazynek 12t to zarazem jego zaleta jak i wada. T21 ładuje ok. 3s, a 12t ok. 20s (magazynek). Moim zdaniem T21 jest lepszy, ale to zależy od twoich upodobań. Jeżeli robiłeś już wcześniej linię do E5, masz praktycznie wymaksowanego T21, a amx musisz robić...

Opublikowano

Który czołg lepszy AMX 12T czy T21? Bo nie posiadam znacznej ilości kredytów a obydwa czołgi (ELC i M7) mają po 25k expa.

12t ma kurewsko magiczny pancerz, odbijający i biorący na klatę X tiery.

moim zdaniem lepszy 12t

shoob.png

Opublikowano

Który czołg lepszy AMX 12T czy T21? Bo nie posiadam znacznej ilości kredytów a obydwa czołgi (ELC i M7) mają po 25k expa.

Na 12T można próbować nabijać stalową ścianę. Czołgi takie jak np. hellcat nie mają szans. Padną na magazynek.

Opublikowano

kilka pytań: dot elc

Jakie perki brać? Teraz kończe żarówe i jazdę terenową.

Jaki perk na celowniczego w 12T?

W jakiej kolejności badać 12t?

Opublikowano

Jeżeli jest słabo opancerzone i wolne, to boje się pomyśleć, co będziesz sądził o stock T29 (stock KV-3 jest mobilniejsze). Kątuj przodem - mało czołgów cie wtedy przebije. Wykorzystuj dobrą zwrotność i przyśpieszenie, graj w drugiej linii, wykorzystaj bardzo dobre działo.

Opublikowano

M6 ? Cudowny czołg. A T29 to taki jego starszy brat. Czołg ten ma dobrą szybkostrzelność, penetracje oraz dmg. Celność może nie jest powalające, ale w dzisiejszej erze W.oT-a to nie ma większego wpływu... Z pozoru nie jest pancerny, ale przód potrafi sporo pochłanąć za 0. Pozatym dobry do kątowania. Mobilność jak na HT, także większych problemów z podjechaniem w dane miejsce mieć nie powinieneś :)

Opublikowano

Lorriane 155 mle. 51.

Czy Canon de 155 mm. wchodzi na nią bez gąsek?

Nie zdążyłem tego sprawdzić na teście.

Czy Lorka 155 51 jest "lepsza" od swojej poprzedniczki?

Jak długo się skupia, przeładowuje (względem 155 50) przy załodze 100% ?

Jak sprawdza się Canon de 155mm. w praktyce? Czy mogę się spodziewać większych średnich trafień niż +/- 400 ?

#Edit:

Właśnie ją zbadałem i... do tego kolca nie da się włożyć niczego na stockowych gąskach T_T

Opublikowano

Pytanie jest następujące:

Posiadam AMX 40? Nawet dokładnie modelu nie pamietam. IV tier, przed ELC.

Jest to najgorszy czołg jakim miałem przyjemność grać, mimo ciekawego pancerza.

Przejdźmy do ELC.

Ma on dwuosobową załogę, co nie kalkuluje się z AMX 12t (trzyosobowa załoga)

Czy dobrym rozwiązaniem będzie zbadanie ELC, jego modułów i AMXa 12t z wolnego expa i grę rozpocząć dopiero na 12t? Chodzi głównie o załogę.

Opublikowano

Hellcat i Jackson są dla mnie na równi.
T25/2 jest za to gorszy od T25 AT.
T28 Prot jest lepszy od T28
T95 jest lepsze, dla kogoś kto woli grę w krzakach, a T30 gra się wieżą. Moim zdaniem T95 jest trochę lepsze.
T110E3 jest lepsze pod względem pancerza i działa, T110E4 ma tyćkę lepszą mobilność i wieżę która wykonuję pół obrotu. Osobiście wolę linię T110E3.

Przejdźmy do ELC.

Czy
dobrym rozwiązaniem będzie zbadanie ELC, jego modułów i AMXa 12t z
wolnego expa i grę rozpocząć dopiero na 12t? Chodzi głównie o załogę.

...
Czy ciebie really popierdoliło?
ELC jest czołgiem bardzo dobrym, przyjemnym itp itd. Omijanie go dla takiej wielkiej kupy gówna jakim jest 12T (oczywiście porównując do innych scoutów o tierze zbiliżonym) to największa zbrodnia jaką można wyżądzić.
ELC odblokuj moduły z Freeexpa, ale AMXa 12T exp samemu.

Opublikowano

Przejdźmy do ELC.

Czy dobrym rozwiązaniem będzie zbadanie ELC, jego modułów i AMXa 12t z wolnego expa i grę rozpocząć dopiero na 12t? Chodzi głównie o załogę.

ELC jest zbyt dobrym czołgiem... Moduły free exp, a nawet go sobie zostawisz jak zobaczysz to działo :)

Opublikowano

co sądzicie co wybrac su152 czy su100m1 bo niewiem czy 0b.268 czy ob.263 prosze o pomoc

Ob.268 ma słabszy pancerz, ale za to lepsze dmg i jest trochę wolniejszy.

Ob.263 ma lepszy pancerz, słabsze działo ale jest dosyć mobilny.

Co ty człowieku pierdolisz, hahah.

Oba objecty są mobilne, oba mają papierowy pancerz, ale jak już się będziesz o to kłócił to 268 ma lepszy, a nie 263 !!!

A co do dmg 268 ma go większego, natomiast dps na minutę większy ma 263. Posiada działo on is-a 7 bijące 2x szybciej od niego przy tych obrażeniach 500-600...

Ja nie lubię rusków, ale jeżeli mam wybierać to wybiorę 268.

Opublikowano

Co ty człowieku pierdolisz, hahah.

Oba objecty są mobilne, oba mają papierowy pancerz, ale jak już się będziesz o to kłócił to 268 ma lepszy, a nie 263 !!!

A co do dmg 268 ma go większego, natomiast dps na minutę większy ma 263. Posiada działo on is-a 7 bijące 2x szybciej od niego przy tych obrażeniach 500-600...

Ja nie lubię rusków, ale jeżeli mam wybierać to wybiorę 268.

nie pierdol bo rodzine powiększysz nie maja papierowych pancerzy wybierz obj.268 ma pancerz pod dobrym kontem i na dalsza odleglośc jego przebicie jest malo prawdoodobne a 263 to prostokąt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...