Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] M2Bob by Slait & SandMann016 (ExpBot) po 02.02.12r.

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

teraz mam nastepujacy problem: otwieram injector perx (przez administratora), nastepnie wlaczam clienta Metina (przez administratora) i wyskakuje mi błąd:

nieprawidłowa wersja pliku 'pack/root.epk'. Prosze zaktualizowac klienta gry przy pomocy patcher.

robiłem za pomocą tego koguta, ale to nic nie daje.. jak ma ktos ten plik to jakby mógł mi dać na jakis server, z góry dziekuje, tylko zeby byl aktualny. Dam lajka !

pozdrawiam.

Zpatchuj metina ....

• Odpowiedzi 598
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

BYŁA PROŚBA O INNY HOSTING. Wrzuciłem na moje konto na nopremium. Waga taka sama jak link autora tematu.

http://www.nopremium.pl/direct/d7e1291d1c25903c8615c07ad4a8ed/c8085e42df2ba9d691dd6dbdffd8eb/M2Bob_1.0.2.rar

Jest na tamtych hostingach, gdyż właściciel chce choć w ten sposób zarobić!!! wystarczy neta rozłączyć i możesz znów pobierać.

A tu mały prezent dla was:

Turbobit.net Premium Account:

User: [email protected]

Pass: kargulo

Opublikowano

Jest na tamtych hostingach, gdyż właściciel chce choć w ten sposób zarobić!!! wystarczy neta rozłączyć i możesz znów pobierać.

A tu mały prezent dla was:

Turbobit.net Premium Account:

User: [email protected]

Pass: kargulo

Przykro mi, ale ja nie czerpię z tego ŻADNYCH korzyści.... miło z Twojej strony, że wrzuciłeś premium acc na turbobit.net, ale nie oczerniaj nikogo.

POMOGŁEM? WYNAGRODŹ MI MÓJ ZAPAŁ DO POMOCY I DAJ PLUSA. DZIĘKUJĘ

Opublikowano

@UP

Ale może niektórym nie chce się czekać aż ten autor łaskawie wejdzie i wstawi nową wersję ? ;] .

+'iki / "Lubię To "miło widziane ! :D

Opublikowano

Strzałki? Mógłbyś wstawić Screen Shota? Gdyż nie mogę Ci pomóc nie znając przyczyny.

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy to kiedyś bawiłem się w takie rzeczy. A teraz? Cóż mogę Wam napisać. Jakiś czas temu ściągnałem metina + m2bob v1.0 i zgrałem koledze na pendrive. Bociłem sobie i nagle przestał mi działać. Zrzuciłem z pendrive i mi działa. Więc dopóki nie wrzucę tego na internet to mogę Wam poradzić jedno...

1. Reinstall metka ( najlepiej usunąc pernamentnie metina i ściągnąc nowego z oficjalnej strony metin2 )

1.1 Spatchowanie metina ( musi się nam włączyć i abyśmy byli pewni zalogujmy się na świat )

1.2 Wyłączenie procesu metin2 ( wystarczy zrestartować komputer )

2 . Pobranie bota

http://www.nopremium.pl/direct/5ff05b7c2a1c5c31ccaf30ae165e18/b3a77946209ce51fe3ad6a9ac8945e/M2Bob_1.1.rar

( jeżeli plik wygaśnie proszę o wiadomość PW, oczywiście od razu wrzucam na nowo - chciałbym dodać, że wrzucając to Wam nie mam z tego żadnych korzyści, żadne punkty mi się nie ładują, ani nic - robię to z własnej, nieprzymuszonej woli.... )

2.1 Bota wrzucamy do folderu z metinem.

Voila!

PAMIĘTAJCIE !!

M2Bob jest aplikacją dodatkową do w miarę stabilnego cleinta Metin2, a więc może w nim występować wiele bugów.

PS

Jeżeli zrobicie to, co jest w punktach wyżej, wrzućcie screen i wtedy na pewno wrzucę mój folder z metinem. Czemu? gdyż nie będę wrzucał 700-800mb tylko po to, by pobrała to 1 osoba.

Enjoy!

Opublikowano

OK zrobiłem to co mówiłeś, i coś z tego wyszło. Mogę odpalić pierwszego metina i ten działa bez zarzutu, lecz gdy odpalam drugiego to oba zaczynają dostawać padaki. Wniosek = musze jechac na 1 metku chyba ze ktos cos jeszcze zaproponuje ( czyt. jakies rozwiązanie )

Pomóż innym, nie bądź obojętny ! Jedno kliknięcie a tak wiele może.

1420669638.png

Opublikowano

Znów coś z e*pvp, boże... dobra, nie będę tego komentował bo nie ma sensu...

screenshot_10.jpg

Opublikowano

Bot loguje sie jednakze, nie pokazuje swoich funkcji jak to bylo wczesniej. Ogolnie mowiac jak bym tylko obejscie wlaczyl ...

Opublikowano

Podstawowe pytanie, zrobiłeś WSZYSTKO tak jak w tutku wyżej? Czy jesteś w stanie wrzucić ss? swojego folderu z metkiem i samego błędu?

Z Twojej wypowiedzi stwierdzam, że przed UpDate wszystko działało a teraz nie działa? Pytanie moje czy nic nie zmieniałeś od tamtego czasu w metku? aktualizacje patche? może chodź raz uruchomiłeś bez obejścia?

PS

To nie epvp zrobiło tego patcha tylko siła wyższa......

Opublikowano

Polecam wam jeszcze zablokować hs, i rejestr każdego użytkownika.

Bot działa ładnie, expi, co do tej opcji kupowanie potów, jeszcze nie testowałem.

A i nie ma wejsji 1.0.3 tylko 1.1

WYSKAKUJE MI TAKI BLAD POMOZE KTOS?

uruchom ponownie do skutku, też to mi czasem wywala ale już jest ok, za 2 razem sie uruchomił bez problemów.

Opublikowano

Pomoże mi ktoś?? bo ja nie mam tej strzałki do ustawiania opcji

4021_19_03_09_12_29_23.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 600 700 800 900 1000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...