Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uważam, że serwer jest spoko, ale nie dla mnie... może kiedyś nabiorę chęci na próbę zagrania na hardach :)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Teraz na serwer wchodzi nowy dungeon . Z tego co wiem Bambusek teraz jest na maturach i po nich obiecał sie ostro wziąść za serwa. Piszecie że serwer Isamu będzie fajny ? Jak narazie nic nie widać aby serwer był lepszy od balmory więc nie wiem czym się tak jaracie.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Warto grać wpisz sobie na You Tube adrianpaszka999 i zobacz filmiki ze serwera Balmora.pl serwer fajny trzeba sie troche po męczyć,ale jak coś chcesz zdobyć to musisz sie po męczyć co jest w is można zdobyć w grze,trzeba troche czasu i będziesz miał dobre eq ;)

Opublikowano

Serwer naprawdę fajny i dopracowany :) Lecz z czasem staje się nudny tak jak stal się dla mnie i większości topowych graczy.

P.S Na początku serwa nie bylem w topce, ale to nie była wielka strata jak już skończyłem eq zrobiłem to co planowałem od Zapowiedzi Balmory.

Serwer jest pod IS to prawda ale tez da się tam grac bez wkładu finansowego. Obecnie ja bym tam gry nie zaczynał bo są już lepsze i łatwiejsze serwy bo jeśli chcesz harda idź na globala.

Opublikowano

Przeczytałem wszystkie posty od pierwszego i niektóre mnie rozbawiły.

Serwer jest najlepszym w Polsce i długo tak zostanie, nie ma konkurencji.

Wbić 75lvl to pikuś, kwestia jednego, dwóch dni (z pd)

Bambus3k o ile się nie mylę jest maturzystą w tym roku, wkłada kupę czasu w udoskonalanie serwera który i tak już jest świetny. Nikt nigdzie tak się nie troszczy o dobro graczy.

Każdy kto nie grał powinien zagrać, poświęcić parę godzin i zostanie na dłużej, sam poświęciłem parę dni na początku i zdecydowanie nie ma lepszego serwera.

A tych typków piszących że "nie zagram bo FuBu" nie kumam... co on wam zawinił ? a może jesteście jak pieski i słuchacie się makys'a i szczekacie jak on? małe szczeka najwięcej

Zachęcam wszystkich do gry ! nie pożałujecie.

Z tego co wiem to ma poprawke z ktoregos przedmiotu wiec nie pierdziel bo znajac zycie to nikt nocami i dniami nie zakuwa:)

A po nie wypowiadaj sie w kwestiach o ktorych pojecia nie masz , bo bylo duzo przekretow za sprawa Fubu. Za pare zlociszy mogles miec 5 skili na 78 lv.. (xtekken jest na to dowodem, mial 5 Bufa na P a jak wyszlo na jaw to bambusek cofnal skila <lol2> )

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano (edytowane)

Powiem tak to nie pierwszy i nie ostatni przekręt za sprawą administracji. Ja życzę temu serwerowi żeby to samo się z nim stało co ze zniszczonymi serwerami przez Bambus3k.

Edytowane przez charlie120

IDcncno.png

Opublikowano

Serwer naprawdę fajny i dopracowany :) Lecz z czasem staje się nudny tak jak stal się dla mnie i większości topowych graczy.

P.S Na początku serwa nie bylem w topce, ale to nie była wielka strata jak już skończyłem eq zrobiłem to co planowałem od Zapowiedzi Balmory.

Serwer jest pod IS to prawda ale tez da się tam grac bez wkładu finansowego. Obecnie ja bym tam gry nie zaczynał bo są już lepsze i łatwiejsze serwy bo jeśli chcesz harda idź na globala.

40% graczy ma +/- 30-55lvl ze słabym eq. Nowi gracze codziennie dochodzą więc jest jeszcze sens. Lepszych serwerów póki co nie ma.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Jeżeli wam czasami strona nie działa to są poprostu jakieś ataki ddos , które tymczasowo offają stronke i tyle ;)

Opublikowano

Niech dadzą kilkanaście ataków w tym samym czasie żeby im uszkodzić baze :)

Dlaczego na ten świat przychodzą takie niewypały?

Ty wiesz w ogóle co to te "ataki", bo podejrzewam, że nie za bardzo :D

sygnaturac.png
Opublikowano

Chcialem sobie sciagnac Balmorke a tu patrze w dowloadzie jest S2 ! :D czy to znaczy ze bedzie nowy serwer ?

Nie . Tu chodzi o to że gdyby jeden serwer byłby przeciążony z pobieraniem , to jest drugi . Gdyby były dwa serwy to byłby w jednym cliencie.

Opublikowano

Ja rzecz biorąc nie rozumiem sukcesu tego serwera, wiadomo dobry Team to podstawa, ale no bez przesady... Żeby tylko na tym opierał się sukces serwera [w większości]. o.O

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

Ja rzecz biorąc nie rozumiem sukcesu tego serwera, wiadomo dobry Team to podstawa, ale no bez przesady... Żeby tylko na tym opierał się sukces serwera [w większości]. o.O

Wielkim sukcesem tego serwera jest liczba graczy oraz kompletny brak jakichkolwiek bugów.

Wiele osób uważa, że serwer schodzi na psy, mylicie się. Co prawda sporo graczy ostatnio kończy grę na serwerze, jednak znaczna większość o serwerze ma dopiero przyjemność usłyszeć.

sygnaturac.png
Opublikowano

JA polecam serwer który dzisiaj o 1:00 wystartował pompaMT2.com.pl podobny do balmora,co prawda trochę łatwiejszy .Jest już 1000 graczy :D .

Opublikowano (edytowane)

Co tu pisać :) Serwer najlepszy jaki widziałem i gram tam od startu :D Serwer jest jak ulepszony global w południe jest dużo sklepów w jinno nawet więcej niż na ch handlowym na metin2.sg :D Tylko wbijać i grać . Każdy ma szanse tam zaistnieć od zera.

Nie zgadzam się z tym... Bez ładowania w Is bez umiejętności i 6h dziennie nie osiągniesz więcej niż na pl no może więcej ale nie tyle, żeby cie to usatysfakcjonowało.

FuBu robi swoje...

Edytowane przez Pijoczek

asd

Opublikowano

JA polecam serwer który dzisiaj o 1:00 wystartował pompaMT2.com.pl podobny do balmora,co prawda trochę łatwiejszy .Jest już 1000 graczy :D .

Pompa na 100% wystartuje jednak pare dni zajmie aż ogarną all ;p Najgorsze jest to, ze te 12 letnie szczyle robią histerie bo nie mogą no lajfić jak codzień.

xnzn.jpg
Opublikowano

Wielkim sukcesem tego serwera jest liczba graczy oraz kompletny brak jakichkolwiek bugów.

Wiele osób uważa, że serwer schodzi na psy, mylicie się. Co prawda sporo graczy ostatnio kończy grę na serwerze, jednak znaczna większość o serwerze ma dopiero przyjemność usłyszeć.

Liczba graczy nie bierze się znikąd ---> FuBu

Brak jakichkolwiek bugów --> zasługa Bambus3ka

Trudno nie słyszeć o serwerze tak bardzo reklamowanym przez FuBu, i właśnie na tym serwer cierpi, bo jest wielu graczy i to nawet spora ilość która danej osoby nienawidzi/nie lubi przez co potępia ten serwer.

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

Nie polecam tego serwera ze względu na to, że FuBu rozdaje eq :)

@edit tutaj dowody jakby ktoś nie wierzył :)http://www.mpcforum....morze-i-fubu-;/

Nom mi dal ostatnio 2 skille na p i 20 bryl ja to wywalilem brylki od ob*******o fubu nie bede bral

Zdejmijcie mi te 2 punkty będę grzecznym chłopcem ;***

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...