Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] M2Bob by Slait & SandMann016 (ExpBot) po 02.02.12r.

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 598
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z moich obserwacji wynika że bot sella itemki tylko w m1 i w m2 a z doliny/m3 itd nie sprzedaje bo nie ma cordów.

Dokładnie

Opublikowano

Witam mam taki problem na starszej wersji tego nie mialem problem jest w tym ze nie pokazuje sie 2 okienko z botem tzw to z opcjami pokazuje sie na chwile i znika w czym moze byc problem za dobra odp 'lajki'

Opublikowano

Mam taki sam problem jak Vebster66. Jesli ktoś wie jak naprawić to prosze pisać bo bocić nie mogę :<

Opublikowano

@Up jest 1.0.2 .

Dziś był Update bota a mi coś się zjebał* i pisze że są ciągle update....

Daj + jak pomogłem :D nic ci nie zaszkodzi.

Opublikowano

wersja nowego bota to 1.1.1 sam sciagnac jej nie moge bo mi blad w polowie wyskakuje ;/ jak by mogl ktos go tu zamiescic byl bym wdzieczny

Opublikowano

doda ktoś nową wersje? ;/

♠° SkyWaY °♠

Dawaj Plusa Nie bądz BuFu +

Opublikowano

ja sciagam ta nowa wersje ale caly czas mi wyskakuje ze mam cos nie tak i zeby sciagnac jeszcze raz wtf ;/

Opublikowano

Kilka pytan

1. jak odpalić na kamer modzie? dokładna instrukcje bym prosił, bo jak chce włączyć bota to mi wyskakuje plik metin2client.bin a chce poprzez kamer moda i gdy wpisuje metin2mod.bin to wyskakuje błąd. Proszę o dokładna instrukcję.

2. działa na priv typu pandoramt2?

Bota ściągniecie ze strony tego bota , wchodzicie w zakładkę login , logujecie si ei macie download , omg.

Opublikowano

Kilka pytan

1. jak odpalić na kamer modzie? dokładna instrukcje bym prosił, bo jak chce włączyć bota to mi wyskakuje plik metin2client.bin a chce poprzez kamer moda i gdy wpisuje metin2mod.bin to wyskakuje błąd. Proszę o dokładna instrukcję.

2. działa na priv typu pandoramt2?

Bota ściągniecie ze strony tego bota , wchodzicie w zakładkę login , logujecie si ei macie download , omg.

Po kurwe piszesz jakieś pierdoły...

1.Jak odpalić na kamermodzie a jak kurwa jak zwykłego metin2.pl

2.Działa

a ta jebnięta odp to jakieś gówno kurwa co loguję się wchodzę w download a tem registration.exe huju się nie wypowiadaj .

Daj + jak pomogłem :D nic ci nie zaszkodzi.

Opublikowano

Dzięki PuoTeck98 całkiem o tym zapomniałem czekałem na aktualizacje na forum. Jak myślicie jak wyjdzie pełna wersja bota będzie on płatny? Podobnie jak easymetin2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...