Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] M2Bob by Slait & SandMann016 (ExpBot) po 02.02.12r.

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

***** znowu sie sknociło wszystko ... już nawet jeden bot nie działa poprawnie. Włączyłem tylko najpotrzebniejsze funkcje - pot, skil i atak a on nadal nie działa poprawnie. Znowu po 15 sec kamerka idzie w góre ( widok 2D ), postać biegnie w jedną stronę, a myszka klika w drugą ( jakby to było w AutoIT napisane ??!! )

Jakieś pomysły zeby to naprawić ?

Mam to samo i botek nie idzie po poty z M3, tylko idzie w róg mapki i go loga...

• Odpowiedzi 598
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

EJ POWIECIE MI BO MAM TAKI BŁAD ŻE JAK WŁĄCZAM TO SIE WSZYSTKO Włącza ALE BOT te 2 okienko się nie pojawia

Dziwne, one powinno się ci pokazać po wejściu postaci na serwer (mape)

spatchowałeś metka i zablokowałeś hs?

di-HLXD.jpg

Opublikowano

mogliby dodac funkcji taka jak byla w easymetin2 dotyczaca podnoszenia dropu tzn zeby nie zbieralo niechcianego lotu

Opublikowano

Dobra działa bije chwile wylacza metina i zaraz sie wlacza znowu coz robic??

Zablokuj HS, a wyłączać co jakiś czas się będzie, lub logać. ale on się sam włączy i będzie nadal expił

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Zablokuj HS, a wyłączać co jakiś czas się będzie, lub logać. ale on się sam włączy i będzie nadal expił

mam zablokowany ale on loga po jakis 1 min i pozniej jak sie loguje pisze twoje konto zostaloz ablokwoane i msuze dac ok i dopiero loguj wiec co mam zrobic?

Rep

Opublikowano

Dziwne, one powinno się ci pokazać po wejściu postaci na serwer (mape)

spatchowałeś metka i zablokowałeś hs?

ZNaczy tak zpaczowany jest ale nie jest zablokowany ale wcześniej mi działało bez blokady ???

POMOCY PLS

Opublikowano

Witam mam taki problem na starszej wersji tego nie mialem problem jest w tym ze nie pokazuje sie 2 okienko z botem tzw to z opcjami pokazuje sie na chwile i znika w czym moze byc problem za dobra odp 'lajki'

Opublikowano

mam zablokowany ale on loga po jakis 1 min i pozniej jak sie loguje pisze twoje konto zostaloz ablokwoane i msuze dac ok i dopiero loguj wiec co mam zrobic?

POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rep

Opublikowano

Witam mam problem z botem wyskakuje mi taki blad :http://imageshack.us/photo/my-images/853/beztytuudku.png/

jest ktoś w stanie pomóc?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...