Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] M2Bob by Slait & SandMann016 (ExpBot) po 02.02.12r.

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 598
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sądze że masz xp więc musisz jeszcze czekać albo kombinować na rózne sposoby.. zapewne czekasz az ktos ci powie co amsz zrobic, wiec oszczedz sobie czas i czkeaj na oficjalna wersje do xp juz w 100% dzialajaca.

Opublikowano

Nom 1.02

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

morales,

tam jest na gorze client i dajesz + wpsiujesz kolejne pasy, potem znow + na 3 klient passy, potem + na 4 klient i 5... i potem odpalasz wszystkie na raz

Opublikowano

Ej to lepiej blokować HS prze bypassa czy nie ? I jescze jedno pytanko mam czy mozna odpalic same peleryny ? bez bicia mobów ?

Opublikowano

Witam, mam pewien problem z tym botem. Rejestruje się poprzez ten .exe i jak się chcę zalogować to wyskakuje mi powiadomienie, że jest nowsza wersja. Co robić ? Mam WIN 7 64bit.

Opublikowano

A CO TO ZNACZY ZE JEST NOWA WERSJA cielaku? to znaczy, ze wchodzisz na strone z botem i sciagasz najnowsza wersje jaka jest w tym przypadku 1.0.2 tka ciezko?

NIE BLOKUJCIE BYPASSEM ANI PADMAKIEM I INNYMI BO NIE ODPALI WAM :C bot ma w sobie zawarty blok hs.

Opublikowano

Działa mi multibot by slait ver1,8 odpalone przez injector od gizda

Chcę dropić w imha tylko jest 1 problem

Ustawiam że ma bić moby i je wołać ( biegać za nimi) ale je odpycha.. czyli np walnie miśka od odleci i dropnie rib a on już leci do nastepnego.. i rib zostaje jest jakaś opcja żeby tak niebyło? bo te boty co widzę to stoją w miejscu a mobom hp samo schodzi ( bo na kamermodzie ustawiam speed ataku i loga)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...