Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] M2Bob by Slait & SandMann016 (ExpBot) po 02.02.12r.

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 598
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chujowe to jest jak lato z radiem... sciagam to cale acount register.. i tam mam zeby wpisac haslo klikam change i nic nie wyskakuje. mega fail ten bot gowno

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

Mi w ogóle nie wyskakuje okno z tym modem tylko tylko to M2Bob_nazwa ... :/

A mod od kamera też jest potrzebny ? Odp fast

Opublikowano

No to teraz bardzo fajnie ... Niech teraz autor tematu i ci wszyscy co wstawiali linki swoje powinni tutaj dostać też bana na ip na zawsze bez możliwości wejścia na tą stronę.

Brawo brawo przez ciebie również jest ban na całą polske dobrze sie czujesz wstawiajac wlasne linki?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie wstawiajcie na inne hostingi bo wcale nie poexpimy... A po 2 nie wyzywajcie autora bo polowa tych ludzi co używa hacka chciała aby wrzucić na inny hosting a teraz się plujecie!

Opublikowano

z tego co wyczytalem na epvp to serwer padl od logowania. ogolnie to wszyscy chyba maja ten problem, a nie tylko polacy takze jeszcze chyba nas nie zbanowali. Pisze z tel jbc.

CX7Rrj.png

Opublikowano

Niestety, ciągle mam error z logiem. Dzieje się to tylko, gdy odpalam Metina przez Bota. Normalnie jest wszystko ok. Przeczyściłem już komputer ccleanerem, bez rezultatu.

Konkretnie wygląda to tak:

cyk5x27hqk3p_t.jpg

WolfTeamPL player

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...