Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] M2Bob by Slait & SandMann016 (ExpBot) po 02.02.12r.

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam taki sam problem co up jest jakis sposob na to zeby nie odpychalo

Nie zależy mi na żadnych + lub - czy tam 5 wiec dawaj co chcesz nie interesuje mnie to

• Odpowiedzi 598
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

lou777 ściągnąłem najnowszego tego hacka teraz jest ok, tylko że po zalogowaniu wpisuje swoje pasy w hacku by sam się odpalał, włącza się gra, auto się loguje a w hacku w okienku 2 co wyskakuje pisze ciągle Please wait. Przypominam, że posiadam WIN 64bit i może to być przyczyną, że nie działa ?

Opublikowano

Bo wiesz loguje się w hacku, póżniej wpisuje w pewnej zakładce login, passy, serwer, kanał i postać. Odpala się metin, zalogowany jestem i wyskakuje te okienko 2 tego hacka i pisze please wait. Tak samo mi się dzieje z innym hackiem, zalogować się sama postać zaloguje ale funkcje nie działają.

Opublikowano

xp czy 7?

sprobuj usunac m2boba i wrzuc nowy czysty katalog z m2bobem i od nowa tam wybierz jezyk itp i potem zrob 1 konto zakladka i wpisz tam passy, mi na pierwszym dziala zawsze na drugim trzecim czasem kicka

Opublikowano

Jak wcześniej wspomniałem Windows 7 64 bitowy. Możliwe, że to przyczyna bypassa hack shielda, który robiłem by poprzednia wersja bota działała i by przepuszczało hacka. Ściągnę czystego metina chyba będzie najlepiej.

Opublikowano

Wiem, widziałem, że nowsza wersja ma blokady, lecz myślałem, że koloidować nie będzie. Obecnie jestem w szkole. Za nie długo wracam i reinstal.

Opublikowano

M2bob już nie działa niestety ;/

1336826229-U379973.png

Tuty :

Najwydajniejsza optymalizacja minecrafta czyli zwiększenie fps'ów !

http://www.mpcforum.pl/topic/506414-tutnajwydajniejsza-optymalizacja-minecrafta-czyli-zwiekszenie-fpsow/

LitleSky !

http://www.mpcforum.pl/topic/505707-dllitlesky-survival/

RedStone i Mechanizmy

http://www.mpcforum.pl/topic/596227-tutorialredstone-i-mechanizmy/

Jak postawić serwer na VPS

http://www.mpcforum.pl/topic/592967-tutjak-postawic-serwer-na-vps/

Opublikowano

Mam tak samo loguje postać na serwer. Ale nie ma funkcji bota. i nie pokazuje lvl hp ani nicku na bocie.! Co robić? Mam Windows XP

Pisze w okienku bota cały czas Please Wait ? Bo jezeli tak to musisz sciągnąc z neta metina i zaaktualizowac go (poprostu czysty metin) i na nim wlaczasz boty
If$Pomogłem = True Then click Lubie To

Opublikowano

Ja mam problem wlaczam bota klikam play zeby wlaczyc postac i wywala mi ,,Instrukcja spod 0x005796e0 odwoluje sie do pamieci pod adresem 0x0fff1000. pamiec nie moze byc ready" Co mam zrobic?

Opublikowano

xp - 7 ?

odpaliles raz i napisales czy probowales do sktuku? ;c

tez mi czasem wywali ten blad ale wlaczam od nowa i dziala.

jak 7 sprobuj jako administrator

Opublikowano

NIE WIEM CZEMU ALE SIE NIE MOGE ZALOGOWAC ZA OMOCA PLIKU REGISTER TAMTEGO I PROSZE O WRZUCENIE PLIKOW NA INNY HOSTING O NAZWIE

Account_Center.exe

a jak go odpalam pisze mi "Inkorrekte logingdaten! Wrog loging data!" i przesyla po ten plik mnie ale z tamtego hostingu pobrac nie moge

Opublikowano

Teraz mam problem bo dzialal wszystko spoko a teraz loguje mnie caly czas na 1 serwer daje ze ma logowac na 20 a loguje na 1? co mam zrobic?

Opublikowano

U mnie działa, ale mam taki problem, że dziwnie wyświetla, nie mogę wejść w opcje, bo po prostu nie mam ikony, która je włącza tu screen:

problemiy.jpg

Pomocy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...