Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] M2Bob by Slait & SandMann016 (ExpBot) po 02.02.12r.

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki Bezsens ;/ Zróbcie coś by ten Dll-Loader się wyłączał !

Gdy klikne magiczną strzałkę włącza się metek,bot i ten Dll-loader. Zawsze gdy jest ten dll-loader to po wejściu na świat wywala metina... i tak już z 50 razy ... Przedtem też tak się robiło ale za którymś razem wyłączał się dll-loader i działało...

Dll-loader jest wlaczony = Kick Metin2

Moje TuTy

[TuT]Jak zabic 1 lvl METIN2 PL

http://www.mpcforum.pl/topic/157538-tut-jak-zabic-1-lvl-metin2-pl/

[TuT]Czarny Militar.

http://www.mpcforum.pl/topic/201960-tut-czarny-militar/

• Odpowiedzi 598
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam ten sam problem co "spyke12", przy kazdym uruchomieniu bota wlacza sie dll loader by padmak i wywala metina. Macie jakies obejscie tego albo jak fixnac to?

Opublikowano

U mnie działa, ale mam taki problem, że dziwnie wyświetla, nie mogę wejść w opcje, bo po prostu nie mam ikony, która je włącza tu screen:

problemiy.jpg

Pomocy

też mam taki sam problem poradzi coś?
Opublikowano

wyskakuje mi "LOG".. co mam zrobic? ..

mozna jakos zmienic ten plik "metin2client"? zeby wybrac inna nazwe?

Blokowałeś Hs ?

A jak mam pytanie Do czego służy opcja w zakładce general---> UpItem-1 slot i tam można wpisać np. 1x i tam jeszcze jest normal i dt i czym to się różni >?<

Opublikowano

MAM ZNALAZŁEM ODPOWIEDZ NA WYSKAKIWANIE LOG!!!! jak macie wpisać ch nie wpisujcie 0 to wam na 100% wejdzie i nie wyskoczy LOG !!

Opublikowano

Nie pytam sie czy Wam dziala lub nie, tylko jak to naprawic, aby poprawnie dzialalo.

spróbuj odinstalować metina i bota i od nowa wszystko zainstalować. Może pomoże.
Opublikowano

wrzuć ktoś to na jakiś normalnych serwer, bo nie mogę sciągnać jakieś błędy na obu serwerach wyskakują, niech ktoś wstawi na inny serwer i myślę mi link na PW.

Opublikowano

POMOCY !

za każdym razem jak próbuje właczyć m2bob to pisze mi: please wait..." czekam, czekam, czekam i nic.. metin po pewnym czasie mi sie restartuje i nic.. wgl nie ma opcji bota.

mam windows7 32 bit.

pozdrawiam i prosze o pomoc.

Opublikowano

Hej, mi działa że tak powiem po połowie. Otóż czasami jak włącze M2Boba to zadziała a raz nie, chodzi głównie o te okenko expbota bo te od logowania to bez zarzutu działa. Nie wiem co z tym zrobić aby za każdym razem się włączał mam Windows XP. Nie chciałem nabijać postów więc czytałem całe 13 stron lecz nie znalazłem nic mi pomocnego. Może wy wiecie jak to naprawić ?

Opublikowano

Do wszystkich którym nie działa: CZYTAJCIE KOMENTARZE!!!

Bezmózgi idioto, nie potrafisz napisać jak rozwiązać ten problem? Nie mam ochoty przeszukiwać 13 stron, aby znaleźć odpowiedź na mój błąd. Po to tutaj wszyscy są, aby pomagać. Kurwa to forum schodzi na psy, nie dość że strony ładują się miesiącami to w dodatku ludzie są pokurwieni. Byle by mieć 1000+ postów i bezsensownie je nabijać:

"zrestartuj komputer"

"sprawdź czy masz SP3"

"zreinstaluj"

"odpal jako administrator"

Kurwa, znam to wszystko na pamięć. Jakikolwiek błąd opiszę to i tak zawsze rozwiązanie podają to samo. Popierdoleńce.

kochamplastik.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...