Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] M2Bob by Slait & SandMann016 (ExpBot) po 02.02.12r.

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DOWNLOAD ( wstawiam już któryś raz, nie chcesz - nie pobieraj ) 23 MB

http://www.nopremium.pl/direct/122ba3660a6373c3066b764e4c4520/6b20d9a97853d30a6815232c15762c/M2Bob_1.1.rar

POMOGŁEM? WYNAGRODŹ MI MÓJ ZAPAŁ DO POMOCY I DAJ PLUSA. DZIĘKUJĘ

• Odpowiedzi 598
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na wersji 1.1 ciagle wylogowuje postac, albo wylacza metina, nie da sie bocic :/... Ktos zna przyczyne? W ciagu 5minut zdazylo mi wylaczyc metina z 4 razy.

Opublikowano

weź daj to na jakiś normalny hosting a nie trzeba czekać i reklamy omijać daj na

http://www.zippyshare.com/

Choć pobierając z tego serwa dajcie zarobić autorom!!!

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Dobra już działa a ta opcja przestan expic kiedy pojawi sie nieznana postac to przestaje expic i gdy ona odejdzie znowu zaczyna???

Na wersji 1.1 ciagle wylogowuje postac, albo wylacza metina, nie da sie bocic :/... Ktos zna przyczyne? W ciagu 5minut zdazylo mi wylaczyc metina z 4 razy.

To samo miałem reinstall metina pomogl podczas pierwszego wlaczania moga ci bledy wyskakiwac czekaj az ci sie sam wlaczy i bedzie expic ;d

Rep

Opublikowano

Dobra już działa a ta opcja przestan expic kiedy pojawi sie nieznana postac to przestaje expic i gdy ona odejdzie znowu zaczyna???

a gdzie ty tu masz taką opcje ?

A ta opcja do ulepszania i-temków to działa tylko kowal ? Bo Klikam DT i nic nawet poleciałem do DT żeby to sprawdzić i nic ;/

Opublikowano

OK.naprawilem LOG ale teraz nie wyswietlaja mi sie funkcje bota jest mapa ale nie ma picia potow itp. Wie ktos moze co zrobic zeby to sie pojawilo?

Opublikowano

a gdzie ty tu masz taką opcje ?

A ta opcja do ulepszania i-temków to działa tylko kowal ? Bo Klikam DT i nic nawet poleciałem do DT żeby to sprawdzić i nic ;/

W zakładze anty-ban....

OK.naprawilem LOG ale teraz nie wyswietlaja mi sie funkcje bota jest mapa ale nie ma picia potow itp. Wie ktos moze co zrobic zeby to sie pojawilo?

Włacz jeszcze raz tak samo miałem ;d

Rep

Opublikowano

up

masz tak jakby w zakładce "potki itp " taka moneta i to jest od oddawania expa zaznacza żeby oddawało suwakiem wyznaczasz co ile % i już

tez tak macie tak że jak ruszacie w mieście to nieraz macie jakby na sobie sklepik i biegacie z nim po m1

SUKCES MA WIELU OJCÓW PORAŻKA JEST SIEROTĄ - Młody M

Opublikowano

Co wy gadacie. Mi Bocik ladnie smiga 1h - 0restartow:> jestem z niego dumny ^^ !

Pozdrawiam,

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

Mam pytanie do Fixela.

em co trzeba zrobić żeby bot poprawnie działał na XP ( Home Edition )

Czy trzeba odnowa pachtować nowego metka żeby działał?

I czy wgl działa na XP

Opublikowano

Mam pytanie do Fixela.

em co trzeba zrobić żeby bot poprawnie działał na XP ( Home Edition )

Czy trzeba odnowa pachtować nowego metka żeby działał?

I czy wgl działa na XP

Ta wersja już działa na XP musisz mieć najnowszego metin2 i będzie działał.

Opublikowano

mam to samo czasem poexpi tak 10 minut i loga a czasem 10 sek i loga co chwile :/

Opublikowano

Siemanko exp bot wyjechany w kosmos i tu nachodzi takie pytanko ponieważ wczoraj sobie ustawiłem go na nockę i hulał supcio a dziś usunąłem parę rzeczy i przestał to stwierdziłem że od nowa zablokuje hackshielda i odpalę sobie i tak więc zrobiłem tym oto sposobem http://www.mpcforum....lblokowanie-hs/ i mi wyskakują co jakiś czas "???????????????? ?????????? ????????? " albo mi wyłącza metina co chwile próbowałem zablokować hack shielda sposobem polecanym w tym temacie ale też nie działało , proszę o pomoc i ew. polecenie dobrego tutka jak zablokować ten syf "HS"

A bym zapomniał czasami też takie coś się dzieje i wyłącza metina

http://desmond.imageshack.us/Himg844/scaled.php?server=844&filename=92287755.png&res=medium

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...