Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] M2Bob by Slait & SandMann016 (ExpBot) po 02.02.12r.

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 598
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja z 2 linków nie moge pobrać wersji 1.0.1 a 1.0 nie działa, jak włączam 1.0 rejestruje się to coś chodzi o version klikam ok wchodzi na jakąłś stronę, to na stronie wyskakuje invalid error

4021_19_03_09_12_29_23.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

No to Lipa z tym botem na dzis ;D

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Ja też mam black screen i LOG pomóżcie (mam win7) kamer mod wszystko dobrze zrobiłem.

Opublikowano

Dobra spoko mam windows XP loguje mi się samo na postać itd bez ustawiania żadnych zgodności tylko 1 małe pytanie jak ustawić te opcje żeby sam expił potował itd??

EXPmIpC.gif

Opublikowano

sorry ze to napiszę ale to prawda. co jakiś czas patrze na ten temat i co jakiś czas przybywa więcej debili jak by działało na xp'ka to już by był fix, na razie nie działa na xp'ka nawet jak wam się włączy.

Opublikowano

znowu była aktualizacja i jest wersja 1.0.2 !! Jezeli ktos by mogł wgrać mi bota na inny hosting , tak jak poprzednio na hotfille ;D bardzo bym prosił ;pp

48270963wb2.png

Szukasz Webmastera ?

Pisz do mnie ! GG : 1091929

- PHP , MYSQL , HTML ( Strony Metin2 , Forum , blogi )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...