Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o wszystkich czołgach gry :)

Krzychu39

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmmm , jaki czołg premium do 5500 golda polecacie ?

Najlepiej żeby miał dobra jeb*iecie.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Czy czołg T2 Light jest dobry do grania na niskich tierach? Ktoś ma? miał? można coś ugrać więcej niż innym nonpremium 2 tierem? Pozdrawiam

Bardzo przyjemny. Ma bardzo fajny karabinek (15 strzałów w salwie) i świetną mobilność. Nie będziesz żałował, że go kupiłeś.

Opublikowano

Hmmm , jaki czołg premium do 5500 golda polecacie ?

Najlepiej żeby miał dobra jeb*iecie.

SU100Y

130mm i dosc duza penetra jedyny minus to taki ze dosyc duzy reload

ja bym polecil kupic PZIVS

Age is just a number :)

Opublikowano

Czy czołg T2 Light jest dobry do grania na niskich tierach? Ktoś ma? miał? można coś ugrać więcej niż innym nonpremium 2 tierem? Pozdrawiam

na niskich tierach najlepszy według mnie jest M18 mały niszczyciel ale ma kopniecie

Opublikowano

M18 to TD T6 zwany Hellcatem. Chyba chodziło ci o T18. PS - Ciekawostka. Czołgi z serii T były tylko projektami i ew. były ich pojedyncze sztuki do testów, za to z serii M były czołgami seryjnymi, biorącymi udział w bitwach (wyjątniem jest M6)

Opublikowano

Powiedzcie mi. Czy naprawde IS nie przebija niczego. I ledwie co trafia. Czy tylko ja nie potrafię grać.
70% +/- gier t34 wychodzę z średnio 2 fragami. A is... prawię zawsze żadnym

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

@up

Powiedz mi czy masz wymaksowanego tego is' a czy stockowego??:) Ja już nie pamiętam jak sie gra ruskim isem bo grałem nim dawno ale nie tak dawno gralem is-2 to samo działo prawie ;) i powien że przyjemnie mi sie nim grało :)

Ps. Nie fragi sie licza tylko dmg :)

Opublikowano

@up

Powiedz mi czy masz wymaksowanego tego is' a czy stockowego?? :) Ja już nie pamiętam jak sie gra ruskim isem bo grałem nim dawno ale nie tak dawno gralem is-2 to samo działo prawie ;) i powien że przyjemnie mi sie nim grało :)

Ps. Nie fragi sie licza tylko dmg :)

Wiem że się nie liczą. Ale chodzi mi pod względem Dmg. (Nigdy nie Ksuje, chyba że trzeba xP)

Wymaksowanego.

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Teraz proponuje zacząć hejt t-50 (zniszczonego przez update 0.8.7) i nowego Mt-25. Czas start!

Welcome to my YT Channel (Click)

Sig.png

Opublikowano

t50-2 był przesadzony taki zadowolony zasuwał sobie +80 z driftem i tak jeździł a porównywał go ktoś do innych czołgów ? NIE !

taki t71 jest (był) od niego wiele wolniejszy mimo iż był t7 podobnie amx'y itp

signature.png

Opublikowano

t50-2 był przesadzony taki zadowolony zasuwał sobie +80 z driftem i tak jeździł a porównywał go ktoś do innych czołgów ? NIE !

taki t71 jest (był) od niego wiele wolniejszy mimo iż był t7 podobnie amx'y itp

Nic dziwnego że skasowali T-50-2. Ten czołg nigdy takich wyników nie powinien osiągnąć.

76561198001815076.png
Opublikowano

Witam, czy ktoś mógłby mi pomóc w wyborze czołgu? najlepiej aby był szybki i zwrotny.

ELC AMX oczywiście. Polecam dojść do niego free expem.

Jaka linia medów wg. was jest najlepsza? Poza francuzami. Mam dwa miejsca w garażu i zamierzam je na to wykorzystać :)

Opublikowano

ELC AMX oczywiście. Polecam dojść do niego free expem.

Jaka linia medów wg. was jest najlepsza? Poza francuzami. Mam dwa miejsca w garażu i zamierzam je na to wykorzystać :)

Ruska albo chińska.

76561198001815076.png
Opublikowano

dupa

Dosyć cienki czołg, nawet jak jest wymaksowany. Najlepiej stać i kampić w krzakach, bo nie ma pancerza i jest wrażliwy na ostrzał. Jednak z finalną lufą ma wielki rozrzut, co nie czyni go znakomitym snajperem, jednak odłamki dają się we znaki wrogom. Moim zdaniem najgorszy czołg do przejścia ale idzie nim grać :)

@UP

Chińczycy mają bardzo dobrą IX (WZ-120) ale wydaję mi się, że 121 i T62A jest baaardzo porównywalne. Zwróć jednak uwagę, na czołgi przez które musisz iść. Wolisz LT (59-16, WZ-131, WZ-132) czy medy (Type58, T-34-1, T-34-2) ?

Opublikowano

Co uważacie o Pz I C?

To jeden z moich funtanków, fajny v-max, karabinek, ale wolno się rozpędza.

Tenczowa sygnatura

Opublikowano

PYTANIE : Jaki pierwszy perk brać na SU-85 (Rosyjski niszczyciel czołgów 5poziomu) .

Załoga będzie szkolona dalej czyli SU-100, SU-100M1 itp.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...