Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] M2Bob by Slait & SandMann016 (ExpBot) po 02.02.12r.

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 598
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pomoze mi ktos do cholery ?!

bot mi sie kurwa nie laduje.. pisze caly czas to jebane "plis łejt" ! a po chwili bot mi sie kurwa restartuje ! co jest do chuja ?!

Opublikowano

to se urwa przetłumacz na jezyk polski i zrozum i postepuj zgodnie ze wskazówkami ;C

trudno w ch€j prawda?

Po jakiemu to do cholery?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja mam porblem wszystko jest ok ale te glowne okno od bota juz sie nie pojawia a metek sie wlancza pomoze ktos?

Zbieram -

Opublikowano

Niech ktoś wstawi tego bota na inny serwer bo na tym co jest mi nie chce sciągnać bo jakieś błąd wyskakuje.

Opublikowano

teraz mam nastepujacy problem: otwieram injector perx (przez administratora), nastepnie wlaczam clienta Metina (przez administratora) i wyskakuje mi błąd:

nieprawidłowa wersja pliku 'pack/root.epk'. Prosze zaktualizowac klienta gry przy pomocy patcher.

robiłem za pomocą tego koguta, ale to nic nie daje.. jak ma ktos ten plik to jakby mógł mi dać na jakis server, z góry dziekuje, tylko zeby byl aktualny. Dam lajka !

pozdrawiam.

Opublikowano

Ja mam taki problem, wszystko ładnie działa ale jak włącza się client to bez menu bota. w tym pasu nie ma hp,expa itp. wie ktoś czemu? na innym kompie działa dobrze ;/

imetin_logo.png

Opublikowano

MAM ZNALAZŁEM ODPOWIEDZ NA WYSKAKIWANIE LOG!!!! jak macie wpisać ch nie wpisujcie 0 to wam na 100% wejdzie i nie wyskoczy LOG !!

Jeżeli wpisze ch inne niż zero rzeczywiście działa,ale działa jeżeli w numerze postaci też wpiszę inny numer niż 0 a własnie na tej pozycji mam chara.

Dodam,że odpalam na windowsie xp i wcześniej problem się nie pojawiał.Metin całkowicie spaczowany.Sprawdałem na metinie z zablokowanym HackShieldem i nie zablokowanym.Niestety bez skutku.

Opublikowano

Niech ktoś wstawi tego bota na inny serwer bo na tym co jest mi nie chce sciągnać bo jakieś błąd wyskakuje.

mogl by ktos wrzucic te upy na inny upolad byl bym bardzo wdzieczny

Nie nie można nigdzie indziej tego wrzucić , bo już było ostrzeżenie od strony autora że jak ktoś wrzuci gdzieś indziej linka to będzie ban na ip polski :/.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

O co chodzi z tą opcją Ulepsz 1 slot DT ?

ulepszanie itemow w wieży demonów ...

I NIE WRZUCAJCIE TEGO NA INNY UPLOAD BO ZNOW SADMANN ZBANUJE BOTA NA CAŁĄ POLSKE I NIKT SOBIE NIE POEXPI ... TYLKO DLATEGO ZE JAKIS BOT NIE UMIE SCIĄGNĄĆ ... WSZYSTKO MACIE W INSTRUKCJI ZAMIAST SPAMOWAC TO SOBIE DOKLADNIE OBEJRZYJCIE

Gleba.Ns a masz spatchowanego metina ? albo obejscie Hs ??

Opublikowano

Botek śmiga ładnie poza tym że czasem błąd wyskoczy.

Mam pytanie nie można by było zrobić większy zasięg pick-up'a ?? , i żeby zbierał to co chcemy bo po całej nocy eq w śmieciach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...