Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Skąd tam wziąć rady pustelnika lub zwoje egzo?

Nie ma rad ani zwojów egzo w grze , ani w IS. Każde ku wbija co 6h dzięki czemu każdy ma równe szanse.

Silver , ty w teamie jestes czy poprostu co 2 posty musisz mowic jaka ta balmora jest zajebista?

Nie jestem i tak musze <3

Zapraszam na forum serwera Bambusek łepetyna znowu coś zawalistego wymyślił.

admini noobki atakuja serwer Shadvan konkurencja dla nich i tyle botki thx dobranoc:*

Kto Ci taką głupote powiedział ?

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Przeczytałem wszystkie posty od pierwszego i niektóre mnie rozbawiły.

Serwer jest najlepszym w Polsce i długo tak zostanie, nie ma konkurencji.

Wbić 75lvl to pikuś, kwestia jednego, dwóch dni (z pd)

Bambus3k o ile się nie mylę jest maturzystą w tym roku, wkłada kupę czasu w udoskonalanie serwera który i tak już jest świetny. Nikt nigdzie tak się nie troszczy o dobro graczy.

Każdy kto nie grał powinien zagrać, poświęcić parę godzin i zostanie na dłużej, sam poświęciłem parę dni na początku i zdecydowanie nie ma lepszego serwera.

A tych typków piszących że "nie zagram bo FuBu" nie kumam... co on wam zawinił ? a może jesteście jak pieski i słuchacie się makys'a i szczekacie jak on? małe szczeka najwięcej

Zachęcam wszystkich do gry ! nie pożałujecie.

Opublikowano

Nie ma rad ani zwojów egzo w grze , ani w IS. Każde ku wbija co 6h dzięki czemu każdy ma równe szanse.

Nie jestem i tak musze <3

Zapraszam na forum serwera Bambusek łepetyna znowu coś zawalistego wymyślił.

Kto Ci taką głupote powiedział ?

od gm-ow serwa tzn nie koniecznie gm-owie tylko ich chlopcy na posylki deco i tak jeszcze kilku juz nie pamietam

Przeczytałem wszystkie posty od pierwszego i niektóre mnie rozbawiły.

Serwer jest najlepszym w Polsce i długo tak zostanie, nie ma konkurencji.

Wbić 75lvl to pikuś, kwestia jednego, dwóch dni (z pd)

Bambus3k o ile się nie mylę jest maturzystą w tym roku, wkłada kupę czasu w udoskonalanie serwera który i tak już jest świetny. Nikt nigdzie tak się nie troszczy o dobro graczy.

Każdy kto nie grał powinien zagrać, poświęcić parę godzin i zostanie na dłużej, sam poświęciłem parę dni na początku i zdecydowanie nie ma lepszego serwera.

A tych typków piszących że "nie zagram bo FuBu" nie kumam... co on wam zawinił ? a może jesteście jak pieski i słuchacie się makys'a i szczekacie jak on? małe szczeka najwięcej

Zachęcam wszystkich do gry ! nie pożałujecie.

grałem woj mental 71 i ninja 71 i potem sie skonczylo nudno sie zrobiło lipa mogli by podniesc lvl do np 120 i troche lepszego expa

Daj Like jak pomogłem

też macie za co dawać ostrzeżenia ...

Opublikowano

grałem woj mental 71 i ninja 71 i potem sie skonczylo nudno sie zrobiło lipa mogli by podniesc lvl do np 120 i troche lepszego expa

Miałeś 71 lvl, a chcesz żeby 120 mogli być? Widać, że jesteś typem ludzi co graja na 4fun, bo balmora ma dobry exp.

Opublikowano

@UP lol czemu tak sądzisz że bambus robi włamy na inne privy ? daj dowód na to że chociaż jednego priva rozwalił -.-

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Balmora by była fajna gdyby nie konie i inne wierzchowce w is a do tego Bambus3k który włamuję się na inne privy bo boi sie konkurencji...

Balmora nie ma konkurencji no chyba że bierzesz pod uwagę pl'a

Opublikowano

Balmora to jeden z porządniejszych privów, grałem tam wielmoa postaciami , mialem szamana 86, szamankę 86, woja 79, i ninje 84. łącznie na balmorze zarobiłem z 800 zł (bez kitu) :D

Ale skonczyłem tam grę, zagrał bym napewno na s2 jakby wyszło ;)

Opublikowano

Ogarnijcie się, róbcie tak dalej a topic cls. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Atlantisa to w topce zobaczyłem dopiero jakiś tydzień po starcie :) top 1 była szamanka Vampirka i jeszcze Vampirek dobrze to pamiętam ;x

Tak byłem w topce praktycznie na samym starcie serwera:) Byłem ja Vampirka (healerka) i VVampir czy jakos taki;pp

Atlantis przegonił mnie z topką dopiero 1,5 tygodnia po starcie serwera.

Chyba malo wiesz na temat poczatkow servera synek :)

Zadnej Vampirki w topce nie bylo przez pierwsze 3/4 dni leb w leb z Atlantiem sie przescigalismy az wkoncu odpuscilem jak zobaczylem jak pali tarcze na 61lvl, bo po jaka cholere sie stresowac nad gra.

Tak tak , nie było mnie w topce:D Atlantis przegonił mnie dopiero na lvlu 70(którymś).

Wielkie zdziwienie było gdy ludzie dowiedzieli się że jestem Healerką xD

graphic.png

Opublikowano

Jak sie na bocie napierdzielalo to sie nawet ninja z piesci da byc top 1 jak w twoim przypadku( skoro ty topka nazywasz 60lvl)

Już mnie nić nie zdziwi. Były takie pomówienia, Bambus3k osobiście sprawdzał mnie niejednokrotnie jak expie:) Pamietam jak expilem jeszcze z Prokopem na 60 którymś lvl to też nas raz FuBu sprawdzał:x

Tyle że kolego, na Balmorce było zablokowane coś takiego jak DMG czy 1hit killer. Pamiętam na początku jak Bambus3k w ramach ostrzeżenia zresetował wszystkim (wchodzącym na modzie) yang:)

Wiec podaj mi "dowód" że expiłem na bocie czy na innych tego typu gównach a nie bezpodstawnie oskarżasz..

"( skoro ty topka nazywasz 60lvl)"

Tyle że pragnę Ci przypomnieć iż właśnie o takiej "topce" tu mówimy.. Początki serwera..

graphic.png

Opublikowano

Jak sie na bocie napierdzielalo to sie nawet ninja z piesci da byc top 1 jak w twoim przypadku( skoro ty topka nazywasz 60lvl)

Co Ty pierdzielisz za głupoty?

Vampirka była w Topce do bodajże 70, kiedy to Atlantis zaczął porządnie expić.

Nie grał/grała na hackach ;)

Wiele razy widziałem ją/jego na spocie kiedy z buffem expił/expiła.

Bajki to wiesz gdzie możesz wciskać.

Polecam.

DIG86Gz.jpg
Opublikowano

ekipa Balmory z tego co wiem ma w planach drugi serwer s2 ma być to totalny 4fun serwer, coś koło lipca, więc spokojnie doczekacie się :)

Opublikowano

Balmora by była fajna gdyby nie konie i inne wierzchowce w is a do tego Bambus3k który włamuję się na inne privy bo boi sie konkurencji...

Człowieku, nie pisz o Bambusku, bo jak on postawił 1 serwer, to ty na stojąco pod szafę wchodziłeś

Nie wiesz kim był a tymbardziej kim jest.

Bez niego nie byłoby Triadici (jeżeli wogóle ci to coś mówi)

Ma ze sobą bagaż doświadczeń i wie co robi.

Co do serwera - bardzo przyjemny,napewno zostanę na dłużej :)

Opublikowano

Niech się bambus włamuje:) Bo po jasną cholerę ok 100 polskich serwerów gdzie na 95 gra do 200 graczy? Już kuźwa nie lepiej zrobić po 2 dobre serwery z każdego gatunku i niech tam ludzie grają?

Nie było by narzekania typu: nie zagram bo za mało ludzi.

Ja osobiście też tak robię.. Balmora jest postawiona dla zarobku Diadax, jak 99% tych serwerów które teraz stoją.

Pamiętam Diadax, jeszcze jesteśmy oboje w gildi Madness na Balmorze:)

graphic.png

Opublikowano

Niech się bambus włamuje:) Bo po jasną cholerę ok 100 polskich serwerów gdzie na 95 gra do 200 graczy? Już kuźwa nie lepiej zrobić po 2 dobre serwery z każdego gatunku i niech tam ludzie grają?

Nie było by narzekania typu: nie zagram bo za mało ludzi.

Ja osobiście też tak robię.. Balmora jest postawiona dla zarobku Diadax, jak 99% tych serwerów które teraz stoją.

Pamiętam Diadax, jeszcze jesteśmy oboje w gildi Madness na Balmorze:)

nie wiesz ile kosztuje dedyk, który bez lagów utrzymuje 4k ludzi+ wiec nie mow ze do zarobku.

DO WAKACJI BĘDZIE S2 (4fun)

Opublikowano

Teraz isamu robi server i wiekszosc z balmory przejdzie na niego :) Za szybko na balmorze wszystko sie dzieje, nudno sie robi bo w kilka dni da sie ogarniac 99 lv. Potem to tylko robisz biologa, bo eq samo przychodzi w czasie expienia.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2 Solar - Mental 70 lv:

Opublikowano

nie wiesz ile kosztuje dedyk, który bez lagów utrzymuje 4k ludzi+ wiec nie mow ze do zarobku.

DO WAKACJI BĘDZIE S2 (4fun)

Do 4k osób kosztuje miesięczne utrzymanie ok 2 tys złotych + domena internetowa - 100/300 zł. Liczmy nawet łącznie 3tysiące

Przy czym w miesiącu z 1 osoby ściąga się na balmorze ok 2zł (liczę ok 10 tys graczy[nie online tylko tych którzy graja])

10000x2 = 20000 zł miesięcznie licząc nawet 2 zł z 1 osoby.. + nawet to czego nie ściągają z sms(bo to nie jest pełna kwota, dostąją tego tylko niecałe 50%) czyli 10000 zł - 3000 = 7000zł

Więc nie pie**** że nie starcza na utrzymanie serwera.

Teraz isamu robi server i wiekszosc z balmory przejdzie na niego :) Za szybko na balmorze wszystko sie dzieje, nudno sie robi bo w kilka dni da sie ogarniac 99 lv. Potem to tylko robisz biologa, bo eq samo przychodzi w czasie expienia.

Przejdą na serwer Isamu i co wtedy? Bambus gdy zobaczy że ludzie odchodzą będzie ddosował serwer isamusa dopóki nie padnie.

A zapewniam że w końcu padnie. Po czym powstanie Nevrast i wszyscy przejdą tam.

graphic.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...