Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemqa!

Tutaj chciałem podyskutować troszku o balmora.pl bo mi sie wydaje ,że balmora padła ponieważ strona siię nie ładuje .

Albo ja mam coś z netem :D Tak więc tutaj zamieszczajcie swoje myśli o balmorze lub poprostu krytykujcie :D

//info do modow prosze o niezamykanie

Antix

[url="http://www.mpcforum.pl/topic/591052-zapowiedzneverius/"][img]http://www.downloadclient.pl/prezka/animacja.gif[/img][/url]

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Co tu pisać :) Serwer najlepszy jaki widziałem i gram tam od startu :D Serwer jest jak ulepszony global w południe jest dużo sklepów w jinno nawet więcej niż na ch handlowym na metin2.sg :D Tylko wbijać i grać . Każdy ma szanse tam zaistnieć od zera.

Edytowane przez Zekron™

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

serwer jest fajny i godny uwagi, jeśli masz czas i pieniądze ;] Hmm 3x Up zaistnieć od zera? trochę przesadzone stwierdzenie ;d No chyba, że po dłuższym czasie ;] W tym momencie bez is biologa nie nadrobisz ;]

Opublikowano

ta dyskusja raczej długo nie będzie bo admini są skłóceni z teamem balmory chyba i nie można dawać prezentacji ani dyskusji bo zaraz usuwają.

Co do serwa fajny nabiłem 80lvl na razie zastopowałem i odpoczywam bon nie ma czasu, najlepszy serw, wiele ludzi z zagranicy :)

Jasio90.png
Opublikowano

o.O to w IS są itemy do biologa? pierwszy raz słysze :O gdybym wiedział do na 87 już dawno certy bym zrobił , mojim zdaniem serwer nie jest pod IS'a , wszystko co jest w nim można zdobyć w IS dzisiaj testowałem wraz z innymi ten nowy pierścień :) Pozdrowienia dla FuBu że mogłem uczestniczyć w testach oto ss

beztytuuuuq.jpg

Team bardzo miły i kontaktuje się z graczami naprawdę polecam tam grę lepszy niż jaki kolwiek serwer jaki widziałem , lepszy niż nevrast.

P.S Pierścień oczywiście potem oddałem ponieważ byłem tylko testerem :)

Opublikowano

U nich na serwie to normalne że na weekend stronka pada ;] bo dzieciaki ddosy puszczają , na tygodniu jest czysto i ładnie all chodzi

Opublikowano

Właśnie nie rozumiem ludzi że to serwer pod IS'a przecież 90% to co jest w IS można zdobyć w grze , jest fabuła serwer jest udoskanalany tylko że powoli kto by czytał forum serwera to by wiedział co będzie nowego ,a tak all płaczą że 0 nowości -.-

Opublikowano

Serwer naprawdę dopracowany, gram na nim i nie wyłapałem żadnego buga. Eventy są, ogarnięty Team, można się z nim skontaktować, dużo nowości.

Jedyny -, który większości graczy przeszkadza to długie misje, ale ja wolę się pomęczyć, więc jest spoko :) Polecam!

Opublikowano

Po kilku dniach i rozmowach na Balmorze z cala odpowiedzialnoscia moge stwierdzic, ze:

- Serwer BARDZO dobrze zrobiony, questy Bambuska sa naprawde wysmienite.

Niestety to juz na tyle +-ow, teraz negatywy:

Team:

-Fubu, Totalny nie ogar, wziety tylko i wylacznie z powodu jego popularnosci wsrod Metin-a (Teroria FuBu, ktora uslyszalem na TS: Im wiekszy masz lvl, tym wiekszy masz % na Pomyslne ulepszenie)

-Bambusek, Jestem przekonany, ze juz nie jeden itemek Navi, polecial z jego rak :)

-Malysz, to moim zdaniem jedyna osoba pod wzgledem charakteru, ktora godnie reprezentuje Balmore

Serwer jest zrobiony pod IS i tego nieda sie ukryc... Dowod? Poczatki Balmory, kiedy ShiVer/Atlantis byli top1 (okolo 70lvl) i nikt ich nie doganial, nagle przegania ich jakis sura! Po dluzszej rozmowie z Bambuskiem i Fubu na TS nic sie nie dowiedzielismy procz jednej rzeczy, Bambus sprzawdzil ile ten gosciu wydal na IS i uslyszelismy tylko "O ja pierd***?!" Tajemnica pozostala tajemnica :)

To przyczyny przez, ktore odszedlem z Balmory :)

Opublikowano

Po kilku dniach i rozmowach na Balmorze z cala odpowiedzialnoscia moge stwierdzic, ze:

Team:

-Fubu, Totalny nie ogar, wziety tylko i wylacznie z powodu jego popularnosci wsrod Metin-a (Teroria FuBu, ktora uslyszalem na TS: Im wiekszy masz lvl, tym wiekszy masz % na Pomyslne ulepszenie)

-Bambusek, Jestem przekonany, ze juz nie jeden itemek Navi, polecial z jego rak :)

-Malysz, to moim zdaniem jedyna osoba pod wzgledem charakteru, ktora godnie reprezentuje Balmore

Serwer jest zrobiony pod IS i tego nieda sie ukryc... Dowod? Poczatki Balmory, kiedy ShiVer/Atlantis byli top1 (okolo 70lvl) i nikt ich nie doganial, nagle przegania ich jakis sura! Po dluzszej rozmowie z Bambuskiem i Fubu na TS nic sie nie dowiedzielismy procz jednej rzeczy, Bambus sprzawdzil ile ten gosciu wydal na IS i uslyszelismy tylko "O ja pierd***?!" Tajemnica pozostala tajemnica :)

Serwer musi się chyba utrzymać, nie jest pod IS, bo dużo rzeczy można zdobyć w grze, co do eq z Navi no to myślę że głupoty gadasz bo jak by ktoś miał eq z navi to by była dominacja jeden gidlii a tak nie jest, bo wiele gildii ma wyrównane szanse. Co do fubu spoko, jest tylko trochę nieogarnięty bo też gadałem z nim na TS i trochę głupoty gadał, a spoko się wydaje, z resztą teamu nie gadałem.

Czyja wina że ludzie w IS kupują rzeczy jak chcą to kupują nikt im nie karzę :)

Jasio90.png
Opublikowano

Zekron widocznie nie wiesz do czego służy eliksir poszukiwacza ;]

Śmieszą mnie ludzie, mówiący, że nie jest pod isa... Porównajmy np tiverie i balmore pod tym względem. Na obu serwerach występują bojowce w is... Różnica? Na balmorze można nimi handlować ;]

Opublikowano (edytowane)

Zekron widocznie nie wiesz do czego służy eliksir poszukiwacza ;]

Śmieszą mnie ludzie, mówiący, że nie jest pod isa... Porównajmy np tiverie i balmore pod tym względem. Na obu serwerach występują bojowce w is... Różnica? Na balmorze można nimi handlować ;]

A no tak :P wiesz ja wiem do czego to służy ,ale to nie znaczy że trzeba go kupywać -.- Całego biologa da się zrobić bez IS'a a mam dość spory lvl :)

Team:

Nie odzywaj się jak nie wiesz :) top 1 była Vampirka Atlantisa nawet wtedy w topce nie było jak ona miałą 74 lvl :) też potrafię zapiepszać do kisku kupić w ciul doładowań i w 3 dni gwarantuje że będe miał te 80+ jeszcze jak pójde od kogoś yangi kupie to nie wąpliwie że w tydzień 86+ bym wbił ponieważ dla niektórych serwer jest prosty bo umią grać , a ci co nie to zwalają na to że serwer pod IS'a taka prawda i tyle :) Wczoraj testowałem z kilkoma innnymi osobami pierścień , który miał być nagrodą za jutrzejszego OX'a i wszystko git.

FuBu - no może czasami wkurzyć człowieka , ale wystarczy dojść jakoś do porozumienia i będzie git

Bambusek - Wczoraj jak testowałem ten pierścień to fubu spytał się najpierw bambuska czy może nam to dać , więc na 100% nikt nie ma eq z navi.

Malysz - jego to praktycznie mało co widze jedynie czasami na forum.

Edytowane przez Zekron™

Opublikowano

Team:

Gościu ,ale no sry ale gra jest po to aby się bawić a nie żeby być top...Co z tego???I tak po kilku latach jak ten serwer będzie stał to i tak wbijesz ten level i wbijesz to niepłacz i graj!

BTW:Jak stronke odpalam np dzisiaj w piątek to i tak nie ładuje a więc nie wiem co mam robić.Moze ktoś podpowie na PW?

[url="http://www.mpcforum.pl/topic/591052-zapowiedzneverius/"][img]http://www.downloadclient.pl/prezka/animacja.gif[/img][/url]

Opublikowano

Gościu ,ale no sry ale gra jest po to aby się bawić a nie żeby być top...Co z tego???I tak po kilku latach jak ten serwer będzie stał to i tak wbijesz ten level i wbijesz to niepłacz i graj!

BTW:Jak stronke odpalam np dzisiaj w piątek to i tak nie ładuje a więc nie wiem co mam robić.Moze ktoś podpowie na PW?

Mi strona działa i szybko się ładuje o.O spróbuj przez przeglądarke Opere

Opublikowano

Pierwszy raz slysze o takim serwie, ale jezeli jest tak, ze gra tam mniej wiecej tyle ludzi co na metin2.sg to chyba serw godny uwagi.

A jak døugo serw stoi?

5.jpg
Opublikowano

A no tak :P wiesz ja wiem do czego to służy ,ale to nie znaczy że trzeba go kupywać -.- Całego biologa da się zrobić bez IS'a a mam dość spory lvl :)

Nie odzywaj się jak nie wiesz :) top 1 była Vampirka Atlantisa nawet wtedy w topce nie było jak ona miałą 74 lvl :) też potrafię zapiepszać do kisku kupić w ciul doładowań i w 3 dni gwarantuje że będe miał te 80+ jeszcze jak pójde od kogoś yangi kupie to nie wąpliwie że w tydzień 86+ bym wbił ponieważ dla niektórych serwer jest prosty bo umią grać , a ci co nie to zwalają na to że serwer pod IS'a taka prawda i tyle :) Wczoraj testowałem z kilkoma innnymi osobami pierścień , który miał być nagrodą za jutrzejszego OX'a i wszystko git.

FuBu - no może czasami wkurzyć człowieka , ale wystarczy dojść jakoś do porozumienia i będzie git

Bambusek - Wczoraj jak testowałem ten pierścień to fubu spytał się najpierw bambuska czy może nam to dać , więc na 100% nikt nie ma eq z navi.

Malysz - jego to praktycznie mało co widze jedynie czasami na forum.

Chyba malo wiesz na temat poczatkow servera synek :)

Zadnej Vampirki w topce nie bylo przez pierwsze 3/4 dni leb w leb z Atlantiem sie przescigalismy az wkoncu odpuscilem jak zobaczylem jak pali tarcze na 61lvl, bo po jaka cholere sie stresowac nad gra.

Opublikowano (edytowane)

Widzialem gameplay czytalem na temat qestow i biologa i powiem ze lda mnie serwer wydaje sie byc zajebisty.szkoda tylko ze dowiedzialem sie o nim pod koniec ferii ;/

Nie moge pobra© clienta... wchodze w link do pobrania i mi sie nic nie wyswietla. jest moze jakis luncher?

Edytowane przez Rampage717
5.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...